Opět se ukázalo, že SJS pokud nepřekope osu týmu nikdy nic pořádnýho neuhraje. Pokolikáty už byli jedním z favoritů a nic. Všechno je to dle v Thortonovi a možná i v Marleauovi. Dokud tam oni budou pohár nezískaj.milhauzz píše:Ty fole Kings to snad dokážou . . .už vedou 3:1,
edit : přepište dějiny,Kings to dokázali a Hertl tak bude asi volnej pro MS.
Stanley Cup Playoffs 2014
Re: Stanley Cup Playoffs 2014
Jak vidíte další kolo PO?
Chicago vs Minnesota - Myslím, že tady se už překvapení konat nebude a Chicago si poradí během 5 nebo 6 zápasů..
Anaheim vs LA - Tady myslím, že postoupí LA.. 6 zápasů
Boston vs Montreal - Mám takový pocit, že by Canadiens mohli Bruins vyřadit (v 7. zápase
).. Nemyslím si, že jeden z týmů zvládne vyhrát třeba v 5 zápasech. Navíc Rask i Price chytají v neskutečný pohodě..
Pittsburgh vs
- Tak tady to je jasný přece!! Rangers v 7 zápasech
.. Pokud začnem proměňovat šance. Naději vidím ve skvěle chytajícím Fleurym 
Chicago vs Minnesota - Myslím, že tady se už překvapení konat nebude a Chicago si poradí během 5 nebo 6 zápasů..
Anaheim vs LA - Tady myslím, že postoupí LA.. 6 zápasů
Boston vs Montreal - Mám takový pocit, že by Canadiens mohli Bruins vyřadit (v 7. zápase
Pittsburgh vs
Jenže to by Neš musel v PO něco hrát, *****. Jak ten hráč je k ničemu...
Jeden z nejhorších trejdů za poslední roky.
Počkej až sem dojde Kožich, ten ti to bude vyvracet, protože když nedá gól, tak postoupímePROCHEY píše:Jenže to by Neš musel v PO něco hrát, *****. Jak ten hráč je k ničemu...
-
smallhouse
- All-Star

Nebudu obhajovat Nashovu střeleckou impotenci, ale rozhodně netvrď, že hraje kulový. Šancí má hodně, jen je nějakej levej v play off. Nehledě na to, že se dost zlepšil v defensivě. Je to dostačující? Ne, ale zas nebuď tak zaujatej proti němu.PROCHEY píše:Jenže to by Neš musel v PO něco hrát, *****. Jak ten hráč je k ničemu...
Nevím, proč se lidem tolik stýská po Dubim a Anisimovi.
Zpět k tomu, o čem tenhle topic je....
Sharks jsou fakt jelita, takhle si nechat utéct vyhranou sérii. Pochybuju, že budou překopávat osu týmu, spíš půjdou v létě po Millerovi.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Nash hlavně hrál ten poslední zápas velmi dobře, hitoval (nejvíc z útočníků), bránil, lítal po ledě. Když bude hrát s tímhle nasazením, ty góly přijít musí.habidek píše:Počkej až sem dojde Kožich, ten ti to bude vyvracet, protože když nedá gól, tak postoupímePROCHEY píše:Jenže to by Neš musel v PO něco hrát, *****. Jak ten hráč je k ničemu...
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
Jo, směrem dozadu paráda. Problém je v otm, že on je ten útočník, od kterého se ty góly čekají. Snad mu to tam začne padat. Pro mě osobně je to jeden z nejoblíbenějších hráčů.J.K.Kožíšek píše:Nash hlavně hrál ten poslední zápas velmi dobře, hitoval (nejvíc z útočníků), bránil, lítal po ledě. Když bude hrát s tímhle nasazením, ty góly přijít musí.habidek píše:Počkej až sem dojde Kožich, ten ti to bude vyvracet, protože když nedá gól, tak postoupímePROCHEY píše:Jenže to by Neš musel v PO něco hrát, *****. Jak ten hráč je k ničemu...
-
smallhouse
- All-Star

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-MO-RmXtge8[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lf7CQvESEJ8[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lf7CQvESEJ8[/youtube]
-
smallhouse
- All-Star

- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Hele, je to play off a zásadní je postup. Pokud vyhrajeme 1:0 gólem odraženým od Stralmanova suspenzoru, počítá se to stejně, jako když vyhrajeme 11:5 a Nash dá sedm gólů.habidek píše: Jo, směrem dozadu paráda. Problém je v otm, že on je ten útočník, od kterého se ty góly čekají. Snad mu to tam začne padat. Pro mě osobně je to jeden z nejoblíbenějších hráčů.
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
J.K.Kožíšek píše:Hele, je to play off a zásadní je postup. Pokud vyhrajeme 1:0 gólem odraženým od Stralmanova suspenzoru, počítá se to stejně, jako když vyhrajeme 11:5 a Nash dá sedm gólů.habidek píše: Jo, směrem dozadu paráda. Problém je v otm, že on je ten útočník, od kterého se ty góly čekají. Snad mu to tam začne padat. Pro mě osobně je to jeden z nejoblíbenějších hráčů.
Anton mi včera dal zabrat občas. Párkrát jsem si rval vlasy, který nemámhabidek píše:J.K.Kožíšek píše:Hele, je to play off a zásadní je postup. Pokud vyhrajeme 1:0 gólem odraženým od Stralmanova suspenzoru, počítá se to stejně, jako když vyhrajeme 11:5 a Nash dá sedm gólů.habidek píše: Jo, směrem dozadu paráda. Problém je v otm, že on je ten útočník, od kterého se ty góly čekají. Snad mu to tam začne padat. Pro mě osobně je to jeden z nejoblíbenějších hráčů.Anton je pán
Jinak jak říká Kožich, výhra je výhra. Za mě Nash hraje dobře a je přínos pro tým...
Naposledy upravil(a) PROCHEY dne 15 kvě 2014, 08:36, celkem upraveno 1 x.
J.K.Kožíšek píše:
Nash hlavně hrál ten poslední zápas velmi dobře, hitoval (nejvíc z útočníků), bránil, lítal po ledě. Když bude hrát s tímhle nasazením, ty góly přijít musí.
U Dubiho tohle stačilo tak akorát na to, aby s ním vedení po sezóně *******...
Mně se po Dubim stýská především proto, že mi připadá jako platnější hráč pro PO. Než k nám Neš přišel, neměl ani poloviční zkušenosti z PO co Dubi, teď se to podle mě projevuje...smallhouse píše:Nebudu obhajovat Nashovu střeleckou impotenci, ale rozhodně netvrď, že hraje kulový. Šancí má hodně, jen je nějakej levej v play off. Nehledě na to, že se dost zlepšil v defensivě. Je to dostačující? Ne, ale zas nebuď tak zaujatej proti němu.PROCHEY píše:Jenže to by Neš musel v PO něco hrát, *****. Jak ten hráč je k ničemu...
Nevím, proč se lidem tolik stýská po Dubim a Anisimovi.
Zpět k tomu, o čem tenhle topic je....
Sharks jsou fakt jelita, takhle si nechat utéct vyhranou sérii. Pochybuju, že budou překopávat osu týmu, spíš půjdou v létě po Millerovi.
Vzhledem k tomu jeho jednomu usmolenýmu gólu po Fleuryho chybě mi Dubinsky za Nashe příjde jako vytloukání klínu klínem.PROCHEY píše:J.K.Kožíšek píše:
Nash hlavně hrál ten poslední zápas velmi dobře, hitoval (nejvíc z útočníků), bránil, lítal po ledě. Když bude hrát s tímhle nasazením, ty góly přijít musí.

- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Jde třeba o to, jak dokázal tu hru znepříjemnit Crosbitch... Pokud se Neš nerozstřílí proti Fleurymu, tak fakt už nevím...Pogec píše:Vzhledem k tomu jeho jednomu usmolenýmu gólu po Fleuryho chybě mi Dubinsky za Nashe příjde jako vytloukání klínu klínem.PROCHEY píše:J.K.Kožíšek píše:
Tak od toho snad máme svoje vlastní hráče ve 3. a 4. lajně.PROCHEY píše: Jde třeba o to, jak dokázal tu hru znepříjemnit Crosbitch... Pokud se Neš nerozstřílí proti Fleurymu, tak fakt už nevím...

-
smallhouse
- All-Star