http://www.newyorkrangers.cz/forum/view ... 8D#p240153
http://www.newyorkrangers.cz/forum/view ... 8D#p240185
http://www.newyorkrangers.cz/forum/view ... 8D#p240188

V tom případě díky bohu, že Rangers hrají na jiným kontinentu.PROCHEY píše:Navíc fakt, že ještě když jsem stál ve frontě před halou, vedla Sparta 2:0, mě v tom ještě víc utvrzuje...

no tak já se třeba například stydím za to, co někteří fanoušci dělali v Brně po 6. zápase série. já teda tu Kometu nijak moc nesleduju, byl jsem na jejích zápasech jen párkrát, ale každopádně mi přijde, že těch buranů je jich menšina, bohužel právě ti jsou nejvíc vidět a hází špatný světlo na ty slušný. každopádně jsou ale všude. když jsem se vracel domů ze zápasu NYR Sparta, tak jsem taky na pár buranských Sparťanů narazil, čímž ale zároveň neříkám, že jste takoví i vy. a ten komplex Brna z Prahy je podle mě naprostej mýtus a má ho právě těch pár buranů, co si potřebujou něco dokazovat.PROCHEY píše:Celý to buranství je navíc umocněný odvěkým komplexem Morava x Čechy, Brno x Praha... Letos by měla Praha (záměrně píšu jen to město - protože právě o tom boji Morava vs. Čechy - zástupce - Praha to tady celý bylo) napíču soupeře v celým P-O. Vždyť nakonec v semi byly 3 moravský kluby, že jo...damik1 píše:ani ne. spíš je to úplně normální averze proti fanouškům Komety. Co jsem zažil v hušákaréně a kolem při zápasech se Slavií, to jsem ještě na hokeji neviděl. Neskuteční burani, navíc nepříjemně agresivní, což člověk čeká na fotbale ale ne na hokejijp píše:mě se hlavne nejvíc líbí, jak si Pražáci dělají z Brňáků srandu, že mají komplex z Prahy, a přitom to vypadá, že je to přesně naopak
Bez ohledu na to, že si to Sparta (žoldácká) projela včera sama, bude teď to nejotřesnější finále ever. Dokonce snad horší, než kdyby se hrálo finále mezi Slávijí a ******.

Nemáš pravdu, protože jeden zápas rozhodovala jakási dovednostní soutěž, která podle mě nemá v play off co dělat. Nicméně Sparta si za tu ostudu v sedmém utkání určitě vypadnout zasloužila (i kdyby vyhrála všechny ostatní zápasy série), navíc ta v play off hloupá dovednostní soutěž ji dost pomohla ve čtvrtfinále proti Vítkovicím. Každopádně ale myslím, že všechny zápasy v play off by se měly hrát do rozhodnutí jako v NHL.jp píše:každopádně chápu to rozhořčení, ale brečet, že Sparta byla přece lepší, vám moc nepomůže, protože ve 4 zápasech dala míň gólů a na ničem jiným nzáleží
Kdyby ten zápas byl 5:5, tak neřeknu, ale vymlouvat se na dovednostní soutěž, když dáte za 80 minut jeden gól, mi přijde trochu pokrytecký.J.K.Kožíšek píše:Nemáš pravdu, protože jeden zápas rozhodovala jakási dovednostní soutěž, která podle mě nemá v play off co dělat. Nicméně Sparta si za tu ostudu v sedmém utkání určitě vypadnout zasloužila (i kdyby vyhrála všechny ostatní zápasy série), navíc ta v play off hloupá dovednostní soutěž ji dost pomohla ve čtvrtfinále proti Vítkovicím. Každopádně ale myslím, že všechny zápasy v play off by se měly hrát do rozhodnutí jako v NHL.jp píše:každopádně chápu to rozhořčení, ale brečet, že Sparta byla přece lepší, vám moc nepomůže, protože ve 4 zápasech dala míň gólů a na ničem jiným nzáleží

nechytejte mě za slovo. já jsem osobně taky pro, aby se nájezdy v PO zrušili. každopádně se zase nedá říct, že kdyby pokračovalo prodloužení, tak by Sparta tutově vyhrála. pravděpodobně ano, ale brát to jako hotovou věc...Pogec píše:Kdyby ten zápas byl 5:5, tak neřeknu, ale vymlouvat se na dovednostní soutěž, když dáte za 80 minut jeden gól, mi přijde trochu pokrytecký.J.K.Kožíšek píše:Nemáš pravdu, protože jeden zápas rozhodovala jakási dovednostní soutěž, která podle mě nemá v play off co dělat. Nicméně Sparta si za tu ostudu v sedmém utkání určitě vypadnout zasloužila (i kdyby vyhrála všechny ostatní zápasy série), navíc ta v play off hloupá dovednostní soutěž ji dost pomohla ve čtvrtfinále proti Vítkovicím. Každopádně ale myslím, že všechny zápasy v play off by se měly hrát do rozhodnutí jako v NHL.jp píše:každopádně chápu to rozhořčení, ale brečet, že Sparta byla přece lepší, vám moc nepomůže, protože ve 4 zápasech dala míň gólů a na ničem jiným nzáleží

