ZOH 2014 v Soči

Diskuse o hokeji mimo NHL - reprezentace, extraliga, další evropské ligy.
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Re: ZOH 2014 v Soči

Příspěvek od milhauzz »

A sborná musí dotahovat . . .
NYR . . . víc mi neříkej !
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Tak tohle Putin asi nedá :cheers:
Pogec
All-Star
All-Star

Příspěvek od Pogec »

Nejlepší byl komentář, že Putin teď zhasne voheň, zamkne stadion a už dál hrát nebude. :debil:
Obrázek
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Už láduje Kalašnikov a . . . :salute:
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

Obrázek
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
Pogec
All-Star
All-Star

Příspěvek od Pogec »

Obrázek

'Murica! **** yeah!! :debil: :debil: :debil:

Škoda, že Cally nemá žádnej bod, za tu práci před brankou u 2. a 3. gólu, by si aspoň jednu asistenci zasloužil.
Obrázek
DaTeL
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaTeL »

Hadamczik ven!
Rangers 4ever!

“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Canada 57 střel . . .
Mišón
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mišón »

damik1 píše:Obrázek
Až takhle uvidím ležet smutnýho Malkina v dresu Penqueens po vyřazení Shitburghu z play-off, tak budu o dost veselejší :wink:
My heart has blue color...true blue... :nyr:

Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

DaTeL píše:Hadamczik ven!
postup do čtvrtfinále, nešťastné těsné vyřazení s pozdějším vítězem, po zranění barinky se rozpadla sehraná obrana, trenér má dlouhodobou koncepci.
ono se nějak obhájí proč musí Lojza zůstat do roku 2020.

a už se k tomu vyjadřoval.....nevidím důvod, abych ve chvíli, když prohrajeme s tak silným týmem, jako je Amerika, teď uvažoval, zda u týmu skončím, nebo zůstanu.

ani slovo o tom, že jsme se proti tomu silnému týmu octli z důvodu toho, že jsme prohráli se švýcary
Ranger
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ranger »

Hadamczik předpokládám musí skončit, přinejmenším proto, že absolutně nemá co tomu týmu dát. Na druhou stranu pokud ho nechají odestát na lavici naprosto bezvýznamný MS v Bělorusku, tak bych to neviděl jako tragédii. Stejně se do toho asi teď nikomu moc chtít nebude :nevim: Hlavně aby to od nový sezóny vzal někdo novej s jasnou koncepcí.

Jinak ale nemám pocit, že s jiným trenérem by to bylo natolik dobrý, abysme měli na USA, Švédsko, Finsko nebo Kanadu. Nebo máte fakt dojem, že kdyby tam byl Hudler místo Nedvěda a Hejda místo Barinky, tak všechno spasí? Další věc je, že za to, že teď prostě a jednoduše nemáme reprezentačního brankáře, trenér určitě nemůže.

Za ubohost ale považuju to, že někdo na naše jenom plive... to o *****, co jsme měli na FB... proč? Čím si to jako zasloužili? Je to Jágrova chyba, že mu je už 42 a nemá kolem sebe takovej tým jako v Naganu? Nepředvedl na tomhle turnaji dostatek nasazení? A řada dalších, co už toho v reprezentaci hodně dokázali? Když vozili medaile, tak byli bozi, a teď? Sprostě nadávat na vlastní tým, když se mu nedaří, je to nejubožejší, co může "fanoušek" dělat, a tady si navíc zase zahráváme s tím, že je to reprezentace. Až Sáblíková za 4 roky třeba nevyhraje, tak to taky bude kráva?
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
Pogec
All-Star
All-Star

Příspěvek od Pogec »

Tak Šišla určitě končit nebude, protože tam není díky výkonnosti, ale vlivu, takže si to úplně v pohodě obhájí. Židle by se pod ním začala třást, jedině kdybychom rupli se Slovákama.

