Druhý nejoblíbenější sport
MS 2014 ve fotbale
MS 2014 ve fotbale
Bude někdo sledovat? Já rozhodně.
Teď mě ukamenujte.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Re: MS 2014 ve fotbale
Kamenovat tě nebudu.
Ale až budeš mít práci a holku, nebudeš mít na fotbal čas.
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
Na fotbal si najdu čas vždyckyJ.K.Kožíšek píše:Kamenovat tě nebudu.
Dnes po zahájení.
- Přílohy
-
- 10444428_10152289095694342_7555101290691411251_n.jpg (73.22 KiB) Zobrazeno 11457 x
- milhauzz
- Opora týmu

Trapárna,vymyšlená pentle,pak zase filmování,když vidím ty šampůnky v čele s Neymarem a spol.je mi zle . FIFA by měla nařídit všechny hráče dohola ostříhat,to co maj na palici někteří,je fakt humáč. 
NYR . . . víc mi neříkej !
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Skoro jako Montreal...Pogec píše:Taková banda simulantů..
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
Hahá Španělsko si může svou tiki-taka strčit někam

-
DaTeL
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
Ten Suarez je opravdu dement. Měl by dostat trest na 30 zápasů ve všech soutěžích.
Rangers 4ever!
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
Já jim to celou dobu přál, ale po tomhle jim přeju ať jedou domů.DaTeL píše:Ten Suarez je opravdu dement. Měl by dostat trest na 30 zápasů ve všech soutěžích.
- milhauzz
- Opora týmu

Nedostal nažrat,měl hlad a chtěl si kousnout,no 
"FIFA však již potvrdila, že dnešní incident prošetří. Za kousnutí smí hráče potrestat až dvouletým zákazem startu, popřípadě na 24 utkání."
"FIFA však již potvrdila, že dnešní incident prošetří. Za kousnutí smí hráče potrestat až dvouletým zákazem startu, popřípadě na 24 utkání."
NYR . . . víc mi neříkej !
se mu vubec nedivim, mel tomu ***** italskymu ukousnout ruku
, celej zapas se tam ten sasek valel nebo furt strkal, dobre ze jedou domu, simulanti. to nechutny simulovani a valeni je daleko vetsi problem nez jedno kousnuti. samozrejme je suarez strasny hovado, ktery by melo dostat poradnej flastr, nicmene se pri srovnani s tim vecnym simulovanim to bude mit stejne pro me horskou pachut.
a je to tu. prisny prisny!!!

filmovani a simulace nevadi, i za brutalni fauly s kostma na trave jsou mensi tresty. ale prekvapenej nejsem. fifa je jedna z nejhorsich organizaci z celosvetovym dopadem, podvody, levarny to je to pravy„Takové chování na fotbalovém hřišti nemůžeme tolerovat. Zvlášť ne na mistrovství světa, které sledují miliony diváků po celém světě. Disciplinární komise zvážila všechny faktory,“ uvedl Claudio Sulser, šéf disciplinární komise FIFA.
Tak hlavně Suarez je těžkej recidivista, 3. hryznutí, ty rasistický nadávky Evrovi mu taky moc nepomohly.ivas píše:a je to tu. prisny prisny!!!filmovani a simulace nevadi, i za brutalni fauly s kostma na trave jsou mensi tresty. ale prekvapenej nejsem. fifa je jedna z nejhorsich organizaci z celosvetovym dopadem, podvody, levarny to je to pravy„Takové chování na fotbalovém hřišti nemůžeme tolerovat. Zvlášť ne na mistrovství světa, které sledují miliony diváků po celém světě. Disciplinární komise zvážila všechny faktory,“ uvedl Claudio Sulser, šéf disciplinární komise FIFA.

