Co ja si pamatuju, tak Hadamczik nikdy nevyhral SCPogec píše:Podle toho, jak se Torts chová ve Vancouveru, si to o něm začínám myslet taky.DaTeL píše:Tak ať už si o Tortzovi člověk myslel cokoliv, tak srovnávat ho s hadem je nesmysl. A to i v nadsázce...
Šišla je prostě neschopnej blb.
ZOH 2014 v Soči
- jp
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Re: ZOH 2014 v Soči
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Nevím, proč tu chcete za trenéra faráře nebo šamana, když už tam teď máme klauna.
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
Klaun to možná je, ale do smíchu mi z něj moc není.J.K.Kožíšek píše:Nevím, proč tu chcete za trenéra faráře nebo šamana, když už tam teď máme klauna.

- milhauzz
- Opora týmu

Sborná zatím žádná hitparáda,chtělo by to dát jim fíka,nebo radši 2,by čuměli a byli v ******. . . Ovce tam jezdí jak na pastvě.
NYR . . . víc mi neříkej !
- milhauzz
- Opora týmu

Do pytle,jsem se těšil,že uvidím Zukra a už řvou "šajba" mezitím.
Haha, Záruba se omlouvá, že na té turnajové slovenské soupisce je spousta chyb, jako třeba Meszároš tam má ještě klub Ottawa Senators, přestože už hraje za oranžády, a přitom v zápase USA - SVK mlel, Andrej Meszároš obránce Tampy Bay.

Prsten může mít i blb a jak jsem říkal, částečně na základě té loňské sezóny a HLAVNĚ podle toho, co provádí teď ve VAN, si začínám říkat, jestli ta Tampa vyhrála SC s Tortsem na střídačem, nebo to zvládli "i přes" Tortse na střídačce.jp píše:Co ja si pamatuju, tak Hadamczik nikdy nevyhral SCPogec píše:Podle toho, jak se Torts chová ve Vancouveru, si to o něm začínám myslet taky.DaTeL píše:Tak ať už si o Tortzovi člověk myslel cokoliv, tak srovnávat ho s hadem je nesmysl. A to i v nadsázce...
Šišla je prostě neschopnej blb.

-
DaTeL
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
Tak on nikdo netvrdil, že je to dobrý klaun...Pogec píše:Klaun to možná je, ale do smíchu mi z něj moc není.J.K.Kožíšek píše:Nevím, proč tu chcete za trenéra faráře nebo šamana, když už tam teď máme klauna.
Rangers 4ever!
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
- milhauzz
- Opora týmu

Tvl Lotyšsko vede 2:0 . . . 
Naposledy upravil(a) milhauzz dne 18 úno 2014, 18:55, celkem upraveno 2 x.
Což je naprostá paráda, do ****** s tím Švýcarským antihokejem.milhauzz píše:Tvl Lotyšsko vede 2:0 . . .

no jestli zejtra sundá Jardu, tak nám ty gripeny za miliardy konečně k něčemu budoumilhauzz píše:Kohopak zejtra pošle D.Brown předčasně do kabiny ?
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
- jp
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Slováci si ale zasloužili vyrovnat, naši hráli od čtcrtýho gólu neskutečnou tužku
-
smallhouse
- All-Star

No nevim jestli si Slováci za 10 min dobrýho výkonu zasloužili vyrovnat.jp píše:Slováci si ale zasloužili vyrovnat, naši hráli od čtcrtýho gólu neskutečnou tužku
- jp
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
No ja se spatne vyjadril, ja to myslel tak, ze my jsme si za posledni tretinu zaslouzili dostat jeste 1...smallhouse píše:No nevim jestli si Slováci za 10 min dobrýho výkonu zasloužili vyrovnat.jp píše:Slováci si ale zasloužili vyrovnat, naši hráli od čtcrtýho gólu neskutečnou tužku