Tým pro sezónu 2025-2026

Diskuse o všem, co se týká Rangers. Zápasy, hráči, statistiky, spekulace o přestupech...

Moderátor: DarkHelm

J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Re: Tým pro sezónu 2025-2026

Příspěvek od J.K.Kožíšek »

IN:
RW prospect Liam Greentree
C prospect Aidan Thompson
RW/LW prospect Jacob Battaglia
2026 3rd-round pick (NYI)
2026 3rd-round pick* (LAK)
2026 3rd-round pick (BUF)
2026 6th-round pick (CHI)
2028 4th-round pick* (LAK)

OUT:
LHD Carson Soucy
LW Artemi Panarin (50% retained)
C Sam Carrick
LHD Derrick Pouliot
LW Brennan Othmann

* - Better of LA or DAL, upgrades to 2nd (better of LA or CBJ) if LA wins 1 playoff round
* - Only if LA wins 2 playoff rounds
Shrnutí naší trade deadline. Napadlo mě tu udělat zase anketu, jak jsme s trade deadline spokojeni, ale pak jsem si řekl, že letos je asi úplně zbytečné se ptát. :E :drunken:
Pogec
All-Star
All-Star

Příspěvek od Pogec »

J.K.Kožíšek píše: 06 bře 2026, 22:44
Pogec píše: 06 bře 2026, 22:23 Othmann do Calgary za Jacob Battaglia.
Othmann se u nás dost ztrácel, tak asi relativně dobrý, aspoň je to mladý hráč a ne třicátník (už i tohle mi za Druryho vlády stačí ke štěstí :E ). Na první pohled asi silnější a důraznější křídlo než Othmann a zároveň zřejmě méně talentovaný, čili přesně to, co Drury chce.
Šikovnej, ale neumí bruslit. Šance, že se prosadí v NHL by byla tak 1%, ale vzhledem k tomu, že ho jako rozvojovej kouč bude mít nastarosti Tanner Glass, tak reálná šance je cca 0,01%. :E Klasickej bust za bust trejd, předpokládám, že o něm uslyšíme vždycky jednou za rok na začátku training kempu a potom se postupně vytratí někam do Evropy. Btw momentálně hraje v lajně s Aspinallem, takže příští rok budou mít v HFD trochu chemii. :lol:
Obrázek
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Tanner Glass trénujem našim hráčům bruslení? :E :lol:
Pogec
All-Star
All-Star

Příspěvek od Pogec »

J.K.Kožíšek píše: 07 bře 2026, 14:13 Tanner Glass trénujem našim hráčům bruslení? :E :lol:
Tanner Glass je zástupce šéfa hráčského rozvoje, ještě tam pracuje Marc Staal a Jed Ortmayer, takže se asi není čemu divit, že pumpujeme jednoho bottom 6 hráče za druhým.
Obrázek
Phlambo
All-Star
All-Star

Příspěvek od Phlambo »

pokud nepodepíše Kvika, Brodzinskeho a Schneidera, tak bude mít Drury sympatických skoro 30 míčů na vymýšlení krávovin v létě
:evil4: :laughing6: :bootyshake: :laughing3:
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Phlambo píše: 07 bře 2026, 17:37 pokud nepodepíše Kvika, Brodzinskeho a Schneidera, tak bude mít Drury sympatických skoro 30 míčů na vymýšlení krávovin v létě
Ty jo, za to bychom mohli mít 20-30 hráčů do čtvrté řady. Stanley Cup bude náš! :twisted:

Nicméně myslím, že Schneidera prodloužíme. Určitě ale reálná může být v létě pořád výměna Trochecka, takže se to místo na více čtvrtolajňáků uvolnit může.
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Jinak když už nemáme kromě Perenteaua dalšího mladého hráče, kterého bychom mohli aspoň zkusit v top 6, kde je teď při zranění Millera jedno volné místo, tak si myslím, že by tam měl hrát aspoň Brodzinsky, který občas dovede udělat něco v ofenzivě. Naopak Sheary by měl být na tribuně, ten hráč je naprosto zbytečný pro naši přítomnost i budoucnost.
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

Pogec píše: 07 bře 2026, 11:04 Šikovnej, ale neumí bruslit. Šance, že se prosadí v NHL by byla tak 1%, ale vzhledem k tomu, že ho jako rozvojovej kouč bude mít nastarosti Tanner Glass, tak reálná šance je cca 0,01%. :E Klasickej bust za bust trejd, předpokládám, že o něm uslyšíme vždycky jednou za rok na začátku training kempu a potom se postupně vytratí někam do Evropy. Btw momentálně hraje v lajně s Aspinallem, takže příští rok budou mít v HFD trochu chemii. :lol:
Hodně přehnaný napsat že neumí bruslit. Je to jeho slabina, se kterou se dá pracovat. Loni udělal v OHL 40+50, což je solidní na D+1. Momentálně hraje podle sestavy, co jsem viděl překvapivě centra, ač je všude uváděn jako křídlo.
{[rangers/rangers.png]}
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Včera jsem se koukal na většinu zápasu a ten nový první útok na mě působí sympaticky, Lafreniére je aktivnější a živější, když hraje 20 minut za zápas a první přesilovku, ještě možná i líp než on navíc působil Perreault, jen oba kluci včera zahazovali šance (což je asi dobře, protože jinak bychom vyhráli). V téhle řadě bych viděl docela slušný potenciál, snad to nerozbijí až se uzdraví Miller.
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