Tos napsal hloupost.Pogec píše:Kdyby ten zápas byl 5:5, tak neřeknu, ale vymlouvat se na dovednostní soutěž, když dáte za 80 minut jeden gól, mi přijde trochu pokrytecký.
Hra může být jaká chce, ale bez gólů neznamená vůbec nic. Pokud se nepletu, tak jste v OT měli taky namále, když Kometa trefila tyčku a pak i ten 7. zápas ukázal, že se po přestávce může obraz hry o 100% změnit, takže takový to bla bla, kdyby se hrálo dál, tak jsme vyhráli, jsou jenom prázdný keci.J.K.Kožíšek píše:Tos napsal hloupost.Pogec píše:Kdyby ten zápas byl 5:5, tak neřeknu, ale vymlouvat se na dovednostní soutěž, když dáte za 80 minut jeden gól, mi přijde trochu pokrytecký.Oba týmy daly stejně gólů, rozdíl byl ale ve hře, kdy útočila jen Sparta a Brno nejspíš samo netušilo, jak se jim ten zápas do nájezdů povedlo dotáhnout.

Taky jsem celkem rád...habidek píše:PSG 1-0 Kometa!![]()
Řekl bych, že pro svůj psychologický rozbor sis nevybral vhodný příspěvek... Nikde v něm totiž nenajdeš nic, co by potvrzovalo jedinou z Tvých hypotéz.jp píše:no tak já se třeba například stydím za to, co někteří fanoušci dělali v Brně po 6. zápase série. já teda tu Kometu nijak moc nesleduju, byl jsem na jejích zápasech jen párkrát, ale každopádně mi přijde, že těch buranů je jich menšina, bohužel právě ti jsou nejvíc vidět a hází špatný světlo na ty slušný. každopádně jsou ale všude. když jsem se vracel domů ze zápasu NYR Sparta, tak jsem taky na pár buranských Sparťanů narazil, čímž ale zároveň neříkám, že jste takoví i vy. a ten komplex Brna z Prahy je podle mě naprostej mýtus a má ho právě těch pár buranů, co si potřebujou něco dokazovat.PROCHEY píše:Celý to buranství je navíc umocněný odvěkým komplexem Morava x Čechy, Brno x Praha... Letos by měla Praha (záměrně píšu jen to město - protože právě o tom boji Morava vs. Čechy - zástupce - Praha to tady celý bylo) napíču soupeře v celým P-O. Vždyť nakonec v semi byly 3 moravský kluby, že jo...damik1 píše:
ani ne. spíš je to úplně normální averze proti fanouškům Komety. Co jsem zažil v hušákaréně a kolem při zápasech se Slavií, to jsem ještě na hokeji neviděl. Neskuteční burani, navíc nepříjemně agresivní, což člověk čeká na fotbale ale ne na hokeji
Bez ohledu na to, že si to Sparta (žoldácká) projela včera sama, bude teď to nejotřesnější finále ever. Dokonce snad horší, než kdyby se hrálo finále mezi Slávijí a ******.
každopádně mi přijde naprosto ubohý, když tady někdo nadává na to, že ve finále jsou naprosto ******* týmy. vždyť to finále nebudou hrát žádní buranští fandové, ale sami hráči, kteří si to finále odpracovali na ledě poctivě a s projevy fanoušků nemají nic společného, a nadávat jim mi přijde na úrovni hospodských povalečů. tady mi to přijde jako projev zlosti, že Sparta byla vyřazená, a zrovna s Brnem, což ukazuje spíš na váš komplex.každopádně chápu to rozhořčení, ale brečet, že Sparta byla přece lepší, vám moc nepomůže, protože ve 4 zápasech dala míň gólů a na ničem jiným nzáleží. to, že její herní projev byl lepší, je snad naprostou samozřejmostí, vzhledem k tomu, jaký má oproti všem ostatním týmům zázemí. a právě to dělá její prohru ještě víc ostudnou, když toho nedokázala využít. být sparťan, jdu si hodit mašli.
![]()
![]()

Jo jasně na co titul, když jsme vyřadili SpartuJ.K.Kožíšek píše:Je vidět, že Kometě šlo jen o to slavně vyřadit Spartu a nějakej trapnej titul jim je potom už úplně ukradenej.