Stanley Cup Playoffs 2014
-
smallhouse
- All-Star

Re: Nejnovější zprávy
Ono je známé, že doma hraje skvěle, ale překvapilasmallhouse píše:Minnesota překvapuje...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KPn5JsJEQRU[/youtube]
-
smallhouse
- All-Star

Koukám, že jsem to ale postnul do blbýho vlákna 
Já jsem si ani nevšimlsmallhouse píše:Koukám, že jsem to ale postnul do blbýho vlákna
Re: Stanley Cup Playoffs 2014
Přesunuto.
My heart has blue color...true blue... 
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
-
Rezen10
- Opora týmu

nechapu proc kings vystridali quicka
chytal dobre a ani za 1 gol vylozene nemohl a 2 g z 11 strel tky neni vylozene katastrofa 
ZUUKEEE !!! 
-
smallhouse
- All-Star

Ne vždycky se střídá golman, protože by chytal špatně. Tým někdy potřebuje impuls.Rezen10 píše:nechapu proc kings vystridali quickachytal dobre a ani za 1 gol vylozene nemohl a 2 g z 11 strel tky neni vylozene katastrofa
Gibson si zažil horkou premiéru... jestli zvládne ten tlak, tak jsou Ducks o třídu lepší.
Naposledy upravil(a) smallhouse dne 11 kvě 2014, 12:07, celkem upraveno 1 x.
-
smallhouse
- All-Star

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kWbSxfl0Ap4[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FPjY0uaeX0A[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FPjY0uaeX0A[/youtube]
-
smallhouse
- All-Star

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dHCseqoiXn0[/youtube]
já to řikám celou dobu, že soupeř rangers ve finále bude Anaheimsmallhouse píše:Ne vždycky se střídá golman, protože by chytal špatně. Tým někdy potřebuje impuls.Rezen10 píše:nechapu proc kings vystridali quickachytal dobre a ani za 1 gol vylozene nemohl a 2 g z 11 strel tky neni vylozene katastrofa
Gibson si zažil horkou premiéru... jestli zvládne ten tlak, tak jsou Ducks o třídu lepší.
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
To by bylo pěkný nodamik1 píše:já to řikám celou dobu, že soupeř rangers ve finále bude Anaheimsmallhouse píše:Ne vždycky se střídá golman, protože by chytal špatně. Tým někdy potřebuje impuls.Rezen10 píše:nechapu proc kings vystridali quickachytal dobre a ani za 1 gol vylozene nemohl a 2 g z 11 strel tky neni vylozene katastrofa
Mám takový pocit, že dneska Montreal porazí Bruins..
Jinak nevím koho z dvojice Boston/Montreal si přát... Asi spíš Boston. Z Price a Vůbec celýho Montrealu mám větší strach, než z Raska a spol
Jinak nevím koho z dvojice Boston/Montreal si přát... Asi spíš Boston. Z Price a Vůbec celýho Montrealu mám větší strach, než z Raska a spol
-
smallhouse
- All-Star

Já se víc teda bojím toho, jak by nás Boston umlátil.Firosman píše:Mám takový pocit, že dneska Montreal porazí Bruins..![]()
-
smallhouse
- All-Star

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JKFSl3SPW6g[/youtube]
Když jsem dal na google překladač **** the pens = šoustat na psací potřeby
WTF?
WTF?
Toho už se neboj, hrajem s Montrealem.smallhouse píše:Já se víc teda bojím toho, jak by nás Boston umlátil.Firosman píše:Mám takový pocit, že dneska Montreal porazí Bruins..![]()
Hlavně nezapomeňte dát Vezinu Raskovi a Noris trophy Chárovi... Chára včera opět dokázal, že neumí ani bruslit a Rask to je snad nějaká protekce, letos měl vezinu dostat Price, ten pro jistotu neni ani nominovanej, asi chytá celou sezonu až moc dobře..
Ještě bude nová trofej od příští sezony - tzv. Crosby trophy (
ˇ) ...
Ještě bude nová trofej od příští sezony - tzv. Crosby trophy (
Myslíš "Cry baby Trophy"Firosman píše:Hlavně nezapomeňte dát Vezinu Raskovi a Noris trophy Chárovi... Chára včera opět dokázal, že neumí ani bruslit a Rask to je snad nějaká protekce, letos měl vezinu dostat Price, ten pro jistotu neni ani nominovanej, asi chytá celou sezonu až moc dobře..
Ještě bude nová trofej od příští sezony - tzv. Crosby trophy (ˇ) ...
přesně.. udělovaná pro nejuplakanějšího hráčemess píše:Myslíš "Cry baby Trophy"Firosman píše:Hlavně nezapomeňte dát Vezinu Raskovi a Noris trophy Chárovi... Chára včera opět dokázal, že neumí ani bruslit a Rask to je snad nějaká protekce, letos měl vezinu dostat Price, ten pro jistotu neni ani nominovanej, asi chytá celou sezonu až moc dobře..
Co se týče Price, zas tak bych ho taky nepřeceňoval. Co jsem viděl ze záznamu s Bostonem. Zvonilo to kolem něj skoro jak kolem MAF... Druhá věc je, že mu neskutečně pomáhaj obránci.Firosman píše:Hlavně nezapomeňte dát Vezinu Raskovi a Noris trophy Chárovi... Chára včera opět dokázal, že neumí ani bruslit a Rask to je snad nějaká protekce, letos měl vezinu dostat Price, ten pro jistotu neni ani nominovanej, asi chytá celou sezonu až moc dobře..