J.K.Kožíšek píše: 08 bře 2026, 11:02 Včera jsem se koukal na většinu zápasu a ten nový první útok na mě působí sympaticky, Lafreniére je aktivnější a živější, když hraje 20 minut za zápas a první přesilovku, ještě možná i líp než on navíc působil Perreault, jen oba kluci včera zahazovali šance (což je asi dobře, protože jinak bychom vyhráli). V téhle řadě bych viděl docela slušný potenciál, snad to nerozbijí až se uzdraví Miller.
Souhlas, přijde mi že odchod Panarina nemusí být žádná tragédie a zranění MIllera mladým pomůže možná ještě víc. Pokud by dopadl jeden ze dvojice McKenna/Stenberg na draftu, solidně se vyměnil Trocheck, tak by ten tým mohl být velmi sympatický s potenciálem se rychle zvednout. Kazdopádně to bude chtít i zásahy do obrany, bude to chtít určitě dobře bruslící beky, co umí i s pukem, třeba Galvas by mohl pomoct, pokud by ukázal že na to má, takže naše 2nd bych na něj určitě obětoval, možná i pozdější 1st.
{[rangers/rangers.png]}
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

Ještě k nevýměně Trochecka, {[team_logos/minnesota-wild.png]} nabízela 1st 27 nebo 28, Charlieho Stramela a Carson Lambos. Stramel (C, RW) má za sebou jednu, tu poslední, povedenou sezónu v NCCA, jinak průměrné výkony. Není úplně top bruslař, ač bruslí dobře na svou vysokou postavu. Na univerzitě končí a objevovali se spekulace, že by s námi nemusel podepsat ELC do 15. srpna a stal se tak UFA. Lambos (LD) je borec při nejlepším do 3. páru v NHL spíše však na hranici NHL/AHL. Že chtěl Drury víc je pochopitelné, ale je vůbec někdo ochotný nabídnout víc?
U ostatních nabídek se hodně spekuluje:
{[team_logos/carolina-hurricanes.png]} o Bradly Nadeauovi (C, W) 180cm v NCAA 37 z 19+27 v 18 letech, ve 20 letech v AHL 43 z 23+25. Rychlí bruslař, šikovný v NHL zatím pouze 10 z 2+1, takže žádná jistota. co k tomu se zdroje rozcházeli, ale 1st tam asi bylo otázka zda letošní nebo další roky. Možná by k nám šel i Kotkaniemi, ale to je předražený 3. centr
{[team_logos/detroit-redwings.png]} centrem zájmu Nade Danielson (C) velký silný solidní bruslař a tvůrce hry nebo Michael Brandsegg-Nygard (W) letos v AHL 50z 16+21 první sezóna za mořem 20 let. Určitě by nešli oba.
Myslím, že hodnota Trochecka už nikdy vyšší než nyní nebude, což nemusí znamenat, že v létě nebude na stole ne lepší, ale pro nás vhodnější nabídka. Osobně bych nebral jako chybu vzít tu od {[team_logos/minnesota-wild.png]} preferoval bych obě dvě jiné i kdyby vypadali hůře, protože typově by nám nabízení hráči více pomohli zrychlit. Jestli ale byly tyto nabídky na stole, nikdo nepotvrdil. Neberu nevýměnu taky jako chybu, ale nečekám, že získáme výrazně víc v leté.
{[rangers/rangers.png]}
Pogec
All-Star
All-Star

Příspěvek od Pogec »

J.K.Kožíšek píše: 08 bře 2026, 11:02 Včera jsem se koukal na většinu zápasu a ten nový první útok na mě působí sympaticky, Lafreniére je aktivnější a živější, když hraje 20 minut za zápas a první přesilovku, ještě možná i líp než on navíc působil Perreault, jen oba kluci včera zahazovali šance (což je asi dobře, protože jinak bychom vyhráli). V téhle řadě bych viděl docela slušný potenciál, snad to nerozbijí až se uzdraví Miller.
Hned jak jsem viděl Perreaulta z metru netrefit prázdnou bránu, tak mi bylo jasný, že jim to Lafem bude skvěle klapat. :E
Obrázek
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Pogec píše: 08 bře 2026, 19:09 Hned jak jsem viděl Perreaulta z metru netrefit prázdnou bránu, tak mi bylo jasný, že jim to Lafem bude skvěle klapat. :E
Hele já už jsem teď při sledování Rangers odvázanej a nadšenej, když si třikrát přihrajeme v útočném pásmu. Už to vnímám jako obrovský pokrok. :drunken:
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Wow, první řada opět. :hello1:

