ZOH 2014 v Soči
-
smallhouse
- All-Star

ZOH 2014 v Soči
http://www.sport.cz/hokej/reprezentace/ ... inkou.html
Takže jestli to chápu správně, tak nejproduktivnější hráč (Hudler) nejede. Ale za to jede třeba Nedvěd...
A Kaberle?! Mezi českejma obráncema moc přehled nemám, ale proč nejede třeba Hejda?
Takže jestli to chápu správně, tak nejproduktivnější hráč (Hudler) nejede. Ale za to jede třeba Nedvěd...
A Kaberle?! Mezi českejma obráncema moc přehled nemám, ale proč nejede třeba Hejda?
- milhauzz
- Opora týmu

Re: Nominace OH 2014 v Soči
smallhouse píše:http://www.sport.cz/hokej/reprezentace/ ... inkou.html
Pač jak poudal Lojza,tak na velkým mu to moc nejde prej . .
Mně ***** s Barinkou,je to sice Lojzíkovo zeťák,ale to mohl radši vzít Frantu Ptáčků už . . .Nesedí mi tam prostě
Na otázku proč ne Hudler,tak že Hemák je lepší bruslař a bla,bla. . .
Místo Novotnýho bych radši osobně viděl druhýho Kováře.
Naposledy upravil(a) milhauzz dne 06 led 2014, 20:18, celkem upraveno 2 x.
NYR . . . víc mi neříkej !
-
smallhouse
- All-Star

Někteří z hráčů, co se nevešli.... Fleischmann, Hudler, Kindl, Polák, Hejda...
A co mi fakt nejde do hlavy je Nedvěd, Kaberle (!!), Barinka... a Krajíček (popravdě ani nevim jak letos hraje).
A co mi fakt nejde do hlavy je Nedvěd, Kaberle (!!), Barinka... a Krajíček (popravdě ani nevim jak letos hraje).
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Tak na první pohled mi to trošku připomíná Rangers před stávkou - kdyby ti hráči měli svou pět let starou formu, byl by to vážně dobrý tým. 
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
- milhauzz
- Opora týmu

Na druhou stranu,vono je to těžký,hlavně se nikdy nikomu nezavděčíš,ať už z hráčskýho,či fanoušovskýho hlediska.
Hejda jet měl, Hudler taky, Hemák tam je jen proto, že jezdí na MS. Z Evropy měl jet jen Novotnej a zvažoval bych Čáslavu. Chybí mi tam Vrbata, to je dobrej bruslař se stabilní formou, jen Lojzek ho neumí použít. Kaberle, Nedvěd, Barinka a Krajíček to je výsměch.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Kaberlemu se podle mě zavděčil. Jedině, že by mohl být naštvaný, že nevzal ještě bráchu.milhauzz píše:Na druhou stranu,vono je to těžký,hlavně se nikdy nikomu nezavděčíš,ať už z hráčskýho,či fanoušovskýho hlediska.
- milhauzz
- Opora týmu

To pak měl vzít teda i Čajdu s Balaštíkem a Irglem a Rolínkem zase
Hudlera asi nevzal,jak s ním tenkrát ******* v Německu na MS tuším ne ? Co jsem slyšel,tak ani Růža se s ním nesnes,ale to je **** už . . .
Podle mně jestli Hudler,Erat,Fleischmann,Vrbata,Hemák,Tlusťoch, je to stejný tak nějak plus mínus autobus a upřímně hráče typu Ovce,kterej umí dát gól ale i rozdat nějakej ten hit zase moc nemáme. To je asi jedinej sovjet,co mi tak zas nevadí a z fleku bych ho vyměnil za Reddena
Hudlera asi nevzal,jak s ním tenkrát ******* v Německu na MS tuším ne ? Co jsem slyšel,tak ani Růža se s ním nesnes,ale to je **** už . . .
Podle mně jestli Hudler,Erat,Fleischmann,Vrbata,Hemák,Tlusťoch, je to stejný tak nějak plus mínus autobus a upřímně hráče typu Ovce,kterej umí dát gól ale i rozdat nějakej ten hit zase moc nemáme. To je asi jedinej sovjet,co mi tak zas nevadí a z fleku bych ho vyměnil za Reddena
-
smallhouse
- All-Star

Hudler hrál ale na MS dobře... vážně pakárna.
Co tak všude čtu (já vím, jedna bába povídala...) tak Hejda, Hudler, Kindl.... mají problém s Lojzou.
Co tak všude čtu (já vím, jedna bába povídala...) tak Hejda, Hudler, Kindl.... mají problém s Lojzou.
- milhauzz
- Opora týmu

