Mobilní verze m.newyorkrangers.cz

Pište svoje názory, náměty i kritiku k těmto stránkám a fóru. Můžete se rovněž stát přispěvatelem nebo poslat jakékoliv svoje materiály o Rangers.

Moderátor: DarkHelm

Ranger
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Mobilní verze m.newyorkrangers.cz

Příspěvek od Ranger »

Pište své názory, zkušenosti a otázky k naší nové mobilní dotykové verzi:

m.newyorkrangers.cz

Na stránkách jde samozřejmě v první řadě o pohodlné čtení článků, ale fungují i další nejdůležitější sekce (zápasy, soupiska, statistiky, tabulky). Dokonce můžete prostřednictvím mobilní verze zadávat i své tipy do Fanda-NHL.cz Tipovačky.

Významnou novinkou je také mobilní rozhraní našeho fóra. Hlavní menu fóra obsahující odkazy na hlavní stránku i možnost přepnutí na klasickou verzi fóra najdete po kliknutí na tlačítko se šipkou vlevo nahoře. Nastavení se potom skrývají pod typickým kolečkem vpravo nahoře. Po vícestránkových tématech se můžete pohybovat pomocí tlačítek s křížkem (#) nahoře i dole.
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
Mišón
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: Mobilní verze m.newyorkrangers.cz

Příspěvek od Mišón »

Myslím, že se ta mobilní verze opravdu povedla :ok: je to jednoduché a zároveň přehledné, super :)
My heart has blue color...true blue... :nyr:

Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
ivas
Veterán
Veterán

Příspěvek od ivas »

hodim pripominky. chodim casto na hlavni stranku prolitnout twitter zpravy, z toho duvodu mam na mobilu dale plnou verzi.

pisu ale hlavne proto, ze nastala zmena tabulky nhl. rovnez sem pro rychly info chodil k nam na stranky, neb celkova tabulka byla prehledna, jasna na prvni pohled a hned na hlavni strane. stejne ve finale rozhodujou body, tabulka podle divizi, neni na prvni pohled prehledna a kdo se v tom chce vic "hrabat", at si to pak rozklikne.

vim, ze se to tu nekde resilo, ale stejne to neukazuje na pripadny dvojice pro playoff.

skoro se mi chce vykrikovat CHCI TO VRATIT ZPATKY!!! jakej byl nakonec duvod proc nastala zmena?
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.K.Kožíšek »

ivas píše:skoro se mi chce vykrikovat CHCI TO VRATIT ZPATKY!!! jakej byl nakonec duvod proc nastala zmena?
Protože tabulka konference je hrozně matoucí ve smyslu postupu do play off. Nemusí postoupit prvních osm týmů v konferenci a týmy nejsou do dvojic rozřazeny podle umístění v konferencí, ale podle umístění v divizích. V současném systému nám tak tabulky divizí připadají jako informačně hodnotnější.
ivas
Veterán
Veterán

Příspěvek od ivas »

tabulky divizi nerikaji o rozdeleni dvojic taky vubec nic. clovek stejne musi nejdrive projit obe tabulky a seradit pocet bodu. to pri jedny tabulce odpada. jak rikas, nemusi postoupit prvnich osm v konferenci a zaroven nemusi hrat vzdy tymy z jedny divize proti sobe. o postupu ale rozhoduji stejne hlavne body. lepsi mi tedy prijde jedna tabulka, a dejmetomu pridani oznaceni prislusnosti k divizi a zaroven treti tym v divizi umistovat nejhure do sesteho mista. nemusel by byt problem i barevne odlisit tymy,kdyz sou rangers zlute, ktery k sobe prislusi pro prvni dve kola playoff (tj. pripad kdy 5. tym z divize pripadne k druhe divizi).

proste driv sem jen kouk a za tri sekundy sem mel jasno. ted musim parovat dve tabulky dohromady.
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.K.Kožíšek »

Neříkám, že se nedá vymyslet něco lepšího a ještě promyslíme, jak tabulku vylepšit. Přechod od tabulky konference k tabulce divize jsme udělali i na základě toho, že si tu na to někdo stěžoval. Jak je vidět, naši čtenáři mají dost různorodé představy jak by to mělo vypadat a pokusíme se to vymyslet samozřejmě tak, aby spokojeno bylo co nejvíce našich čtenářů.

