Včera jsem koukal na CAN-USA. Stepan a McD a Zucc hraje za ten výběr EU.Henrik měl volno,tak bude chytat druhej pre-game prej.
World Cup 2016
- milhauzz
- Opora týmu

World Cup 2016
Tolik Rangerů(i těch ex) bude hrát na letošním World cupu a tady o tom ani zmínka
Líbí se mi ten výběr North America,těch mladíků,kde máme tuším J.T. Millera.
Včera jsem koukal na CAN-USA. Stepan a McD a Zucc hraje za ten výběr EU.Henrik měl volno,tak bude chytat druhej pre-game prej.
NYR . . . víc mi neříkej !
-
RANGER_HAUSS
- Farmář

Re: World Cup 2016
Jojo... já se těšil na ten zápas FIN-SWE kvůli Henrikovi a pak sem zjistil že nechytá
.Tak příště 
GO RANGERS GO !!! 
právě sem poslal dusíkovi slušnej mail i s odkazem na neuširvoucí výslovnost dereka stepana. je čas jít spát 
-
RANGER_HAUSS
- Farmář

Jakou výslovnost konkrétně ?ivas píše:právě sem poslal dusíkovi slušnej mail i s odkazem na neuširvoucí výslovnost dereka stepana. je čas jít spát
GO RANGERS GO !!! 
-
Hank McYandle Aasen
- Farmář

Z toho, co som videl, sa mi Stepan velmi pacil. I MZA mal svoje momenty.
-
Rezen10
- Opora týmu

Jn dost to tahá uši, ale se zuccarellem na tom není taky o moc lip, nevím jestli to byldusik nebo někdo jiny ale furt tam cpou c nebo s na zacatekivas píše:právě sem poslal dusíkovi slušnej mail i s odkazem na neuširvoucí výslovnost dereka stepana. je čas jít spát
ZUUKEEE !!! 
- milhauzz
- Opora týmu

Jo jo, Stípn je luxusivas píše:právě sem poslal dusíkovi slušnej mail i s odkazem na neuširvoucí výslovnost dereka stepana. je čas jít spát
Začal to ale kdysi Stařík,když začínal na čt4 deník NHL.
Jojo tam měli problemy s vyslovností jmen hlavně u hráčů Rangers nezapomenutelný Manuel Del Zotto atd.milhauzz píše:Jo jo, Stípn je luxusivas píše:právě sem poslal dusíkovi slušnej mail i s odkazem na neuširvoucí výslovnost dereka stepana. je čas jít spát.
Začal to ale kdysi Stařík,když začínal na čt4 deník NHL.
Musím říct, že Záruba mě **** zápas od zápasu čím dál víc. Z té jeho neznalosti pravidel a neustálýho brečení na rozhodčí asi brzo dostanu kopřivku.

-
RANGER_HAUSS
- Farmář

Mě se zdál vždycky v pohodě ? Vždyt tam je už několik let.Pogec píše:Musím říct, že Záruba mě **** zápas od zápasu čím dál víc. Z té jeho neznalosti pravidel a neustálýho brečení na rozhodčí asi brzo dostanu kopřivku.
GO RANGERS GO !!! 
- milhauzz
- Opora týmu

Ani bych neřekl. Akorát jestli myslíš, jak si Jandač bral challenge při tom golu na 2:0 tuším,jak tam reklamoval hokejku Stamkose mezi betonama Neuvirtha,nebo pohyb v brankovišti ?Pogec píše:Musím říct, že Záruba mě **** zápas od zápasu čím dál víc. Z té jeho neznalosti pravidel a neustálýho brečení na rozhodčí asi brzo dostanu kopřivku.
To jsou detaily. Pořád lepší než nějakej Čapek trapnej.
-
Hank McYandle Aasen
- Farmář

Hraci Rangers zatial robia dobry dojem. MZA patri k lidrom timu Europy a Lundquist bol dnes skvely. Uvidime, ako to v noci pojde Stepanovi s McDonaghom.