Jo,hlavně Hudler prej,ale je to fakt jarmark teď po těch fórech a diskuzích jako hofadosmallhouse píše:Hudler hrál ale na MS dobře... vážně pakárna.
BTW proč je tam Rozsíval,že dal teď góla po 2 letech ?
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Ohledně Hudlera mě ještě napadá, že se Hadamczik snaží něčím připomenout Nagano. Tam tenkrát Hlinka taky nevzal Radka Bonka, který toho času patřil k nejproduktivnějším hráčům v NHL. A taky vytáhl například i centra veterána z extraligy, který dříve hrával NHL (Růžička x Nedvěd). Pokud bychom přivezli medaili (osobně v to moc nevěřím), tak už se v Hadamczikově výběru nikdo rýpat nebude.
Klídek, Lojza ví, co dělá, stejně jako když loni na MS udělal z jednoho z nejméně ofenzivních obránců NHL, Šmída, našeho PP quarterbacka.

Barinka obětoval pro nominaci suveréně nejvíc ze všech hráčů. Nedvěd je vcelku jasnej, ten jede aby tam byl někdo koho hráči poslouchaj, obvykle to bývá trenér, ale takhle i Nedvěd dobrej. Kaberle jede za zásluhy, jinak mi to hlava nebere. Krajíček hrál dobře v těch EHT turnajích.smallhouse píše:Někteří z hráčů, co se nevešli.... Fleischmann, Hudler, Kindl, Polák, Hejda...
btw Polák má přetržený vazy v kotníku, 6-8 týdnů mimo, to do Sochi nestíhá, tam je nenominace logická.
Víceméně prohodit Kaberleho za Hejdu, tak bych proti tý nominaci nic moc neměl.
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
Hudler: Ty vole teď ještě zase dělá Had nominaci
Vrbata: Kdo tam pojede?
Hudler: Já doufám, že Červ a ty, ty vole, já se úplně třepu, abych tam nemusel jet.
Vrbata: Takže já, vole, jsem ve strachu, jestli ještě nebudu muset jet tam. Vůbec se mi tam nechce. Vůbec. Pak mám devatenáctýho zase kojoty . Ale Sochi, to je zase průser. Ty vole, já nevim, dyť ještě ale. To je dálka jako prase, to bych tam musel nějakou linkou, nebo něčím.
Hudler: Já doufám, že Červ a ty, ty vole, já se úplně třepu, abych tam nemusel jet.
Vrbata: Takže já, vole, jsem ve strachu, jestli ještě nebudu muset jet tam. Vůbec se mi tam nechce. Vůbec. Pak mám devatenáctýho zase kojoty . Ale Sochi, to je zase průser. Ty vole, já nevim, dyť ještě ale. To je dálka jako prase, to bych tam musel nějakou linkou, nebo něčím.
To je o jednom blbým zápasu ČF. Stát se může cokoliv. V Turíně hráli kulový a medaili si odvezli. Fakticky za celej turnaj porazili jenom Slováky co se tradičně přemotivovali a rusáky co byli zklamaný z prohry s finama v SF.J.K.Kožíšek píše:. Pokud bychom přivezli medaili (osobně v to moc nevěřím), tak už se v Hadamczikově výběru nikdo rýpat nebude.
Teď mi zase připomělo jak se bavěj na fórech o tom jak maj fini generačně skvělý juniory a přitom tam byl jeden nešťastnej odraz od brusle minutu před koncem druhý třetiny ve čtvrtfinále proti nám, kterej otočil vývoj zápasu.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
damik1 píše:Hudler: Ty vole teď ještě zase dělá Had nominaci
- milhauzz
- Opora týmu

J.K.Kožíšek píše:damik1 píše:Hudler: Ty vole teď ještě zase dělá Had nominaci
Vrbata: Takže já, vole, jsem ve strachu, jestli ještě nebudu muset jet tam. Vůbec se mi tam nechce. Vůbec. Pak mám devatenáctýho zase kojoty . Ale Sochi, to je zase průser. Ty vole, já nevim, dyť ještě ale. To je dálka jako prase, to bych tam musel nějakou linkou, nebo něčím.![]()
![]()
"
docela překvápko, přitom nejede Giroux,Staal,St.Louis,Hall a Thornton

docela překvápko, přitom nejede Giroux,Staal,St.Louis,Hall a Thornton