Tak jsme se konečně dočkali, dnešním dnem začíná playoff zápasy Montréal - Tampa Bay, Columbus - Pittsburgh a Dallas - Anaheim. Rangers startují ve čtvrtek. Toto vlákno je určeno pro veškeré debaty o playoff mimo zápasy NYR (o těch zde: http://www.newyorkrangers.cz/forum/view ... f=1&t=3436)
Hodně lidí, se kterýma se o hokeji bavím, poměrně často označuje Rangers za černého koně soutěže, protože když přejdeme přes první kolo a někdo uklidí Medvědy může se stát všechno. Na Východě je to Boston a Rangers finále konference, protože si myslím, že Pens to prostě zase nevyjde. Na Západě je to OHROMNĚ vyrovnané, ale favority do finále konference jsou Chicago a Ducks. Celkového vítěze si opravdu netroufnu odhadnout.
habidek píše:Hodně lidí, se kterýma se o hokeji bavím, poměrně často označuje Rangers za černého koně soutěže, protože když přejdeme přes první kolo a někdo uklidí Medvědy může se stát všechno. Na Východě je to Boston a Rangers finále konference, protože si myslím, že Pens to prostě zase nevyjde. Na Západě je to OHROMNĚ vyrovnané, ale favority do finále konference jsou Chicago a Ducks. Celkového vítěze si opravdu netroufnu odhadnout.
A naopak v mém okolí si všichni myslí, že Rangers vyletí hned s Flyers. Pravda, jsem jediný v týmu kdo "žere" Rangers, ale letos si myslím, že jezdci mají slušný šance dostat se minimálně do finále konference..ne-li jí vyhrát. Dobrý je , že s náma de facto nikdo nepočítá a všichni už vidí finále Stanley cupu Chicago vs Boston..
Mám takový pocit, že Pens neprojdou přes blue jackets. Boston bude mít co dělat s Detroitem...
Na "druhé straně" budou vyrovnaný série St.Louis vs Chicago a LA vs San Jose .. Tady si myslím, že půjdou dál nakonec Blackhawks a Králové .. Colorado a Anaheim nebudou mít takový problémy
já se dneska stavil ve fortuně a celkem jsem tam poslal 4 tickety, každej za 50,- na postupy do 2. kola...na jeden tak trochu "scfi-fi" jsem dal postup DET (v sezoně 3-1 s BOS + fakt, že DET bych nikdy neodepisoval), dále CBJ, MTL, NYR, CHI, ANA a COL....celkem kurz skoro 120, to by byl hřích nezkusit
fisher píše:já se dneska stavil ve fortuně a celkem jsem tam poslal 4 tickety, každej za 50,- na postupy do 2. kola...na jeden tak trochu "scfi-fi" jsem dal postup DET (v sezoně 3-1 s BOS + fakt, že DET bych nikdy neodepisoval), dále CBJ, MTL, NYR, CHI, ANA a COL....celkem kurz skoro 120, to by byl hřích nezkusit
Montreal proti Tampě? to bych teda daleko víc věřil tomu Detoitu
fisher píše:já se dneska stavil ve fortuně a celkem jsem tam poslal 4 tickety, každej za 50,- na postupy do 2. kola...na jeden tak trochu "scfi-fi" jsem dal postup DET (v sezoně 3-1 s BOS + fakt, že DET bych nikdy neodepisoval), dále CBJ, MTL, NYR, CHI, ANA a COL....celkem kurz skoro 120, to by byl hřích nezkusit
Detroit není nereálnej. Všichni jsou udělaný z Bruins, ale on to Tuukka předvede nějakou minelu (něco jako s náma posledně ) ...
Montreal bych vůbec neodepisoval. Price chytá životní sezónu a ona Tampa nemá kdo ví jaký útok..
Má Tampa zdravýho Bishopa?
do prvního utkání nenastoupí, ale pak už by snad chytat měl
Montreal bych vůbec neodepisoval. Price chytá životní sezónu a ona Tampa nemá kdo ví jaký útok..
Zkouknul jsem celej zápas a v Pittsburghu to skutečně chvíli vypadalo na překvapení. Bohužel ztráta takovýho vedení se neodpouští.
Fleury nebyl bůh ví jak jistý, ale žádná pohroma. Za to Letang hrál tužku.
Pokud chce Columbus vyhrát sérii, tak se musí Bobrovsky zlepšit.
smallhouse píše:Zkouknul jsem celej zápas a v Pittsburghu to skutečně chvíli vypadalo na překvapení. Bohužel ztráta takovýho vedení se neodpouští.
Fleury nebyl bůh ví jak jistý, ale žádná pohroma. Za to Letang hrál tužku.
Pokud chce Columbus vyhrát sérii, tak se musí Bobrovsky zlepšit.
Dubinsky paradni asist ... Letang se do toho zatim jeste nedostal. Taky to co se mu stalo nebyla zadna sranda .. Pens to vyhrali diky presilovkam, opet se ukazalo jak jsou v PO dulezity. Kazdopadne Blue Jackets na ne maji ..