Nejde se registrovat na fórum
Moderátor: DarkHelm
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Nejde se registrovat na fórum
Trochu jsem se podivoval nad tím, že se sem na fórum za více jak půl roku nikdo nepřihlásil a to dokonce ani žádný spambot se kterým bych si mohl povídat. Napadlo mě tedy zkusit se odhlásit a zjistit, zda na fórum fungují registrace a... nefungují. Skáče to na nějakou chybovou stránku. Kdyby to šlo opravit, bylo by to fajn. 
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
- jp
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejde se registrovat na fórum
Zkouška, zkouška, funguje vůbec vkládání nových příspěvků?
Proč nefunguje původní odkaz na fórum a musím se proklikávat přes hlavní stránku, což mi ale jde jen na PC a nikoliv na mobilu?
Proč nefunguje původní odkaz na fórum a musím se proklikávat přes hlavní stránku, což mi ale jde jen na PC a nikoliv na mobilu?
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Viděl jsem nějakou zprávu, že je to kvůli hostingu a kvůli snaze přenést fórum do modernější podoby se zachováním databáze (tedy všech příspěvků apod.).jp píše:Zkouška, zkouška, funguje vůbec vkládání nových příspěvků?
Což je důležité, protože ztráta Spammingu v propadlišti dějin by kulturu lidstva poškodila ještě víc, než vyhoření alexandrijské knihovny.
Ano, je to kvůlu změně hostingu, nezměně domény. O víkendu se snad pokusím o první update. Bohužel jsem nyní zavalen prací (za kterou mě platíJ.K.Kožíšek píše:Viděl jsem nějakou zprávu, že je to kvůli hostingu a kvůli snaze přenést fórum do modernější podoby se zachováním databáze (tedy všech příspěvků apod.).jp píše:Zkouška, zkouška, funguje vůbec vkládání nových příspěvků?
Což je důležité, protože ztráta Spammingu v propadlišti dějin by kulturu lidstva poškodila ještě víc, než vyhoření alexandrijské knihovny.
Na spamming bych si nedovolil šáhnout, ale nutkání bylo. Přeci jenom zabírá snad víc jak půlku databáze, která má nyní cca 480 MB
![NYR 100 {[rangers/nyr-100-centennial.png]}](./images/smilies/rangers/nyr-100-centennial.png)
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že do Spammingu už nikdo psát nebude. 
- jp
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
J.K.Kožíšek píše:Myslím, že do Spammingu už nikdo psát nebude.
Třeba se vrátí zlaté časy. Až se během psoeldního ročníku rozhodnu seknout se školou a stát se skladníkem v tescu, budu mít spoustu času na spammování po šichtě (a možná i během šichty).