MS 2014 u Lukašenků
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Re: MS 2014 u Lukašenků
Kanada má co jsem se koukal dost mladý a nezkušený tým. Já bych takhle po olympiádě docela čekal nějaké překvapení, že medaily získá aspoň jedna země mimo tradiční silnou šestku.
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
Po famózní výhře nad Francií 5:4 v prodloužení budeme hrát čtvrtfinále s USA 
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
Jsem věděl, že Francii přejedeme. 
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Jů, my vyhráli, jupííííííRanger píše:Po famózní výhře nad Francií 5:4 v prodloužení budeme hrát čtvrtfinále s USA
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
Jsem klidnej. USA přejedem. Proti lovci veverek Timu Thomasovi máme dobrý šance 
Zatím po dvou třetinách 4-1 pro Česko. Vypadá to nadějně
Pro Česko v tomhle zápase ano, pro další zápasy a Sobotku moc ne. Když sem se díval na ten replay, tak úplně stejně ukončil Cooke kariéru Savardovi, snad má Sobotka odolnější hlavu.habidek píše:Zatím po dvou třetinách 4-1 pro Česko. Vypadá to nadějně

Ta reportérka na začátku třetiny řekla, že už je v civilu. Nejelo se do nemocnice a prý se jedná jen o momentální nevolnost. Snad je to pravda.Pogec píše:Pro Česko v tomhle zápase ano, pro další zápasy a Sobotku moc ne. Když sem se díval na ten replay, tak úplně stejně ukončil Cooke kariéru Savardovi, snad má Sobotka odolnější hlavu.habidek píše:Zatím po dvou třetinách 4-1 pro Česko. Vypadá to nadějně
Já hlavně nechápu, že se ještě divěj. Prasárna jako hrom a to i na NHL, kde by dostal tak 3 mače. Lavioleta nebo jak se píše ten ubožák úplně nesnáším.Pogec píše:Pro Česko v tomhle zápase ano, pro další zápasy a Sobotku moc ne. Když sem se díval na ten replay, tak úplně stejně ukončil Cooke kariéru Savardovi, snad má Sobotka odolnější hlavu.habidek píše:Zatím po dvou třetinách 4-1 pro Česko. Vypadá to nadějně
Česko postupuje do semifinále MS2014. ( vs. USA 4-3) vs. Kanada/Finsko
Rusko postupuje do semifinále MS2014. ( vs. FRA 3-0) vs. Švédsko/Bělorusko
Rusko postupuje do semifinále MS2014. ( vs. FRA 3-0) vs. Švédsko/Bělorusko
Růžička je stratég... jak nechal Amíky naschvál snížit, abysme si znovu pořádně vyzkoušeli nervy v závěru zápasu
Každopádně teď stačí dva zápasy... proč by ne
Každopádně teď stačí dva zápasy... proč by ne
Jakási ruská ***** Jakovlev si s rozhodčím pohrál dost podobně jako Carcillo. Schválně, jakej trest mu dá IIHF.
-
DaTeL
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
žádnejRanger píše:Jakási ruská ***** Jakovlev si s rozhodčím pohrál dost podobně jako Carcillo. Schválně, jakej trest mu dá IIHF.
Rangers 4ever!
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
-
scarabeus
- Bitkař ze 4. řady

- Kontaktovat uživatele:
Dost bych se divil, kdyby IIHF potrestala toho ruského trenéra, který švédovi ukazoval, že ho podřízne.
I´m still alive
- milhauzz
- Opora týmu

Dostal trest,nesmí na střídačku dneska,stejně tak ten švédskej asistent.scarabeus píše:Dost bych se divil, kdyby IIHF potrestala toho ruského trenéra, který švédovi ukazoval, že ho podřízne.
NYR . . . víc mi neříkej !
-
scarabeus
- Bitkař ze 4. řady

- Kontaktovat uživatele:
Přiznám se, že mě to překvapilo. Čekal jsem, že nad oběma zavřou oči.milhauzz píše:Dostal trest,nesmí na střídačku dneska,stejně tak ten švédskej asistent.scarabeus píše:Dost bych se divil, kdyby IIHF potrestala toho ruského trenéra, který švédovi ukazoval, že ho podřízne.
I´m still alive
-
smallhouse
- All-Star

A Jarda nám končí...
Já myslím, že to nemusí být definitivní. Rozlučka na domácím MS bude hezčí (postup Debs nehrozí, takže prostor na to bude)smallhouse píše:A Jarda nám končí...