MS 2014 u Lukašenků
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Re: MS 2014 u Lukašenků
Na jednu stranu by bylo krásné, kdyby Jarda příští rok v Praze hrál, na stranu druhou mi asi v těch třech třetinách, co jsem z celého MS dohromady viděl, přišlo, že už na velkém kluzišti prostě na mezinárodní scéně bruslařsky moc nestačí.
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
To ti přišlo dobře, kolikrát kvůli tomu fauloval, ale pořád byl nejproduktivnější hráč týmu, takže má určitě pořád co nabídnout.J.K.Kožíšek píše:Na jednu stranu by bylo krásné, kdyby Jarda příští rok v Praze hrál, na stranu druhou mi asi v těch třech třetinách, co jsem z celého MS dohromady viděl, přišlo, že už na velkém kluzišti prostě na mezinárodní scéně bruslařsky moc nestačí.
My heart has blue color...true blue... 
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Nabídnout má, ale bylo by třeba, aby měl kolem sebe rychlé hráče a chodil hlavně na přesilovky a na střídání začínající vhazováním v útočném pásmu. Trochu mám teď pochybnosti, nakolik může takové spoluhráče v nároďáku momentálně mít.
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
Rychlost mu už chybí, to se nedá zastírat. Ale svojí chytrostí a parametry toho pořád vytvořil hodně jak pro ostatní, tak pro sebe, a byl hodně užitečnej. Bohužel ho nikdo moc nepodpořil, třeba Hudler byl vysloveně propadák.
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
-
DJ Blafák
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Tvl, viděli jste co předvedli rozhodčí při finále RUS vs. FIN?
Tak neskutečný připískávání putinovo gardě jsem ještě neviděl - vylučovali Finy jak na běžíčím pásu za fauly, který u Rusů často přehlídli + poslali Finy do 3 a po gólu nepustili druhýho Fina z trestný, i když už branka padla během jeho trestu. Takovej nechutnej výkon ve finále MS. Ty pruhovaný klauni by si už v mezinárodním hokeji neměli nikdy zapískat. To bylo fakt na poblití.
Takhle moc zkaženej zápas rozhodčíma se jen tak nevidí.

Tak neskutečný připískávání putinovo gardě jsem ještě neviděl - vylučovali Finy jak na běžíčím pásu za fauly, který u Rusů často přehlídli + poslali Finy do 3 a po gólu nepustili druhýho Fina z trestný, i když už branka padla během jeho trestu. Takovej nechutnej výkon ve finále MS. Ty pruhovaný klauni by si už v mezinárodním hokeji neměli nikdy zapískat. To bylo fakt na poblití.
Takhle moc zkaženej zápas rozhodčíma se jen tak nevidí.
Jo bohužel jsem to viděl.DJ Blafák píše:Tvl, viděli jste co předvedli rozhodčí při finále RUS vs. FIN?![]()
Takhle moc zkaženej zápas rozhodčíma se jen tak nevidí.![]()
![]()
Zajímalo by mě, jestli se na tuhle událost přidávají i fanošuci Debs 
https://www.facebook.com/events/2980041 ... pe=regular
https://www.facebook.com/events/2980041 ... pe=regular
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
- milhauzz
- Opora týmu

Rozhodčí byli na tomhle MS jeden velkej průser a vyloženě slaboučký a vše bylo korunováno,jak si Znaroks i přes distanc došel v klídku na led pro zlato a slavil,jako by se nic nestalo vlastně .
NYR . . . víc mi neříkej !