Extraliga 2013/14

Diskuse o hokeji mimo NHL - reprezentace, extraliga, další evropské ligy.
Ranger
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Extraliga 2013/14

Příspěvek od Ranger »

Slavia - Sparta 0:6 :hello1: :evil4:

Ve fotbale reálně šance na sestup Řebíčků, no není to skvělá sezóna? Jen ti Rangers to zatím kazí :banghead:
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
jp
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Re: Extraliga 2013/14

Příspěvek od jp »

nějak se té Spartě zatím nedaří :twisted:
habidek
All-Star
All-Star

Příspěvek od habidek »

jp píše:nějak se té Spartě zatím nedaří :twisted:
:ok: :ok:
:nyr: New York Rangers ‘til I die :nyr:
Ranger
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ranger »

:scratch:
habidek
All-Star
All-Star

Příspěvek od habidek »

Jinak, co říkáte na to Kladno? :scratch:
:nyr: New York Rangers ‘til I die :nyr:
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.K.Kožíšek »

Jsou to trubky a kvůli mládeži a jménu je to škoda.
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Já jsem hlavně toho názoru, že do 1. ligy by si zasloužila být rovnou odsunuta i Sparta, když v 7. zápase play off pustí vedení 2:0 a 3:1. Sice se na to koukat nemůžu, ale něco takového mi připadá neodpustitelné za všech okolností.
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

J.K.Kožíšek píše:Já jsem hlavně toho názoru, že do 1. ligy by si zasloužila být rovnou odsunuta i Sparta, když v 7. zápase play off pustí vedení 2:0 a 3:1. Sice se na to koukat nemůžu, ale něco takového mi připadá neodpustitelné za všech okolností.
njn, člověk má sice radost, ale proč zrovna proti těm brněnskejm kkotům? finále Brno-Zlín, to je snad ještě horší než kdyby měla Sparta titul.
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
Pogec
All-Star
All-Star

Příspěvek od Pogec »

:cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
Obrázek
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

Ty vole ten Jandač je fakt kouč jen do základní části.
{[rangers/rangers.png]}
Mišón
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mišón »

Dobrej zápas, no :co: :E
My heart has blue color...true blue... :nyr:

Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Ranger
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ranger »

Finále Brno-Zlín, to by člověk brečel. Ale fakt se nedá pochopit, že Sparta vede 2:0 a kolena se rozklepou Spartě, ne Brnu. Další věc je, že vůbec nepodržel Pepis, ale Jandač ho tam nechal, zatímco ten hňup Kýhos se nebál Čiliaka dát pryč ve 2. minutě :(

No nic, aspoň nebude kolidovat 6. zápas finále s naším 5. proti Filcce.
PROCHEY
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od PROCHEY »

Ranger píše:Finále Brno-Zlín, to by člověk brečel. Ale fakt se nedá pochopit, že Sparta vede 2:0 a kolena se rozklepou Spartě, ne Brnu. Další věc je, že vůbec nepodržel Pepis, ale Jandač ho tam nechal, zatímco ten hňup Kýhos se nebál Čiliaka dát pryč ve 2. minutě :(

No nic, aspoň nebude kolidovat 6. zápas finále s naším 5. proti Filcce.
Ještě teď je mi na blití z toho, co jsem včera viděl a dlouho bude...

Taky si myslím, že náš brankář nechytil nic navíc a to nejen včera... Nejspíš nebyl úplně v poho po tom zranění z konce sezóny. :scratch:

Na druhou stranu Málka, kterej nechytal snad od poloviny února, bych do brány taky necpal.
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

