Zobrazování témat ze spammingu mezi aktivními tématy

Pište svoje názory, náměty i kritiku k těmto stránkám a fóru. Můžete se rovněž stát přispěvatelem nebo poslat jakékoliv svoje materiály o Rangers.

Moderátor: DarkHelm

J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Zobrazování témat ze spammingu mezi aktivními tématy

Příspěvek od J.K.Kožíšek »

milhauzz píše:Teď to tady na fórum je zralý na GPS,abych se dozvěděl něco zajímavýho a novýho (o hokeji) a zároveň se neztratil :E :shock:
Vyjma sekce "spammingu" kam žádný slušný fanoušek nemusí chodit si nemyslím, že by tu v ostatních sekcích poslední dobou bylo více příspěvků mimo téma než obvykle. Občasné vtípky považuji za dlouhodobou a už ustálenou vlastnost tohoto fóra a věřím, že většině přispěvatelů to tak vyhovuje. Samozřejmě ale v sekci Vše o Rangers se snažíme určitý řád zachovávat, pokud by to tam bylo pro více čtenářů nepřehledné, můžeme se bavit o tom, že tam v regulaci přitvrdíme.
Ranger
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejnovější zprávy

Příspěvek od Ranger »

J.K.Kožíšek píše:
milhauzz píše:Teď to tady na fórum je zralý na GPS,abych se dozvěděl něco zajímavýho a novýho (o hokeji) a zároveň se neztratil :E :shock:
Vyjma sekce "spammingu" kam žádný slušný fanoušek nemusí chodit si nemyslím, že by tu v ostatních sekcích poslední dobou bylo více příspěvků mimo téma než obvykle. Občasné vtípky považuji za dlouhodobou a už ustálenou vlastnost tohoto fóra a věřím, že většině přispěvatelů to tak vyhovuje. Samozřejmě ale v sekci Vše o Rangers se snažíme určitý řád zachovávat, pokud by to tam bylo pro více čtenářů nepřehledné, můžeme se bavit o tom, že tam v regulaci přitvrdíme.

Jj, spamming je od toho spamming, že tam může bejt fakt (skoro) cokoliv a nikdo to nikoho nenutí číst :) V hlavních sekcích je (relativně) pořádek. I když uznávám, že občas jen hodně relativně, ale dneska mi to třeba přijde fakt v pohodě ;)
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

Ranger píše:

Jj, spamming je od toho spamming, že tam může bejt fakt (skoro) cokoliv a nikdo to nikoho nenutí číst :) V hlavních sekcích je (relativně) pořádek. I když uznávám, že občas jen hodně relativně, ale dneska mi to třeba přijde fakt v pohodě ;)
možná by bylo dobrý aby se při kliknutí na "zobrazit aktivní témata" nezobrazoval spamming
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

damik1 píše:
Ranger píše:

možná by bylo dobrý aby se při kliknutí na "zobrazit aktivní témata" nezobrazoval spamming
Jó,tak jsem to přesně myslel :thumbright:
NYR . . . víc mi neříkej !
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Re: Zobrazování témat ze spammingu mezi aktivními tématy

Tomuhle bych se určitě nebránil, jestli to technicky zvládneme provést. Budeme kvůli tomu nejspíš muset maličko aktualizovat fórum, zkusím ohledně toho napsat Rangerovi.

Jinak mě tohle ani nenapadlo, neboť tu funkci "zobrazit aktivní témata" nepoužívám.
Ranger
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ranger »

Pokusím se co nejdřív fórum aktualizovat, ale nevím, kdy se k tomu dostanu. Máme to tu dost modifikovaný, proto to nerad dělám.

Co se týče funkce aktivní témata, to já taky vůbec nepoužívám, takže ani nevím, co s tím. Osobně si vždycky procházím nový příspěvky podle sekcí; v sekci Spamming teď občas použiju odkaz "Označit všechna fóra jako přečtená" :mrgreen:
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
Pogec
All-Star
All-Star

Příspěvek od Pogec »

Jn, vzhledem k tomu, že 99% veškerý diskuze se odehrává v sekci Vše o Rangers, jsem funkci aktivních témat nikdy nepotřeboval.

Osobně si myslím, že místo nějakýho šibování a potenciálního rozesrání fóra, by bylo jednodušší, kdyby se to nesmyslný tlachání ve spammingu omezilo na jeden topic, místo toho, aby se oživovalo X 10 let starých témat.
Obrázek
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Ono tam to blábolení probíhá obvykle ve 1-2 vláknech současně, takže to tak v podstatě je.
Odpovědět