Webové stránky
Moderátor: DarkHelm
Re: Nový web 2018
Naprosto fantastická práce DarkHelma. Já mu děkuju a gratuluju k tomu, co dokázal. Věřím, že se to bude líbit i čtenářům a náš web díky tomu zase obživne ve verzi pro 21. století.

Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
Bude, nejpozději do základní části. Při troše času už během středy...milhauzz píše:Tipovačka už nebude ?
![NYR 100 {[rangers/nyr-100-centennial.png]}](./images/smilies/rangers/nyr-100-centennial.png)
Super panove. Někdy během srpna mi web již jednou najel s novým designem, jsem rád, že je čekání u konce. 
měl bych první připomínku. Přes mobil, jsem vždycky zkouknul web a proklik na forum... nešlo by forum v hlavním menu dostat na začátek. a zmizel twitter list, ucet nemám, ale vždycky jsem pogecuv, nebo ci seznam to byl prolit, stejne tak to okno od fb. diky
mobilní menu upravený, twitter list a FB okno si píšu...ivas píše:měl bych první připomínku. Přes mobil, jsem vždycky zkouknul web a proklik na forum... nešlo by forum v hlavním menu dostat na začátek. a zmizel twitter list, ucet nemám, ale vždycky jsem pogecuv, nebo ci seznam to byl prolit, stejne tak to okno od fb. diky
![NYR 100 {[rangers/nyr-100-centennial.png]}](./images/smilies/rangers/nyr-100-centennial.png)
pecka
a teceme 
Web naprosto super... 
NYR need to play like they actually care. They need a culture change. This isn’t just from last games. This has shown throughout the last 3 or more seasons. I want people who bleed blue.
Věnuje se někdo sekci zraněných? Ptám se, protože už nebyla cca 3 týdny aktualiována.

Hráčské statistiky, diskuze ke článkům, úprava sekce odkazů a úprava zobrazení pořadí tipovačky např. po měsících snad bude do konce roku. Co zvládnu dříve, bude dříve.Pogec píše:Jak si otevřu diskuzi k článku?
Na webu je znovu otevřeno hlasování pro hráče zápasu. Hlasování na daný zápas bude vždy k dispozici od ukončení zápasu a to po dobu 48 hodin.
Nyní, z důvodu testu, je možné hlasovat u zápasů, které Rangers odehráli v uplynulých 20 dnech. Toto testování bude před zápasem s Philadelphií ukončeno.
Stejně jako u tipovačky, je i zde nutné přihlášení do fóra.
Hlasuje se kliknutím na jméno hráče v soupisce pro daný zápas.
Zobrazení hlasů za zápas se zobrazí nad soupiskou. Zobrazení celkové za sezónu apod. zatím připravuji... (DH)
Nyní, z důvodu testu, je možné hlasovat u zápasů, které Rangers odehráli v uplynulých 20 dnech. Toto testování bude před zápasem s Philadelphií ukončeno.
Stejně jako u tipovačky, je i zde nutné přihlášení do fóra.
Hlasuje se kliknutím na jméno hráče v soupisce pro daný zápas.
Zobrazení hlasů za zápas se zobrazí nad soupiskou. Zobrazení celkové za sezónu apod. zatím připravuji... (DH)
To bylo strašny ten dnešní výpadek. 
Kluci, jak je to s fórem? Proč jsme na tomhle hostingu? Je v plánu to směrovat jinam? Je potřeba na to něco přispět?
Jsme tu proto, žePhlambo píše:Kluci, jak je to s fórem? Proč jsme na tomhle hostingu? Je v plánu to směrovat jinam? Je potřeba na to něco přispět?
- je to původní hosting, na kterém Ranger web založil a běží mu na něm další projekty a v době přesunu webu bylo ponechání fóra nejrychlejší řešení (v létě jsem potřeboval během měsíce přesunou své projekty pod nový hosting)
- databáze fóra má cca 500 MB a systém běží na starší verzi phpbb, které momentálně nechci zkoušet aktualizovat - snažil jsem se rozinstalovat novou verzi u hostingu webu a následně na ní nacpat aktuální databízi, ale zatím bez úspěchu, takže pokud máš nějaký návody, jak by to mohlo jít, budu za ně rád. Aktuální verze fóra je 3.0.12, nejnovější je 3.3.2. Stejně tak nefunguje "zkopírování" současného fóra na nový hosting
- jsem sám na kompletní správu webu včetně obsahu a momentálně řeším např. načítání statistik z NHL, protože naše IP je asi na nějakém jejich blacklistu
Nějaká forma příspěvků by možnála za zvážení, Ranger platí doménu, já platím hosting (ikdyž je web součást multihostingu, přesto parazituje na jiných projektech). Třeba by navíc byly prostředky jako lehká forma odměny za články a třeba by to někoho nalákalo, aby pomohl s obsahem. Nevím, je to na diskuzi především s Rangerem.
A mám důvod, proč se mi úplně nechce na web dávat google ads. Nicméně nějakému sponzorovi se nebráním a místo mu tam uděláme. Ale nemám čas se tím zabývat.