Nicméně si dovolím oponovat, že tabulky v divizích nic nevypovídají o dvojicích pro play off. Není tomu tak, vždy bude hrát v rámci divize druhý tým se třetím a první tým z divize bude. Vítěz tohoto souboje bude pak ve druhém kole vždy hrát s vítězem duelu mezi vítězem oné divize a jedním s týmů, které postoupí na "divokou kartu". Čili dvojice pro play off se z tabulky divize dají vyčíst docela snadno (jen je třeba si pod čarou dopočítat ty dva týmy na divokou kartu, což můžou být čtvrté týmy z obou divizí případně čtvrtý a pátý tým z jedné divize. Oproti tomu tabulka konference nevypovídá už opravdu vůbec o ničem, ani o dvojicích, ani o výhodě domácího ledu pro první kolo (v divizích jsou to vždy první dva týmy, v rámci konference to první čtyři týmy být nemusí). Proto to tam nyní máme rozdělené po divizích.
Pogec
All-Star
All-Star

Příspěvek od Pogec »

ivas píše:tabulky divizi nerikaji o rozdeleni dvojic taky vubec nic. clovek stejne musi nejdrive projit obe tabulky a seradit pocet bodu. to pri jedny tabulce odpada. jak rikas, nemusi postoupit prvnich osm v konferenci a zaroven nemusi hrat vzdy tymy z jedny divize proti sobe. o postupu ale rozhoduji stejne hlavne body. lepsi mi tedy prijde jedna tabulka, a dejmetomu pridani oznaceni prislusnosti k divizi a zaroven treti tym v divizi umistovat nejhure do sesteho mista. nemusel by byt problem i barevne odlisit tymy,kdyz sou rangers zlute, ktery k sobe prislusi pro prvni dve kola playoff (tj. pripad kdy 5. tym z divize pripadne k druhe divizi).

proste driv sem jen kouk a za tri sekundy sem mel jasno. ted musim parovat dve tabulky dohromady.
No nevím, u té konferenční tabulky byly play-off týmy sice vidět hned, ale pak sem musel půl hodiny luštit, kdo vlastně bude s kým hrát.

Je pravda, že 1. kolo se nemusí odehrát čistě v rámci divizí, ale i tak je na první pohled jasně vidět, který týmy z týmů "pod čarou" maj nejvíc bodů na wild card.
Obrázek
Ranger
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ranger »

ivas píše:tabulky divizi nerikaji o rozdeleni dvojic taky vubec nic. clovek stejne musi nejdrive projit obe tabulky a seradit pocet bodu. to pri jedny tabulce odpada. jak rikas, nemusi postoupit prvnich osm v konferenci a zaroven nemusi hrat vzdy tymy z jedny divize proti sobe. o postupu ale rozhoduji stejne hlavne body. lepsi mi tedy prijde jedna tabulka, a dejmetomu pridani oznaceni prislusnosti k divizi a zaroven treti tym v divizi umistovat nejhure do sesteho mista. nemusel by byt problem i barevne odlisit tymy,kdyz sou rangers zlute, ktery k sobe prislusi pro prvni dve kola playoff (tj. pripad kdy 5. tym z divize pripadne k druhe divizi).

Ivasi, udělal jsem to proto, že takhle je to logičtější. A nejsem si jistej, jestli máš úplně jasno o tom, jak se nasazuje v playoff :) V rámci divize bude hrát 2. tým se 3., tam to je jasný a pro nás letos i hlavní. Vítězové divizí se utkají s wild cards, čáry za třetím místem v obou divizích ti jasně naznačujou, kdo o tu wild card bojuje, a tam už si to snad i bez problémů v hlavě seřadíš, protože jde jen o dvě místa.

Mně osobně to takhle po divizích přijde třeba přehlednější než to, co se teď začalo objevovat jinde: na jedný straně jsou v obou divizích jen první tři týmy a na druhý je zvlášť tabulka wild card, ale potom zase musíš přemýšlet, kdo je vlastně v který divizi a jestli i tam někoho může přeskočit.

Umísťování TOP3 týmů divizí do 6. místa v konferenci by byl v podstatě nesmysl, kterej by jen zvýšil zmatek :nevim:

Optimální by bylo, kdyby se NHL vrátila k normálnímu hokejovýmu systému a ne týhle uměle naroubovaný demenci, ale s tím nic neuděláme.
Ranger
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ranger »

ivas píše:hodim pripominky. chodim casto na hlavni stranku prolitnout twitter zpravy, z toho duvodu mam na mobilu dale plnou verzi.
Ještě co se týče mobilní verze: Twitter se mi nechce moc dávat na hlavní stránku, myslím, že by se to tím dost zpomalilo a mohlo by to třeba i nechtěně načítat data na pozadí. Udělám na to ale zvláštní sekci v menu vedle Facebooku.

Změna tabulek není speciálně mobilní věc, provedl jsem ji i na normálním webu, protože připomínka, kterou jako první řekl asi Pogec, je pravdivá. Tabulka konference je teď skoro na nic, jak už jsme to rozebrali.
ivas
Veterán
Veterán

Příspěvek od ivas »

hmm, napsal a nasazovani do playoff sem pochopil opravdu spatne. tim spis je mi prijde prehlednejsi celkova tabulka, neb vliv divizi je jeste mensi nez sem si i myslel. kazdopadne proste ten system nejde jednoduse vyjadrit a v obou variantach je k vykladu potreba znat pravidla nasazovani.