Na to je radost se dívat, akorát když takhle budou hrát dál, tak budeme muset zapomenout na top 5 výběr draftu. Teda jedině, že by nás zachránil návrat Millera, který by umožnil Sullivanovi tu řadu rozbít a stáhnout zase mladým dolů ice time. Určitě se na to Sullivan už těší. :E
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Miller se dneska prý vrátil k tréninku (byť v nekontaktním dresu) a pokud by jeho návrat do sestavy šel rychle, tak by to mohlo zachránit náš výběr v top 5 draftu. :E :drunken:
Phlambo
All-Star
All-Star

Příspěvek od Phlambo »

**** ti? {[rangers/jersey_13.png]}
:evil4: :laughing6: :bootyshake: :laughing3:
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Lafreniére hattrick, ale hlavně další velké představení naší nové první řady. A to Laf mohl těch gólů dát i víc. :E Quick čisté konto, které si ještě zachránil zázračným zákrokem šest minut před koncem. Ale hlavně naši hráči najednou hrají s chutí a úplně zmizeli ty pasáže, kdy jsme měli třeba jednu dvě střely na branku za dvacet minut. :cheers:

Uvidíme samozřejmě, co se stane, až narazíme na nějaký play off tým (v sobotu s Minnessotou) teď jsme měli sérii zápasů se slabšími týmy. Ale i s těmi slabšími týmy bychom se ještě pár týdnů zpátky trápili, nyní mi přijde, že hrajeme asi nejlepší hokej v celé sezoně.
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Poslední čtyři zápasy (bez Millera v sestavě, s nově utvořeným prvním útokem a mladými na první přesilovce):

Lafreniére 5+3
Perreault 1+3
Ziba 3+5

Za zmínku stojí i Tye Kartye (získaný z waiverů): 1+3

Rangers 3W 1L

Už jsem i četl názor, že nejlepší co kdy J.T.Miller jako kapitán Rangers udělal bylo to, že se zranil. :E Jsem zvědavý, zda si tuhle formu udrží, protože se na to kouká fakt dobře a jak to půjde proti silnějším soupeřům. Zároveň se bojím, že po návratu Millera to Sullivan roztrhne, aby mohl Millera cpát zpátky do první lajny a na první přesilovku, přitom borec má nejhorší +/- v týmu, jen 38 bodů za celou sezonu a hlavně po většinu času působí naprosto nezaujatě.

Kdybych mohl vybrat jednoho hráče z Rangers o kterém bych chtěl, aby se v létě stěhoval jinam, vybral bych bez váhání Millera, ale bohužel je to nereálné, protože by ho téměř jistě nechtěl vůbec nikdo. O to šílenější je vědomí, že jej poměrně draze přivedl Drury až ve chvíli, kdy se tu všechno sypalo a bylo zřejmé, že spíš než boje o Stanley Cup nás v nejbližší době čeká přebudovávání kádru... :roll:
Lancer
MVP
MVP

Příspěvek od Lancer »

J.K.Kožíšek píše: 11 bře 2026, 15:00 Poslední čtyři zápasy (bez Millera v sestavě, s nově utvořeným prvním útokem a mladými na první přesilovce):

Lafreniére 5+3
Perreault 1+3
Ziba 3+5

Za zmínku stojí i Tye Kartye (získaný z waiverů): 1+3

Rangers 3W 1L

Už jsem i četl názor, že nejlepší co kdy J.T.Miller jako kapitán Rangers udělal bylo to, že se zranil. :E Jsem zvědavý, zda si tuhle formu udrží, protože se na to kouká fakt dobře a jak to půjde proti silnějším soupeřům. Zároveň se bojím, že po návratu Millera to Sullivan roztrhne, aby mohl Millera cpát zpátky do první lajny a na první přesilovku, přitom borec má nejhorší +/- v týmu, jen 38 bodů za celou sezonu a hlavně po většinu času působí naprosto nezaujatě.

Kdybych mohl vybrat jednoho hráče z Rangers o kterém bych chtěl, aby se v létě stěhoval jinam, vybral bych bez váhání Millera, ale bohužel je to nereálné, protože by ho téměř jistě nechtěl vůbec nikdo. O to šílenější je vědomí, že jej poměrně draze přivedl Drury až ve chvíli, kdy se tu všechno sypalo a bylo zřejmé, že spíš než boje o Stanley Cup nás v nejbližší době čeká přebudovávání kádru... :roll:
Za poslední kalendářní měsíc jsme odehráli 8 utkání a Laf má 7+5=12 a +7. Mohlo by mu to vydržet už na pořád... :mrgreen: Celkově je za to období v NHL na 7. místě, Nečas má 17 b. (o zápas víc), Kučerov, Draisaitl a MacKinnon 15 bodů, McDavid 14 a Bouchard 13. Mika Zibanejad 10, Gabe Perrealult a Trocheck 9. Laf dal 7 gólů a více dali jen Nečas a Cutter Gauthier - oba 8 a oba mají o 1 zápas víc....

Slušný.
NYR need to play like they actually care. They need a culture change. This isn’t just from last games. This has shown throughout the last 3 or more seasons. I want people who bleed blue.
Dun
Farmář
Farmář

Příspěvek od Dun »

Laf má něco proti McCanovi? :mrgreen:
Odpovědět