Možná by my ho bylo i trochu líto, kdyby aspoň nelhal všem fanouškům fotbalu do očí, že ho nekosl a jako chlap se přiznal, omluvil a nasypal si popel na hlavu. Po tom, co předvádí ten komickej národ (lidi, spoluhráči, trenér, právníci), by si zasloužili vyloučit úplně jako tým, protože tohle je fakt obrázek co chce fifa ukazovat a co my normální lidi chceme vidět. Trestání (respektive netrestání) simulací mi taky vadí, ale porovnávat to není správný. Prostě malej kluk kouká na fotbal na mS a vidí, že tam někdo někoho kous, co může udělat? Může klidně kousnout taky, když to udělal jeho idol. Když bude simulovat, tak co, ztratí veškerou úctu ostatních a nikomu neublíží. Kousnutím prostě fyzicky ublíží. Ten trest beru, jako nutnou prevenci před tím, aby se to stalo normálním.ivas píše:a je to tu. prisny prisny!!!filmovani a simulace nevadi, i za brutalni fauly s kostma na trave jsou mensi tresty. ale prekvapenej nejsem. fifa je jedna z nejhorsich organizaci z celosvetovym dopadem, podvody, levarny to je to pravy„Takové chování na fotbalovém hřišti nemůžeme tolerovat. Zvlášť ne na mistrovství světa, které sledují miliony diváků po celém světě. Disciplinární komise zvážila všechny faktory,“ uvedl Claudio Sulser, šéf disciplinární komise FIFA.
to neberu, souhlasit nemusis
, kdyby mu dal hlavicku, protoze ho ******, tak co, dostane, cervenou a tri zapasy stopku, takhle ho kousne a muzou se vsichni ******, pritom je to uplne na stejny urovni jak ta hlavicka, facka, cokoliv jinyho. samozrejme je to hnus, ale ten trest je komedie.
ja sem na to koukal s detma a celej zapas jim rikam, at se na to podivaj, jak se tam furt valej a simulujou, jak se tam furt strkaj, suarez bezel kolem chielliniho a ten mu hned jde rukou na telo (oblicej) a delo se to porad. a pak holkam rikam, no jen se na to podivejte, celou dobu hraje nefer a jak se ted divi, ze prisla reakce a jak malej smrad tam beha a ukazuje bebicko pani ucitelce (rozhodcimu). to je hlavni chybnej vzorec chovani. cely to ***** chovani fotbalistu v podstate v kazdou chvili po celej zapas. hokej sel tvrde proti hrani hokejkou a osekavani, aby hru zatraktivnil a dostal ji nekam jinam, zlepsil ji, samozrejme hokej mel a ma jinou pozici a bojuje porad o prizen, kterou naopak fotbal ma a strasne na to hresi. globalni autorita fify, ktera z jejiho postaveni vyplyva, katastrofalne selhava, fifa je znacka klientelismu, korupce a rejzovani prachu pro vyvolene zainteresovane, ale hra a vzorce chovani, ktery by meli vychovavat male fotbalisty, kteri na to koukaj v tv v podstate vsude po svete, jsou naprosto zvraceny a chybny. dokazuje to i nepochopitelny odmitani techniky, ktery by odstranilo alespon nektery chyby, nepravosti a krivdy, ktery ve hre vznikaji, a to jeste ve fotbale maj ty chyby obrovskej vliv na konecnej vysledek, ale to ne to by se ten fotbal moc zpruhlednit a byl by moc ferovej. suarez je jen predhozena obed lidu, aby se demontrovalo, jak je vsechno v pohode, jak fifa dba na ferovost.... blabla. a bohuzel se opet stado chytlo, jak mravenci na stavicku.
...kazdy normalni dite, ktery uz je schopny sledovat fotbal v tv a vnimat co se tam deje uz zaroven jasne vi, ze nekoho kousnout je spatne, stejne jako lhat ze sem nekous, stejne jako, ze drzet se za oblicej, kdyz me strci do zad, atd.. jde jen o to, jak je kazdej ochotnej podvadet sam sebe, co videt chci, co videt nechci...
ja sem na to koukal s detma a celej zapas jim rikam, at se na to podivaj, jak se tam furt valej a simulujou, jak se tam furt strkaj, suarez bezel kolem chielliniho a ten mu hned jde rukou na telo (oblicej) a delo se to porad. a pak holkam rikam, no jen se na to podivejte, celou dobu hraje nefer a jak se ted divi, ze prisla reakce a jak malej smrad tam beha a ukazuje bebicko pani ucitelce (rozhodcimu). to je hlavni chybnej vzorec chovani. cely to ***** chovani fotbalistu v podstate v kazdou chvili po celej zapas. hokej sel tvrde proti hrani hokejkou a osekavani, aby hru zatraktivnil a dostal ji nekam jinam, zlepsil ji, samozrejme hokej mel a ma jinou pozici a bojuje porad o prizen, kterou