Jinak do mrtvol si rád kopne skoro každej, ale není to výsada jenom Česka, stačí se podívat na blog A. Grosse, když se prohraje, tak je pod článkem 60 komentářů, když vyhraje, tak 10. Takže ano, až Sáblíková přestane vozit medaile, tak z ní bude kráva.
Obrázek
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

Ranger píše: Jinak ale nemám pocit, že s jiným trenérem by to bylo natolik dobrý, abysme měli na USA, Švédsko, Finsko nebo Kanadu. Nebo máte fakt dojem, že kdyby tam byl Hudler místo Nedvěda a Hejda místo Barinky, tak všechno spasí? Další věc je, že za to, že teď prostě a jednoduše nemáme reprezentačního brankáře, trenér určitě nemůže.
Za a) nevidím důvod proč bysme neměli mít na Finsko, z posledních deseti zápasů na velkých akcích jsme ho 8x porazili, hráčská kvalita tam není vyšší
za b) Na USA, Kanadu a Švédsko máme stejně jako Fini porazili Rusko a remizovali s Kanadou. Prostě nastoupit jako slabší tým a hrát jako slabší tým. Poctivě odzadu, zavřít to před bránou a čekat na chyby soupeře. Finsko nehrálo s Kanadou a Ruskem jako rovný s rovným, ale Česko se Švédskem a USA jako rovný s rovným hrálo. Ne kvalitou, ale taktikou a to je určitě chyba trenéra. S Finskou taktikou je naděje na výhru třeba 1:3 s českou 1:20
za c) za to že nemáme reprezentačního brankáře opět trenér může. Nejdřív řekne, že bude tenhle jednička pak tam dá druhýho, ale řekne mu že na další utkání půjde ten první, takže má jenom jeden zápas na to aby se dokázal, že může být jednička. Ten první se nasere, druhý se psychicky zhroutí pod požadavkem předvýst maximum v jediným zápase a ve výsledku to pak ****** i ten první. Za Lotyše chytal Masalskis od začátku do konce, vychytal švýcary a držel na uzdě Kanaďany, přitom není kvalitnější než Kovář se Salákem, jenom ho trenér uměl psychicky podpořit tak, že se lepším stal.

Ranger píše: Za ubohost ale považuju to, že někdo na naše jenom plive... to o ****ích, co jsme měli na FB... proč? Čím si to jako zasloužili? Je to Jágrova chyba, že mu je už 42 a nemá kolem sebe takovej tým jako v Naganu? Nepředvedl na tomhle turnaji dostatek nasazení? A řada dalších, co už toho v reprezentaci hodně dokázali? Když vozili medaile, tak byli bozi, a teď? Sprostě nadávat na vlastní tým, když se mu nedaří, je to nejubožejší, co může "fanoušek" dělat, a tady si navíc zase zahráváme s tím, že je to reprezentace. Až Sáblíková za 4 roky třeba nevyhraje, tak to taky bude kráva?
Zase kdo nadává na tým? Jasně na diskuzích se nějací kkti realizujou, ale ti se realizujou pod každým druhým článkem, to nemá smysl číst ani řešit.
Od normálních fanoušků, jsm žádné plivání na hráče a na tým nezaznamenal, veškeré plivání směřuje na Lojzu.
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

Já souhlasím s Damikem, Finové jsou malý krůček před námi, ale můžeme být na jejich úrovni. Bohužel je třeba trenér, který vymyslí vhodnou taktiku a do té dosadí vhodné hráče. To se tady nestalo a bohužel neděje programově.
Druhá věc, kterou si dle repre trenér nemůže dovolit, jsou ty jeho mediální výjevy na kritiku od jednotlivých hráčů. Absolutní nekritičnost vůči sobě a kamarádčoft, kterej z těch nominací kouká na sto honů. On už i ten trenérskej tým hovoří za vše Paleček je hodnej strejda co všechno odkejve a Musil (jako hráče jsem ho měl rád) je prostě nekompetentní.
Vrcholem všeho pak byla tiskovka k zveřejnění nominace, kde zakázaly dotazy na nenominaci jednotlivých hráčů, asi protože by si to fakticky neobhájili. A teď zase píše Král takový ptákoviny, že Lojza za nic nemoh, prostě smůla, že sme hráli zrovna s USA.
Fakt přemejšlím jestli vůbec sledovat náš hokej v tomto stavu. Narovinu napíšu, že fandit sem letos nedokázal a prohry mě vůbec netrápili a výhry netěšili. Možná jsem pro někoho špatnej čech, ale mám to prostě tak.
Naposledy upravil(a) mess dne 20 úno 2014, 11:30, celkem upraveno 1 x.
{[rangers/rangers.png]}
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

