Ve fotbale reálně šance na sestup Řebíčků, no není to skvělá sezóna? Jen ti Rangers to zatím kazí
Extraliga 2013/14
Extraliga 2013/14
Slavia - Sparta 0:6

Ve fotbale reálně šance na sestup Řebíčků, no není to skvělá sezóna? Jen ti Rangers to zatím kazí
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
- jp
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Re: Extraliga 2013/14
nějak se té Spartě zatím nedaří 
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Jsou to trubky a kvůli mládeži a jménu je to škoda.
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem hlavně toho názoru, že do 1. ligy by si zasloužila být rovnou odsunuta i Sparta, když v 7. zápase play off pustí vedení 2:0 a 3:1. Sice se na to koukat nemůžu, ale něco takového mi připadá neodpustitelné za všech okolností.
njn, člověk má sice radost, ale proč zrovna proti těm brněnskejm kkotům? finále Brno-Zlín, to je snad ještě horší než kdyby měla Sparta titul.J.K.Kožíšek píše:Já jsem hlavně toho názoru, že do 1. ligy by si zasloužila být rovnou odsunuta i Sparta, když v 7. zápase play off pustí vedení 2:0 a 3:1. Sice se na to koukat nemůžu, ale něco takového mi připadá neodpustitelné za všech okolností.
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
Dobrej zápas, no

My heart has blue color...true blue... 
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Finále Brno-Zlín, to by člověk brečel. Ale fakt se nedá pochopit, že Sparta vede 2:0 a kolena se rozklepou Spartě, ne Brnu. Další věc je, že vůbec nepodržel Pepis, ale Jandač ho tam nechal, zatímco ten hňup Kýhos se nebál Čiliaka dát pryč ve 2. minutě 
No nic, aspoň nebude kolidovat 6. zápas finále s naším 5. proti Filcce.
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
Ještě teď je mi na blití z toho, co jsem včera viděl a dlouho bude...Ranger píše:Finále Brno-Zlín, to by člověk brečel. Ale fakt se nedá pochopit, že Sparta vede 2:0 a kolena se rozklepou Spartě, ne Brnu. Další věc je, že vůbec nepodržel Pepis, ale Jandač ho tam nechal, zatímco ten hňup Kýhos se nebál Čiliaka dát pryč ve 2. minutě
Taky si myslím, že náš brankář nechytil nic navíc a to nejen včera... Nejspíš nebyl úplně v poho po tom zranění z konce sezóny.
Na druhou stranu Málka, kterej nechytal snad od poloviny února, bych do brány taky necpal.
Hlavně by si už konečně měli ve Spatrtě uvědomit, že bez sparťanů jako takovejch to nebude nikdy ono a za prachy si úspěch nekoupíš. Proč se zbavili Hanzlíka nechápu dodnes.
- jp
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
mě se hlavne nejvíc líbí, jak si Pražáci dělají z Brňáků srandu, že mají komplex z Prahy, a přitom to vypadá, že je to přesně naopak 
ani ne. spíš je to úplně normální averze proti fanouškům Komety. Co jsem zažil v hušákaréně a kolem při zápasech se Slavií, to jsem ještě na hokeji neviděl. Neskuteční burani, navíc nepříjemně agresivní, což člověk čeká na fotbale ale ne na hokejijp píše:mě se hlavne nejvíc líbí, jak si Pražáci dělají z Brňáků srandu, že mají komplex z Prahy, a přitom to vypadá, že je to přesně naopak
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
Přesně tak! Je to tým ******* žoldáků. Není to Sparta jako za Franty Výbornýho. Bylo to právě vidět v tý (ne)bojovnosti. Myslím, že ono jich teď zas dost odtáhne...mess píše:Hlavně by si už konečně měli ve Spatrtě uvědomit, že bez sparťanů jako takovejch to nebude nikdy ono a za prachy si úspěch nekoupíš. Proč se zbavili Hanzlíka nechápu dodnes.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Ne všichni, hele. Když jsem byl na prvním zápase semifinále, tak jsem tam na Brno nenadával. Část Sparťanských fanoušků ano, ale mohu tě ubezpečit, že fanoušci Brna na pražany nadávali mnohem mnohem víc a byli přitom vulgárnější. Už jen z tohoto důvodu si myslím, že mají ve větší míře obyvatelé Brna komplex z Prahy než naopak.jp píše:mě se hlavne nejvíc líbí, jak si Pražáci dělají z Brňáků srandu, že mají komplex z Prahy, a přitom to vypadá, že je to přesně naopak
Celý to buranství je navíc umocněný odvěkým komplexem Morava x Čechy, Brno x Praha... Letos by měla Praha (záměrně píšu jen to město - protože právě o tom boji Morava vs. Čechy - zástupce - Praha to tady celý bylo) napíču soupeře v celým P-O. Vždyť nakonec v semi byly 3 moravský kluby, že jo...damik1 píše:ani ne. spíš je to úplně normální averze proti fanouškům Komety. Co jsem zažil v hušákaréně a kolem při zápasech se Slavií, to jsem ještě na hokeji neviděl. Neskuteční burani, navíc nepříjemně agresivní, což člověk čeká na fotbale ale ne na hokejijp píše:mě se hlavne nejvíc líbí, jak si Pražáci dělají z Brňáků srandu, že mají komplex z Prahy, a přitom to vypadá, že je to přesně naopak
Bez ohledu na to, že si to Sparta (žoldácká) projela včera sama, bude teď to nejotřesnější finále ever. Dokonce snad horší, než kdyby se hrálo finále mezi Slávijí a ******.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Spartu nevím, jestli můžu hodnotit, zase tak moc ji nesleduju. Ale v zápasech, na kterých jsem byl, tak tam náznaky bojovnosti byli, vesměs po celou sérii s Kometou byli lepším týmem a například první a pátý zápas Sparta podle mě prohrála omylem, protože byla o dost lepší, jen hráči zahazovali šance jak Martin St. Louis. Podle mě Spartě chybělo víc přímočarosti a hlavně odhodlání to v momentě, kdy vedou prostě zavřít a bránit - to je podle mě chyba trenéra, ale i zkušených hráčů, co tam byli. Další věc je, že brankář nepodržel, asi opět chyba trenéra, že neměl na play off rozchytanou dvojku (aneb Talbot v posledním zápase proti Montrealu nechytal rozhodně proto, že by se Lundqvistovi nechtělo...)
Nicméně tím, že si nechali sebrat tak dobře rozehraný sedmý zápas, si podle mě vyřazení zaslouží a to i přesto, že po většinu série byli výrazně lepší. Ale prostě něco takového si nemohli dovolit, asi měli v hlavě, že jim dají ještě rychle dva, bude to 4:0 jako v šestém zápase a tak už do toho nešli úplně naplno. Jinak si takový kolaps vysvětlit nedokážu.
Nicméně tím, že si nechali sebrat tak dobře rozehraný sedmý zápas, si podle mě vyřazení zaslouží a to i přesto, že po většinu série byli výrazně lepší. Ale prostě něco takového si nemohli dovolit, asi měli v hlavě, že jim dají ještě rychle dva, bude to 4:0 jako v šestém zápase a tak už do toho nešli úplně naplno. Jinak si takový kolaps vysvětlit nedokážu.