MS 2014 u Lukašenků
MS 2014 u Lukašenků
Voráček nejede
To je snad až moc dobrejch zpráv v rámci 24 hodin 
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
-
smallhouse
- All-Star

Re: MS 2014 u Lukašenků
Co máš proti Voráčkovi? Se Simmondsem a Masonem podle mě nejlepší hráč Flyers v play off.Ranger píše:Voráček nejede![]()
- milhauzz
- Opora týmu

Souhlas a z pohledu českýho výběru docela na pytel.
NYR . . . víc mi neříkej !
Na jednu stranu byl jedním z nejlepších hráčů PHI, to uznávám, ale na druhou stranu v tý sérii hrál jako prase. Spousta jeho zákroků byla hodně nečistých až podlých, někdy i po odpískání a to včetně sekání do gólmana. Mě v tý naší sérii hodně znechutil a nebyl jsem sám.
Koneckonců si můžete zpětně pročíst těch asi 100 stran zápasových threadů
Koneckonců si můžete zpětně pročíst těch asi 100 stran zápasových threadů
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
- milhauzz
- Opora týmu

Sekání-nesekání,chápu tvojí nesnášenlivost,když vidíš logo Flyers,mně se taky otvírá kudla v kapse,ale beru to tak,že patří k tomu lepšímu co máme v NHL v útoku a beru to z pohledu fandy hokeje a ne z pohledu fandy NYR. Ale co napsal Smallhouse,s tím naprosto souhlasím.
-
smallhouse
- All-Star

Nesnášenlivost s Flyers sdílím s Rangerem a spol. ale zároveň mi je jasný, kdo je platný hráč a kdo ne. Naši hráči taky nejsou úplně čistí. Je třeba se na to dívat trochu objektivně.
A popravdě mi vůbec nevadí, pokud budeme mít v repre podobné hráče. Aspoň nebudem věčně banda otloukánků.
No zkrátka bez Voráčka jsme slabší.
A popravdě mi vůbec nevadí, pokud budeme mít v repre podobné hráče. Aspoň nebudem věčně banda otloukánků.
No zkrátka bez Voráčka jsme slabší.
-
DaTeL
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
No...v Soči zahrál velký kulový a ani jindy mě v dresu repre moc nepotěšil.
Rangers 4ever!
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Taky souhlasím. Pro národní tým by byl velikou posilou.smallhouse píše:Co máš proti Voráčkovi? Se Simmondsem a Masonem podle mě nejlepší hráč Flyers v play off.Ranger píše:Voráček nejede![]()
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
Pokud chcem udělat něco pro budoucnost je třeba vzít mladý kluky takže je dobře, že nejede. Už to že jede Rolinek a ve výběru je Klepiš. 4 útočníci z NHL jsou akorát. Jestli tomu týmu něco chybí je to ještě jeden lepší centr. Křídel tam je dost.
Hudler-Kovář-Jágr, Novotný-Červenka-Hertl, Růžička/Kašpar-Sobotka-Gulaš/Petružálek, Zaťovič-Rolinek-Buchtele, Vondrka. Pokud by přijel jeden z dvojice Plekanec, Krejčí pak místo Novotnýho do druhý řady, Červenku na křídlo a Novotnýho k Sobotkovi.
Hudler-Kovář-Jágr, Novotný-Červenka-Hertl, Růžička/Kašpar-Sobotka-Gulaš/Petružálek, Zaťovič-Rolinek-Buchtele, Vondrka. Pokud by přijel jeden z dvojice Plekanec, Krejčí pak místo Novotnýho do druhý řady, Červenku na křídlo a Novotnýho k Sobotkovi.
- milhauzz
- Opora týmu

Nepříjde mi 25 let na hokejistu,že je starej
, spíš nechápu co tam dělá takovej Růžička M.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Já bych hlavně dal k Hudlerovi a Jágrovi Hertla. Oni tam potřebují mít někoho mladýho, dravýho a drzýho, ne Rolinka.
Starej ne, ale vyzkoušenej. My potřebujem dokud ten Jarda hraje k němu nacpat co nejvíc mladejch, ať vokoukaj co nejvíc. Tohle už má Voras za sebou, teď je třeba dát tu šanci Kovářovi, Hertlovi a pod. Navíc v tý 4. řadě je potřeba dát zkušenosti minimálně dalším dvěma mlaďákům jako je Nosek, Buchtele, Kousal a pod. Ono je hezký mít letos relativně silnej tým, ale co bude za rok, kdo to bude hrát? Jágr už bejt nemusí, z NHl taky nemusí bejt nikdo k dispozici a proto je třeba ty kluky votrkat s těma zkušenějšíma, aby to nebylo jako Slováci, že budem rádi za čtvrfinále.milhauzz píše:Nepříjde mi 25 let na hokejistu,že je starej, spíš nechápu co tam dělá takovej Růžička M.
Já bych tam viděl Kováře.J.K.Kožíšek píše:Já bych hlavně dal k Hudlerovi a Jágrovi Hertla. Oni tam potřebují mít někoho mladýho, dravýho a drzýho, ne Rolinka.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Já spíš Hertla, ale i Kovář za mě o dost lepší než Rolinek.mess píše:Já bych tam viděl Kováře.J.K.Kožíšek píše:Já bych hlavně dal k Hudlerovi a Jágrovi Hertla. Oni tam potřebují mít někoho mladýho, dravýho a drzýho, ne Rolinka.
Pro mě tam už Rolas neměl ani bejt. Já preferuju Kováře kvůli postům. Hertl je jako Jágr PK a Hudler je v 90% LK, takže k nic centra a pak je Kovář na snadě. Hertla pak Červenkou a ideálně jedním z dvojice Plekanec/Krejčí nebo zkušeným a stabilním Novotným.J.K.Kožíšek píše:Já spíš Hertla, ale i Kovář za mě o dost lepší než Rolinek.mess píše:Já bych tam viděl Kováře.J.K.Kožíšek píše:Já bych hlavně dal k Hudlerovi a Jágrovi Hertla. Oni tam potřebují mít někoho mladýho, dravýho a drzýho, ne Rolinka.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Právě čtu na iDnes, že Jágr opět zamířil v průběhu druhé třetiny do kabiny. 
Ale asi plánovaně, odcházel úplně v poho. Možná měl dohodu, že odehraje jen půlku zápasu.J.K.Kožíšek píše:Právě čtu na iDnes, že Jágr opět zamířil v průběhu druhé třetiny do kabiny.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
I to je možné, i když potom jsou na iDnes opravdu tataři, jestli to nevědí. 
Letos to na medaili nevidím, tipuju - 1. Finsko, 2. Švédsko, 3. Rusko/Kanada