Ještě musím napsat, že hráči mi nevadí, vadí mi nominace některých a nenominace jiných a na to mám právo. Kdo mě, ale teda hnul žlučí byl Eliáš tím prohlášením, kde napsal, že je lepší než Hudler a pak předved totální kulový.
{[rangers/rangers.png]}
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

To já za sebe zase říkám,že budu našim fandit a přát, i kdyby za ně hrál Franta Woháňka-jednorukej,1.centra z pralesní ligy,v bráně by byl Imrich Bugár na půl slepej a trénoval je Jirka Bartoška s cigárem v koutku a já si byl jistej,že dostanou i od Rumunů .

99% všech debat u nás teď končí kopancem do Lojzy,na což má každej samozřejmě právo,já se ho taky nějak nezastávám. Chytrejch je u nás taky mraky,jak to tak všude pročítám postupně,ale čeho je nedostatek,to je těch mladejch nadějnejch playerů,kterejch by Amerika poskládala třeba 50 kousků,se obávám.
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

milhauzz píše:To já za sebe zase říkám,že budu našim fandit a přát, i kdyby za ně hrál Franta Woháňka-jednorukej,1.centra z pralesní ligy,v bráně by byl Imrich Bugár na půl slepej a trénoval je Jirka Bartoška s cigárem v koutku a já si byl jistej,že dostanou i od Rumunů .

99% všech debat u nás teď končí kopancem do Lojzy,na což má každej samozřejmě právo,já se ho taky nějak nezastávám. Chytrejch je u nás taky mraky,jak to tak všude pročítám postupně,ale čeho je nedostatek,to je těch mladejch nadějnejch playerů,kterejch by Amerika poskládala třeba 50 kousků,se obávám.
To tady víme všichni, bohužel jsem kvůli tomu byl i určitými přispěvovateli v minulosti nazván pesimistou, když jsem tento stav předesílal.
{[rangers/rangers.png]}
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.K.Kožíšek »

mess píše:Ještě musím napsat, že hráči mi nevadí, vadí mi nominace některých a nenominace jiných a na to mám právo. Kdo mě, ale teda hnul žlučí byl Eliáš tím prohlášením, kde napsal, že je lepší než Hudler a pak předved totální kulový.
Naprostý souhlas. Navíc podle toho, co jsem četl o jeho zdravotních problémech, tak se nemohu zbavit dojmu, že řada sportovců na ZOH (případně hokejistů ve Stanley Cupu) hrálo s mnohem zásadnějšími zdravotními problémy a odevzdávali mnohem lepší výkon.

A co se týká Hadamczika? Pár měsíců počkat a pak odvolat, to už by měl být zase volný Tortorella a právě jeho bych v současnosti u našeho nároďáku viděl velmi rád. :twisted: Reálně pak doufám, že se najde nějaký český kouč s obdobným přístupem, který nároďák převezme.
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

J.K.Kožíšek píše:
A co se týká Hadamczika? Pár měsíců počkat a pak odvolat, to už by měl být zase volný Tortorella a právě jeho bych v současnosti u našeho nároďáku viděl velmi rád.

Hele a co na to založit národní sbírku.

Když svaz furt tvrdí, že nemá víc než mega ročně na trenéra(a Lojza je jedinej, kdo to za ty prachy veme)..když dá každej fanda kilo, bude i na Tortse. :cheers:
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.K.Kožíšek »

No já bych se obětoval a za to mega na rok bych to i vzal. :E
Odpovědět