Ano, a proto si myslím, že nepotřebujeme dalšího takovýho, navíc ne tak efektivního, v řadě první...Pogec píše:Tak od toho snad máme svoje vlastní hráče ve 3. a 4. lajně.PROCHEY píše: Jde třeba o to, jak dokázal tu hru znepříjemnit Crosbitch... Pokud se Neš nerozstřílí proti Fleurymu, tak fakt už nevím...
Stanley Cup Playoffs 2014
Re: Stanley Cup Playoffs 2014
-
smallhouse
- All-Star

V tom případě nepotřebujem ale ani Dubiho.PROCHEY píše:Ano, a proto si myslím, že nepotřebujeme dalšího takovýho, navíc ne tak efektivního, v řadě první...Pogec píše:Tak od toho snad máme svoje vlastní hráče ve 3. a 4. lajně.PROCHEY píše: Jde třeba o to, jak dokázal tu hru znepříjemnit Crosbitch... Pokud se Neš nerozstřílí proti Fleurymu, tak fakt už nevím...
Nash má letos nejvíc vítězných gólů z týmu... v play off suckuje, ale Dubi by nás vážně nespasil.
Už toho mám dost, nadávalo se tady na Gabyho, že za ty prachy hraje hrozně, přived se Nash, kterej je dražší jen o fous, přináší týmu užitek v mnohem větším měřítku. Výkoností v play off je mnohem lepší. Bohužel se mu střelecky nedaří,což tady měl Gaby taky. Dubi před odchodem byl "třeťolajňák jak Brno" za něco přes 4 mil. V Columbusu mu dali šanci jako elitnímu útočníkovi a on je zase 55 bodovej hráč. Bohužel za minuty top útočníka má bodovou produkci druholajňáka a když mu stáhneš čas je tam kde byl před výměnou u nás. Nash je skillem prvolajňák. AV využívá velmi dobře 4 formace a hodně dělí čas. Ano potřebujem góly od první řady, ale je úplně jedno, jestli je dá kdokoliv a Nash přispěje třeba jen nepatrně při zisku puku. Prostě dokud tým funguje není třeba dělat tuhle histerii. Už je to jak DaTel se St. Louisem.PROCHEY píše:Ano, a proto si myslím, že nepotřebujeme dalšího takovýho, navíc ne tak efektivního, v řadě první..
-
DaTeL
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
Di se vycpat vole, minimálně měsíc jsem vo tom ani nepíp.mess píše:Už toho mám dost, nadávalo se tady na Gabyho, že za ty prachy hraje hrozně, přived se Nash, kterej je dražší jen o fous, přináší týmu užitek v mnohem větším měřítku. Výkoností v play off je mnohem lepší. Bohužel se mu střelecky nedaří,což tady měl Gaby taky. Dubi před odchodem byl "třeťolajňák jak Brno" za něco přes 4 mil. V Columbusu mu dali šanci jako elitnímu útočníkovi a on je zase 55 bodovej hráč. Bohužel za minuty top útočníka má bodovou produkci druholajňáka a když mu stáhneš čas je tam kde byl před výměnou u nás. Nash je skillem prvolajňák. AV využívá velmi dobře 4 formace a hodně dělí čas. Ano potřebujem góly od první řady, ale je úplně jedno, jestli je dá kdokoliv a Nash přispěje třeba jen nepatrně při zisku puku. Prostě dokud tým funguje není třeba dělat tuhle histerii. Už je to jak DaTel se St. Louisem.PROCHEY píše:Ano, a proto si myslím, že nepotřebujeme dalšího takovýho, navíc ne tak efektivního, v řadě první..
Rangers 4ever!
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
O žádnou histerii se nesnažím. Pro příchod Neše jsem nikdy nebyl a nebude pro mě Ranger ani kdyby nás nakrásně přivedl k SC. Gáborík byl kapitola sama pro sebe a vůbec mi nevadilo, že odešel. Pokud ale byl vyobcovanej Dubi jako předraženej 3rd liner, mělo by se stejně zatočit s Nashem. V PO pro nás nemá žádnou hodnotu, je k ničemu, téměř neviditelnej. Upozorní na sebe akorát, když nepromění šanci. Z hlediska úspěchu týmu mu samozřejmě přeju hattrick v každém nadcházejícím zápase.
Celou sezónu se tady nadává na Richardse, ale v PO je vidět, co jsou to zkušenosti. I Marty hraje o dost líp...
Celou sezónu se tady nadává na Richardse, ale v PO je vidět, co jsou to zkušenosti. I Marty hraje o dost líp...
-
smallhouse
- All-Star

