Vyjma sekce "spammingu" kam žádný slušný fanoušek nemusí chodit si nemyslím, že by tu v ostatních sekcích poslední dobou bylo více příspěvků mimo téma než obvykle. Občasné vtípky považuji za dlouhodobou a už ustálenou vlastnost tohoto fóra a věřím, že většině přispěvatelů to tak vyhovuje. Samozřejmě ale v sekci Vše o Rangers se snažíme určitý řád zachovávat, pokud by to tam bylo pro více čtenářů nepřehledné, můžeme se bavit o tom, že tam v regulaci přitvrdíme.milhauzz píše:Teď to tady na fórum je zralý na GPS,abych se dozvěděl něco zajímavýho a novýho (o hokeji) a zároveň se neztratil![]()
Zobrazování témat ze spammingu mezi aktivními tématy
Moderátor: DarkHelm
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Zobrazování témat ze spammingu mezi aktivními tématy
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
Re: Nejnovější zprávy
J.K.Kožíšek píše:Vyjma sekce "spammingu" kam žádný slušný fanoušek nemusí chodit si nemyslím, že by tu v ostatních sekcích poslední dobou bylo více příspěvků mimo téma než obvykle. Občasné vtípky považuji za dlouhodobou a už ustálenou vlastnost tohoto fóra a věřím, že většině přispěvatelů to tak vyhovuje. Samozřejmě ale v sekci Vše o Rangers se snažíme určitý řád zachovávat, pokud by to tam bylo pro více čtenářů nepřehledné, můžeme se bavit o tom, že tam v regulaci přitvrdíme.milhauzz píše:Teď to tady na fórum je zralý na GPS,abych se dozvěděl něco zajímavýho a novýho (o hokeji) a zároveň se neztratil![]()
Jj, spamming je od toho spamming, že tam může bejt fakt (skoro) cokoliv a nikdo to nikoho nenutí číst
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
možná by bylo dobrý aby se při kliknutí na "zobrazit aktivní témata" nezobrazoval spammingRanger píše:
Jj, spamming je od toho spamming, že tam může bejt fakt (skoro) cokoliv a nikdo to nikoho nenutí čístV hlavních sekcích je (relativně) pořádek. I když uznávám, že občas jen hodně relativně, ale dneska mi to třeba přijde fakt v pohodě
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
- milhauzz
- Opora týmu

Jó,tak jsem to přesně mysleldamik1 píše:možná by bylo dobrý aby se při kliknutí na "zobrazit aktivní témata" nezobrazoval spammingRanger píše:
Jj, spamming je od toho spamming, že tam může bejt fakt (skoro) cokoliv a nikdo to nikoho nenutí čístV hlavních sekcích je (relativně) pořádek. I když uznávám, že občas jen hodně relativně, ale dneska mi to třeba přijde fakt v pohodě
NYR . . . víc mi neříkej !
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zobrazování témat ze spammingu mezi aktivními tématy
Tomuhle bych se určitě nebránil, jestli to technicky zvládneme provést. Budeme kvůli tomu nejspíš muset maličko aktualizovat fórum, zkusím ohledně toho napsat Rangerovi.
Jinak mě tohle ani nenapadlo, neboť tu funkci "zobrazit aktivní témata" nepoužívám.
Jinak mě tohle ani nenapadlo, neboť tu funkci "zobrazit aktivní témata" nepoužívám.
Pokusím se co nejdřív fórum aktualizovat, ale nevím, kdy se k tomu dostanu. Máme to tu dost modifikovaný, proto to nerad dělám.
Co se týče funkce aktivní témata, to já taky vůbec nepoužívám, takže ani nevím, co s tím. Osobně si vždycky procházím nový příspěvky podle sekcí; v sekci Spamming teď občas použiju odkaz "Označit všechna fóra jako přečtená"
Co se týče funkce aktivní témata, to já taky vůbec nepoužívám, takže ani nevím, co s tím. Osobně si vždycky procházím nový příspěvky podle sekcí; v sekci Spamming teď občas použiju odkaz "Označit všechna fóra jako přečtená"
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
Jn, vzhledem k tomu, že 99% veškerý diskuze se odehrává v sekci Vše o Rangers, jsem funkci aktivních témat nikdy nepotřeboval.
Osobně si myslím, že místo nějakýho šibování a potenciálního rozesrání fóra, by bylo jednodušší, kdyby se to nesmyslný tlachání ve spammingu omezilo na jeden topic, místo toho, aby se oživovalo X 10 let starých témat.
Osobně si myslím, že místo nějakýho šibování a potenciálního rozesrání fóra, by bylo jednodušší, kdyby se to nesmyslný tlachání ve spammingu omezilo na jeden topic, místo toho, aby se oživovalo X 10 let starých témat.

- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Ono tam to blábolení probíhá obvykle ve 1-2 vláknech současně, takže to tak v podstatě je.