naopak fotbal ma a strasne na to hresi. globalni autorita fify, ktera z jejiho postaveni vyplyva, katastrofalne selhava, fifa je znacka klientelismu, korupce a rejzovani prachu pro vyvolene zainteresovane, ale hra a vzorce chovani, ktery by meli vychovavat male fotbalisty, kteri na to koukaj v tv v podstate vsude po svete, jsou naprosto zvraceny a chybny. dokazuje to i nepochopitelny odmitani techniky, ktery by odstranilo alespon nektery chyby, nepravosti a krivdy, ktery ve hre vznikaji, a to jeste ve fotbale maj ty chyby obrovskej vliv na konecnej vysledek, ale to ne to by se ten fotbal moc zpruhlednit a byl by moc ferovej. suarez je jen predhozena obed lidu, aby se demontrovalo, jak je vsechno v pohode, jak fifa dba na ferovost.... blabla. a bohuzel se opet stado chytlo, jak mravenci na stavicku.
...kazdy normalni dite, ktery uz je schopny sledovat fotbal v tv a vnimat co se tam deje uz zaroven jasne vi, ze nekoho kousnout je spatne, stejne jako lhat ze sem nekous, stejne jako, ze drzet se za oblicej, kdyz me strci do zad, atd.. jde jen o to, jak je kazdej ochotnej podvadet sam sebe, co videt chci, co videt nechci...
Hele já nemám odlišnej názor na simulace, odbourání faulů, co zapřičiňují neatraktivitu hry a celkově dostat fotbal a všechny jeho aktéry na nějakou úroveň.
Jenže to kousnutí je jiná věc, souhlasím podobná hlavičce tebou zmíněné. Ale ta recidiva ukazuje, že ten kluk zubatej se vlastně neumí kontrolovat a dle mě by fotbal hrát ani neměl, natož pak za ty prachy, co za to má. Že tvoje děti nevím kolik jim je, tohle chápou je super, můj 3,5 letej kluk vidí jen to kousnutí a zeptá se mě, tati proč já nemám kousat ve školce, když tady kouše dospělej? Vysvětlím mu to, ale hodně argumentů ztratí v jeho hlavě (a nemůže za to) svou váhu. To se bavíme o dětech, kterejm se někdo věnuje a žijou na nějaký úrovni, co ty co to nemaj? Ty jako odepíšem, že prostě to nemá cenu řešit, že je to pro návod. Těch dětí je čím dál víc u nás na tož jinde na světě. Přesně to je to co mi vadí, místo aby si Uruguayci stračili hlavu do zadku tak to bagatelizujou a ještě lžou, co děti u nich, to je přesně návod, ubližujou nám, všechno co proti tomu udělám je v pořádku. Ale není, prostě měl jejich svaz po zhlédnutí videa Suareze hned poslat domů, omluvit se celému světu, že se to stalo a hlavně nenrchat plácat ty blbiny do médii od všech lidí. Prostě říct na rovinu je to špatně.
S tímhle Fifa nic neudělá, když státy nebudou chtít. Vedení fotbalu mi taky vadí, ale nebiním je ze všeho, spoustu věcí mohou ovlivnit velmi nepatrně, pokud jim svazy nepomohou.
Samostatnou kapitplou jsou rozhodčí a nějaké využití moderních technologií a tady je vina čistě na fifě.
Jenže to kousnutí je jiná věc, souhlasím podobná hlavičce tebou zmíněné. Ale ta recidiva ukazuje, že ten kluk zubatej se vlastně neumí kontrolovat a dle mě by fotbal hrát ani neměl, natož pak za ty prachy, co za to má. Že tvoje děti nevím kolik jim je, tohle chápou je super, můj 3,5 letej kluk vidí jen to kousnutí a zeptá se mě, tati proč já nemám kousat ve školce, když tady kouše dospělej? Vysvětlím mu to, ale hodně argumentů ztratí v jeho hlavě (a nemůže za to) svou váhu. To se bavíme o dětech, kterejm se někdo věnuje a žijou na nějaký úrovni, co ty co to nemaj? Ty jako odepíšem, že prostě to nemá cenu řešit, že je to pro návod. Těch dětí je čím dál víc u nás na tož jinde na světě. Přesně to je to co mi vadí, místo aby si Uruguayci stračili hlavu do zadku tak to bagatelizujou a ještě lžou, co děti u nich, to je přesně návod, ubližujou nám, všechno co proti tomu udělám je v pořádku. Ale není, prostě měl jejich svaz po zhlédnutí videa Suareze hned poslat domů, omluvit se celému světu, že se to stalo a hlavně nenrchat plácat ty blbiny do médii od všech lidí. Prostě říct na rovinu je to špatně.
S tímhle Fifa nic neudělá, když státy nebudou chtít. Vedení fotbalu mi taky vadí, ale nebiním je ze všeho, spoustu věcí mohou ovlivnit velmi nepatrně, pokud jim svazy nepomohou.
Samostatnou kapitplou jsou rozhodčí a nějaké využití moderních technologií a tady je vina čistě na fifě.