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NNeQLSyJdwk[/youtube]
Tenhle tým by na tom byl hůř bez těch dvou trejdů z CBJ.PROCHEY píše:O žádnou histerii se nesnažím. Pro příchod Neše jsem nikdy nebyl a nebude pro mě Ranger ani kdyby nás nakrásně přivedl k SC. Gáborík byl kapitola sama pro sebe a vůbec mi nevadilo, že odešel. Pokud ale byl vyobcovanej Dubi jako předraženej 3rd liner, mělo by se stejně zatočit s Nashem. V PO pro nás nemá žádnou hodnotu, je k ničemu, téměř neviditelnej. Upozorní na sebe akorát, když nepromění šanci. Z hlediska úspěchu týmu mu samozřejmě přeju hattrick v každém nadcházejícím zápase.![]()
Ten první nevím, ale ten druhej asi jo. Jenže, na J. Moora se poslední dobou taky spíš nadává. Dorsetta bychom nepotřebovali, dát Prustovi, co tehdy chtěl... A Brass? Tomu klukovi přeju, mám i radost z vítěznýho gólu, ale o prodloužení smlouvy si svýma výkonama taky dvakrát neříká... Pořád v něj ale věřím.mess píše:Tenhle tým by na tom byl hůř bez těch dvou trejdů z CBJ.PROCHEY píše:O žádnou histerii se nesnažím. Pro příchod Neše jsem nikdy nebyl a nebude pro mě Ranger ani kdyby nás nakrásně přivedl k SC. Gáborík byl kapitola sama pro sebe a vůbec mi nevadilo, že odešel. Pokud ale byl vyobcovanej Dubi jako předraženej 3rd liner, mělo by se stejně zatočit s Nashem. V PO pro nás nemá žádnou hodnotu, je k ničemu, téměř neviditelnej. Upozorní na sebe akorát, když nepromění šanci. Z hlediska úspěchu týmu mu samozřejmě přeju hattrick v každém nadcházejícím zápase.![]()
-
smallhouse
- All-Star

To byl právě ten problém... A to jsem měl Prusta vážně v oblibě.PROCHEY píše:... Dorsetta bychom nepotřebovali, dát Prustovi, co tehdy chtěl...
Druhej by se nestal, nebejt prvního. Ty trejdy jde hodnotit pouze dohromady, samostatně to není relevantní. Takže Nash, Brass, Dorset, Moore oproti Dubimu, Anisimovi, Frattinovi, Erixonovi a 1st a 2x 2nd.PROCHEY píše:Ten první nevím, ale ten druhej asi jo. Jenže, na J. Moora se poslední dobou taky spíš nadává. Dorsetta bychom nepotřebovali, dát Prustovi, co tehdy chtěl... A Brass? Tomu klukovi přeju, mám i radost z vítěznýho gólu, ale o prodloužení smlouvy si svýma výkonama taky dvakrát neříká... Pořád v něj ale věřím.mess píše:Tenhle tým by na tom byl hůř bez těch dvou trejdů z CBJ.PROCHEY píše:O žádnou histerii se nesnažím. Pro příchod Neše jsem nikdy nebyl a nebude pro mě Ranger ani kdyby nás nakrásně přivedl k SC. Gáborík byl kapitola sama pro sebe a vůbec mi nevadilo, že odešel. Pokud ale byl vyobcovanej Dubi jako předraženej 3rd liner, mělo by se stejně zatočit s Nashem. V PO pro nás nemá žádnou hodnotu, je k ničemu, téměř neviditelnej. Upozorní na sebe akorát, když nepromění šanci. Z hlediska úspěchu týmu mu samozřejmě přeju hattrick v každém nadcházejícím zápase.![]()
Jo, škoda.smallhouse píše:To byl právě ten problém... A to jsem měl Prusta vážně v oblibě.PROCHEY píše:... Dorsetta bychom nepotřebovali, dát Prustovi, co tehdy chtěl...
Nechci tady pořád dávat do rovnice prachy a výkon. Ale co Prust odváděl na ledě, se mi líbilo a adekvátní náhradu jsme zatím, podle mě, nepřivedli...
-
smallhouse
- All-Star

No tak Boston během pár minut před koncem otočil z 1:3 na 4:3. To Price dočaroval ještě před koncem zápasu...
My heart has blue color...true blue... 
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
-
smallhouse
- All-Star

Dobře to Montreal zazdil.
-
smallhouse
- All-Star

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Fqs7u-bdUDk[/youtube]
Boston - Montreal aneb totální kolaps Habs během 8 minut
Boston - Montreal aneb totální kolaps Habs během 8 minut
Myslel jsem, že tohle se může stát jenom nám... 
Ono jak už padlo v nějakým zápasovým threadu: my ve skutečnosti v posledních letech náskok ztrácíme málokdy
Zato v letošním playoff obecně je to naprosto běžná záležitost...
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
Gabby slušný 
-
smallhouse
- All-Star

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t2-_oTjfjek[/youtube]
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Nash je pro tenhle tým v play off hodně platný a to například i v oslabení či v tom, že sem tam dokáže dát pořádný hit. Sice to není to, co čekáš od hráče s platem 7,5 mega, avšak svůj přínos pro tým má a v konečném důsledku je jedno, kdo dá góly, hlavně když se daří mančaftu jako celku - a tomu zatím Nash nemálo napomáhá.PROCHEY píše:V PO pro nás nemá žádnou hodnotu, je k ničemu, téměř neviditelnej. Upozorní na sebe akorát, když nepromění šanci. Z hlediska úspěchu týmu mu samozřejmě přeju hattrick v každém nadcházejícím zápase.![]()
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl