Kreider vyměněn k Islanders! (Wahlstrom, Dal Colle, 3. kolo)
- jp
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Kreider vyměněn k Islanders! (Wahlstrom, Dal Colle, 3. kolo)
Taky vám to čekání přijde nějak dlouhé? 
Naposledy upravil(a) jp dne 24 úno 2020, 12:53, celkem upraveno 1 x.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Re: Kreider vyměněn k Islanders! (Wahlstrom, Dal Colle, 3. k
Gorton je fakt id*ot!
Proč vezme třetí kolo, když sedmé by bylo vyšší a tím pádem lepší? A místo nějakého Wishstréma jsme měli vzít práva na DiPietra. Potřebujeme čtvrtého gólmana do prvního týmu.
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Měl jsi tam k tomu ještě přidat anketu.jp píše:Taky vám to čekání přijde nějak dlouhé?
- jp
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
J.K.Kožíšek píše:Gorton je fakt id*ot!![]()
![]()
![]()
![]()
Proč vezme třetí kolo, když sedmé by bylo vyšší a tím pádem lepší? A místo nějakého Wishstréma jsme měli vzít práva na DiPietra. Potřebujeme čtvrtého gólmana do prvního týmu.
Já hlavně doufám, že za tohle nedostanu ban
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Nemyslím si, že by tady někdo rozdával bany.jp píše:Já hlavně doufám, že za tohle nedostanu ban![]()
![]()
![]()
Otázkou ale je, kolik lidí dostala infarkt po přečtení názvu tématu.
- jp
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Anketa přidána. 
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
A největší sranda bude, až za tři hodiny Gorton tenhle trejd fakt udělá. I když věřím, že by to bylo s 1. kolem místo třetím. A ti dva hráči by asi reálně mohli být u toho.
-
Rezen10
- Opora týmu

Po přečtení titulků mi tlak vyskočil jak dlouho ne 
ZUUKEEE !!! 
- jp
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
S prvním kolem by to asi bylo skousnutelné, zejména pokud by se nedostaly Rybky do play off. Ale byl bych stejně naštvaný. Dal Colle je sice stále "mladý", ale zase ne tolik. Podle mě z něj nic nebude už. A Wahlstroma nakoukaného nemám, ale co jsem slyšel, tak nic moc.J.K.Kožíšek píše:A největší sranda bude, až za tři hodiny Gorton tenhle trejd fakt udělá. I když věřím, že by to bylo s 1. kolem místo třetím. A ti dva hráči by asi reálně mohli být u toho.
TY MĚ ZABIJEŠ..jp píše:S prvním kolem by to asi bylo skousnutelné, zejména pokud by se nedostaly Rybky do play off. Ale byl bych stejně naštvaný. Dal Colle je sice stále "mladý", ale zase ne tolik. Podle mě z něj nic nebude už. A Wahlstroma nakoukaného nemám, ale co jsem slyšel, tak nic moc.J.K.Kožíšek píše:A největší sranda bude, až za tři hodiny Gorton tenhle trejd fakt udělá. I když věřím, že by to bylo s 1. kolem místo třetím. A ti dva hráči by asi reálně mohli být u toho.
3. kolo peklo. Wahlstrom má talent, ale po draftu se mu nějak nedaří... otázka proč... že by potřeboval někoho, kdo mu to sází na lopatu?
1. kolo (pravděpodobně 16. - 23. místo v draftu) bych bral jako základ k vyjednávání, jinak to nemá smysl. Jsou to ryby, že jo..
NYR need to play like they actually care. They need a culture change. This isn’t just from last games. This has shown throughout the last 3 or more seasons. I want people who bleed blue.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Jo, Colle už je s velkou pravděpodobností vyhozená celkově pátá pozice na draftu a Wahlstrom letos nakročil, aby skončil podobně, nicméně je mladší a tak je u něj větší naděje. Zase mě ale napadlo, představ si tu srandu, kdyby k nám tito dva hráči přišli a začali oba hrát tak, jak se od nich čekalo, když byli draftováni.jp píše:Dal Colle je sice stále "mladý", ale zase ne tolik. Podle mě z něj nic nebude už. A Wahlstroma nakoukaného nemám, ale co jsem slyšel, tak nic moc.
- jp
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
J.K.Kožíšek píše:Jo, Colle už je s velkou pravděpodobností vyhozená celkově pátá pozice na draftu a Wahlstrom letos nakročil, aby skončil podobně, nicméně je mladší a tak je u něj větší naděje. Zase mě ale napadlo, představ si tu srandu, kdyby k nám tito dva hráči přišli a začali oba hrát tak, jak se od nich čekalo, když byli draftováni.jp píše:Dal Colle je sice stále "mladý", ale zase ne tolik. Podle mě z něj nic nebude už. A Wahlstroma nakoukaného nemám, ale co jsem slyšel, tak nic moc.
Hlavně kdyby k nám byli opravdu vyměněni, tak bych mohl začít tvrdit, že mám zdroje přímo ve vedení klubu.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Jestli k nám budou opravdu vyměněni, tak ti všichni vynadáme, protože by bez tvého vměšování Gorton jistě vyjednal něco lepšího.jp píše:Hlavně kdyby k nám byli opravdu vyměněni, tak bych mohl začít tvrdit, že mám zdroje přímo ve vedení klubu.
A co je vyměnit za Anderssona? K *****@ní by bylo, kdyby oni u nás pokračovali v mizérii a Lias se u nich obrodil.... brrrrJ.K.Kožíšek píše:Jo, Colle už je s velkou pravděpodobností vyhozená celkově pátá pozice na draftu a Wahlstrom letos nakročil, aby skončil podobně, nicméně je mladší a tak je u něj větší naděje. Zase mě ale napadlo, představ si tu srandu, kdyby k nám tito dva hráči přišli a začali oba hrát tak, jak se od nich čekalo, když byli draftováni.jp píše:Dal Colle je sice stále "mladý", ale zase ne tolik. Podle mě z něj nic nebude už. A Wahlstroma nakoukaného nemám, ale co jsem slyšel, tak nic moc.
NYR need to play like they actually care. They need a culture change. This isn’t just from last games. This has shown throughout the last 3 or more seasons. I want people who bleed blue.
Za me spokojenost!
no neměl jsem od toho dalekojp píše:J.K.Kožíšek píše:Gorton je fakt id*ot!![]()
![]()
![]()
![]()
Já hlavně doufám, že za tohle nedostanu ban![]()
![]()
![]()
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
No jestli nechcete, aby tu tahle falešná zpráva strašila, tak můžete celé vlákno přesunout do Spammingu.habidek píše:no neměl jsem od toho dalekojp píše:Já hlavně doufám, že za tohle nedostanu ban![]()
![]()
![]()
J.K.Kožíšek píše:No jestli nechcete, aby tu tahle falešná zpráva strašila, tak můžete celé vlákno přesunout do Spammingu.habidek píše:no neměl jsem od toho dalekojp píše:Já hlavně doufám, že za tohle nedostanu ban![]()
![]()
![]()
Aspoň tam po mnoha letech něco bude.
Abysme ji nevraceli večer zpět 
Navrhuju tedy počkat do zítra.