MS 2023
Re: MS 2023
Často se divím, jaká sestava top týmů na MS je... příklad Kanada (zápas proti Slovinsku):
Levi (Hofer) – Weegar (A), Middleton, Barron, Bear, Myers, Joseph – Blais, Veleno, Lučić – Carcone, McBain, Fantilli – Toffoli (C), Laughton, Quinn – Neighbours, Hunt, Crouse (A) – Glass, Krebs.
Trenér: André Tourigny
Levi (Hofer) – Weegar (A), Middleton, Barron, Bear, Myers, Joseph – Blais, Veleno, Lučić – Carcone, McBain, Fantilli – Toffoli (C), Laughton, Quinn – Neighbours, Hunt, Crouse (A) – Glass, Krebs.
Trenér: André Tourigny
NYR need to play like they actually care. They need a culture change. This isn’t just from last games. This has shown throughout the last 3 or more seasons. I want people who bleed blue.
To byl ale super hokej
Co mi to jen připomínalo
...
Zapamatujme si, že Jalonen je první kouč nároďáku, který prohrál s Lotyšema
Zapamatujme si, že Jalonen je první kouč nároďáku, který prohrál s Lotyšema
![NYR 100 {[rangers/nyr-100-centennial.png]}](./images/smilies/rangers/nyr-100-centennial.png)
-
Rezen10
- Opora týmu

NYR need to play like they actually care. They need a culture change. This isn’t just from last games. This has shown throughout the last 3 or more seasons. I want people who bleed blue.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Jsem se díval na první třetinu našich proti Slovincům a skoro mi přišlo, jako bych opět koukal na Rangers. 
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
Já po první třetině šel radši posekat trávu. Ale počkejme na hodnocení trenéra, třeba zase vyhrajem na superšanceJ.K.Kožíšek píše: ↑18 kvě 2023, 17:03 Jsem se díval na první třetinu našich proti Slovincům a skoro mi přišlo, jako bych opět koukal na Rangers.![]()
![NYR 100 {[rangers/nyr-100-centennial.png]}](./images/smilies/rangers/nyr-100-centennial.png)
Vypadají jako by je trénoval GG, první 2 třetiny ***** a hrát začali až v té třetí a lepí to z přesilovek.J.K.Kožíšek píše: ↑18 kvě 2023, 17:03 Jsem se díval na první třetinu našich proti Slovincům a skoro mi přišlo, jako bych opět koukal na Rangers.![]()