Hlavně by si už konečně měli ve Spatrtě uvědomit, že bez sparťanů jako takovejch to nebude nikdy ono a za prachy si úspěch nekoupíš. Proč se zbavili Hanzlíka nechápu dodnes.
{[rangers/rangers.png]}
jp
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jp »

mě se hlavne nejvíc líbí, jak si Pražáci dělají z Brňáků srandu, že mají komplex z Prahy, a přitom to vypadá, že je to přesně naopak :debil:
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

jp píše:mě se hlavne nejvíc líbí, jak si Pražáci dělají z Brňáků srandu, že mají komplex z Prahy, a přitom to vypadá, že je to přesně naopak :debil:
ani ne. spíš je to úplně normální averze proti fanouškům Komety. Co jsem zažil v hušákaréně a kolem při zápasech se Slavií, to jsem ještě na hokeji neviděl. Neskuteční burani, navíc nepříjemně agresivní, což člověk čeká na fotbale ale ne na hokeji
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
PROCHEY
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od PROCHEY »

mess píše:Hlavně by si už konečně měli ve Spatrtě uvědomit, že bez sparťanů jako takovejch to nebude nikdy ono a za prachy si úspěch nekoupíš. Proč se zbavili Hanzlíka nechápu dodnes.
Přesně tak! Je to tým ******* žoldáků. Není to Sparta jako za Franty Výbornýho. Bylo to právě vidět v tý (ne)bojovnosti. Myslím, že ono jich teď zas dost odtáhne...
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

jp píše:mě se hlavne nejvíc líbí, jak si Pražáci dělají z Brňáků srandu, že mají komplex z Prahy, a přitom to vypadá, že je to přesně naopak :debil:
Ne všichni, hele. Když jsem byl na prvním zápase semifinále, tak jsem tam na Brno nenadával. Část Sparťanských fanoušků ano, ale mohu tě ubezpečit, že fanoušci Brna na pražany nadávali mnohem mnohem víc a byli přitom vulgárnější. Už jen z tohoto důvodu si myslím, že mají ve větší míře obyvatelé Brna komplex z Prahy než naopak. ;)
PROCHEY
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od PROCHEY »

damik1 píše:
ani ne. spíš je to úplně normální averze proti fanouškům Komety. Co jsem zažil v hušákaréně a kolem při zápasech se Slavií, to jsem ještě na hokeji neviděl. Neskuteční burani, navíc nepříjemně agresivní, což člověk čeká na fotbale ale ne na hokeji
Celý to buranství je navíc umocněný odvěkým komplexem Morava x Čechy, Brno x Praha... Letos by měla Praha (záměrně píšu jen to město - protože právě o tom boji Morava vs. Čechy - zástupce - Praha to tady celý bylo) napíču soupeře v celým P-O. Vždyť nakonec v semi byly 3 moravský kluby, že jo...

Bez ohledu na to, že si to Sparta (žoldácká) projela včera sama, bude teď to nejotřesnější finále ever. Dokonce snad horší, než kdyby se hrálo finále mezi Slávijí a ******.
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Spartu nevím, jestli můžu hodnotit, zase tak moc ji nesleduju. Ale v zápasech, na kterých jsem byl, tak tam náznaky bojovnosti byli, vesměs po celou sérii s Kometou byli lepším týmem a například první a pátý zápas Sparta podle mě prohrála omylem, protože byla o dost lepší, jen hráči zahazovali šance jak Martin St. Louis. Podle mě Spartě chybělo víc přímočarosti a hlavně odhodlání to v momentě, kdy vedou prostě zavřít a bránit - to je podle mě chyba trenéra, ale i zkušených hráčů, co tam byli. Další věc je, že brankář nepodržel, asi opět chyba trenéra, že neměl na play off rozchytanou dvojku (aneb Talbot v posledním zápase proti Montrealu nechytal rozhodně proto, že by se Lundqvistovi nechtělo...)

Nicméně tím, že si nechali sebrat tak dobře rozehraný sedmý zápas, si podle mě vyřazení zaslouží a to i přesto, že po většinu série byli výrazně lepší. Ale prostě něco takového si nemohli dovolit, asi měli v hlavě, že jim dají ještě rychle dva, bude to 4:0 jako v šestém zápase a tak už do toho nešli úplně naplno. Jinak si takový kolaps vysvětlit nedokážu.
Odpovědět