pro porovnani:
boston________boston_________pitt
PIT___________montreal_______nyr
montreal_______tampa________phila
tampa_________detroit_________columbus
RANGERS_______toronto________fatsoovi
PHILA
detroit
COLUMBUS

a aktualni nasazeni do play off
boston - columbus
pitsburgh - detroit
montreal - tampa
nyr - phila

kdyz uvazim, ze je v play off pevnej pavouk, by se to dalo vyjadrit takto
1-8,4-5,3-6,2-7 tzn. poradi udelat dle klice.
1 lepsi vitez boston 113
2 horsi vitez pittsburgh 105
3 druhy z divize horsiho viteze ny rangers 91
4 druhy z divize lepsiho viteze montreal 97
5 treti z divize lepsiho viteze tampa 93
6 treti z divize horsiho viteze philadelphia 89
7 lepsi wild card detroit 88
8 horsi wild card columbus 87

coz je ale strasna hovadina.
jeste mozna resit to kombinaci obou zpusobu plus barva:

Metropolitni divize
1 pit
2 nyr
3 phila

Atlanticka divize
1 bos
2 mon
3 tampa

wild card
4A det
4M columb
5A toronto
5M devils

no a uz se tu tim zaobiram dost pres hodinu a to je asi ta nejhorsi moznost :mrgreen: takze beru, ze sem prehlasovanej :debil:
Ranger
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ranger »

Ciwe :E :debil: :poklona: :evil4: :evil5: :kikot: :banan:

Jako odměnu za tvoji dizertační práci jsem ale do mobilní verze přidal sekci Twitter, tak se k ní můžeš vyjádřit :) V podstatě tam můžu změnit jenom výšku toho widgetu - váhal jsem mezi nižší a vyšší a zvolil jsem vyšší. Přijde mi to lepší takhle, kdy ten widget může být přes celou výšku i na poměrně velkým mobilu a díky tomu vidíš víc tweetů najednou.
ivas
Veterán
Veterán

Příspěvek od ivas »

Ranger píše:Ciwe :E :debil: :poklona: :evil4: :evil5: :kikot: :banan:

Jako odměnu za tvoji dizertační práci jsem ale do mobilní verze přidal sekci Twitter, tak se k ní můžeš vyjádřit :) V podstatě tam můžu změnit jenom výšku toho widgetu - váhal jsem mezi nižší a vyšší a zvolil jsem vyšší. Přijde mi to lepší takhle, kdy ten widget může být přes celou výšku i na poměrně velkým mobilu a díky tomu vidíš víc tweetů najednou.
Paradni dik
smallhouse
All-Star
All-Star

Příspěvek od smallhouse »

Dobrá práce s Twitterem :thumbright:
habidek
All-Star
All-Star

Příspěvek od habidek »

Jenom se mi stává taková drobná chyba. Když dám přihlásit se, tak to třeba dvakrát napíše - vnitřní chyba serveru. Druhá věc - když dám přihlásit se natrvalo, tak se mi to na trvalo nepřihlásí.
:nyr: New York Rangers ‘til I die :nyr:
Ranger
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ranger »

Vnitřní chyba serveru - to vypadá na nějakej krátkodobej výpadek serveru. Stává se ti to opakovaně? Může to být způsobeno i nějakým špatným kešováním, který dělá mobilní prohlížeč, aby ušetřil data.

Co se týče trvalého přihlášení, tak mně funguje i v mobilní verzi a nikdo tenhle problém v mobilní verzi nehlásil (nedávno to hlásil někdo v klasické verzi a myslím, že se to povedlo vyřešit, problém byl u něj v prohlížeči). Zkus si v mobilním prohlížeči pročistit cookies :scratch:

Bohužel nevím, co máš za systém a prohlížeč, ale zkus se pohrabat v jeho nastavení, případně si zkus nainstalovat jinej prohlížeč.
habidek
All-Star
All-Star

Příspěvek od habidek »

Ranger píše:Stává se ti to opakovaně?Bohužel nevím, co máš za systém a prohlížeč, ale zkus se pohrabat v jeho nastavení, případně si zkus nainstalovat jinej prohlížeč.
Ano

Nemám mobil s Androidem, takže normální internet v prohlížeči
Ranger
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ranger »

Nevím, co je normální internet s prohlížečem :) Ale nejspíš to teda bude tím, že to prostě nezvládá.
habidek
All-Star
All-Star

Příspěvek od habidek »

Ranger píše:Nevím, co je normální internet s prohlížečem :) Ale nejspíš to teda bude tím, že to prostě nezvládá.
Prostě mám v mobilu klasický w´n´walk, promiň :oops:
Ranger
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ranger »

To se mi neomlouvej, já netuším, co je "w´n´walk" :mrgreen:

Spíš napiš typ telefonu, ať si to ujasníme. Zřejmě se teda nejedná o smartphone, ale o klasickou konstrukci telefonu s klávesnicí. Tam ten web opravdu není plnohodnotnej a třeba v tom ani ty cookies nefungujou :nevim:
habidek
All-Star
All-Star

Příspěvek od habidek »

Ranger píše:Spíš napiš typ telefonu, ať si to ujasníme.
Samsung S5260 Star II
Odpovědět