Damikova Slavie
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Damikova Slavie
Jsem si celý večer říkal, co že sem přestal Damik psát srandičky a teď koukám, ona už mu Slavie prohrává 2:0. No, to na pražské derby v prvním kole play off moc nevypadá. 
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
-
Sexikočička
- Veterán

Re: Damikova Slavie
J.K.Kožíšek píše:Jsem si celý večer říkal, co že sem přestal Damik psát srandičky a teď koukám, ona už mu Slavie prohrává 2:0. No, to na pražské derby v prvním kole play off moc nevypadá.
Let's go Rangers!
vláďa nechce přepálit začátekJ.K.Kožíšek píše:Jsem si celý večer říkal, co že sem přestal Damik psát srandičky a teď koukám, ona už mu Slavie prohrává 2:0. No, to na pražské derby v prvním kole play off moc nevypadá.
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
-
Sexikočička
- Veterán

tak určitědamik1 píše:vláďa nechce přepálit začátekJ.K.Kožíšek píše:Jsem si celý večer říkal, co že sem přestal Damik psát srandičky a teď koukám, ona už mu Slavie prohrává 2:0. No, to na pražské derby v prvním kole play off moc nevypadá.
Let's go Rangers!
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Na kolik se to vůbec hraje vítězných zápasů? Dva? Tři?
To nevím, jak dlouho bude chtít čekat na správný okamžik.
-
Sexikočička
- Veterán

jojoooJ.K.Kožíšek píše:Na kolik se to vůbec hraje vítězných zápasů? Dva? Tři?
Let's go Rangers!
J.K.Kožíšek píše:Na kolik se to vůbec hraje vítězných zápasů? Dva? Tři?
na tři...času dost
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Aby potom celá série neskončila jako první zápas - 3:0 pro Pardubice. Jinak Sešívanci dnes prohráli i ve fotbale. 
fotbal bojkotuju od tý doby co to koupil ten *****J.K.Kožíšek píše:Aby potom celá série neskončila jako první zápas - 3:0 pro Pardubice. Jinak Sešívanci dnes prohráli i ve fotbale.
-
Sexikočička
- Veterán

fotbal je stejně nudnejdamik1 píše:fotbal bojkotuju od tý doby co to koupil ten ****J.K.Kožíšek píše:Aby potom celá série neskončila jako první zápas - 3:0 pro Pardubice. Jinak Sešívanci dnes prohráli i ve fotbale.
Let's go Rangers!
V tom fotbale to bude letos asi dost kuriózní... mohla by Slavia skončit předposlední, jenže Znojmo ji zachrání, protože bude mít nucenej sestup z vyšší pozice kvůli nevyhovujícímu stadionu a lhaní 
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
Škoda byla by srandaRanger píše:V tom fotbale to bude letos asi dost kuriózní... mohla by Slavia skončit předposlední, jenže Znojmo ji zachrání, protože bude mít nucenej sestup z vyšší pozice kvůli nevyhovujícímu stadionu a lhaní
-
Sexikočička
- Veterán

proč řešíš takovou bezcennost, jako je fotbal?Ranger píše:V tom fotbale to bude letos asi dost kuriózní... mohla by Slavia skončit předposlední, jenže Znojmo ji zachrání, protože bude mít nucenej sestup z vyšší pozice kvůli nevyhovujícímu stadionu a lhaní
Let's go Rangers!
Je to bezcenný, ale jako taková kuriozita pro zasmání by sestup Slavie posloužil, to zas joSexikočička píše:proč řešíš takovou bezcennost, jako je fotbal?Ranger píše:V tom fotbale to bude letos asi dost kuriózní... mohla by Slavia skončit předposlední, jenže Znojmo ji zachrání, protože bude mít nucenej sestup z vyšší pozice kvůli nevyhovujícímu stadionu a lhaní
-
Sexikočička
- Veterán

o čem je vůbec fotbal? o tom, že "áááh nemám nalakovaný vlásky" a "ááá, on na mě ukázal prstem, rychle na zem!" a čut do míče, "pomééé, běžíme za nim půl hodiny!" o tomhle?Ranger píše:Je to bezcenný, ale jako taková kuriozita pro zasmání by sestup Slavie posloužil, to zas joSexikočička píše:proč řešíš takovou bezcennost, jako je fotbal?Ranger píše:V tom fotbale to bude letos asi dost kuriózní... mohla by Slavia skončit předposlední, jenže Znojmo ji zachrání, protože bude mít nucenej sestup z vyšší pozice kvůli nevyhovujícímu stadionu a lhaní
Let's go Rangers!
Ano o tom fotbal přibližně je 
Nevim, já to nesleduju
Jen čtu občas výsledky 
- jp
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
vida, máme na to zcela stejný názor.Sexikočička píše: o čem je vůbec fotbal? o tom, že "áááh nemám nalakovaný vlásky" a "ááá, on na mě ukázal prstem, rychle na zem!" a čut do míče, "pomééé, běžíme za nim půl hodiny!" o tomhle?
ty nagelovaný lulánky co tam běhaj nemůžu vystát
-
Sexikočička
- Veterán

no.... stačilo mi, když jsem na něj někdy omylem přepnula televizi... to furt kopou ze strany na stranu a běhaj za tim půl hodiny, hrozně nudný! to je snad zábavnější i basket...
Let's go Rangers!
-
Sexikočička
- Veterán

počkat, ty mi v něčem neoporuješ?jp píše:vida, máme na to zcela stejný názor.Sexikočička píše: o čem je vůbec fotbal? o tom, že "áááh nemám nalakovaný vlásky" a "ááá, on na mě ukázal prstem, rychle na zem!" a čut do míče, "pomééé, běžíme za nim půl hodiny!" o tomhle?
ty nagelovaný lulánky co tam běhaj nemůžu vystát
Let's go Rangers!