Game#47 New York Rangers-Seattle Kraken 13.1.2026(1:00)

Diskuse o všem, co se týká Rangers. Zápasy, hráči, statistiky, spekulace o přestupech...

Moderátor: DarkHelm

JIM
Opora týmu
Opora týmu

Game#47 New York Rangers-Seattle Kraken 13.1.2026(1:00)

Příspěvek od JIM »

Po výprasku v Bostonu se sestavy vypadl Rempe a vrátil se Othmann.
Začali jsme hned ubráněným oslabením po faulu {[rangers/jersey_08.png]} a po 1/3 vedeme 2:0 , góly Ziba a Carrick.
Proběhlo rozloučení s Lindgrenem a Kakkem.
Zatím dobrý, no uvidíme jestli se to v průběhu zápasu nepodělá.
JIM
Opora týmu
Opora týmu

Re: Game#47 New York Rangers-Seattle Kraken 13.1.2026(1:00)

Příspěvek od JIM »

:banghead: , no to je síla , vlažný nástup do 2 třetiny a během pěti minut je vyrovnáno
JIM
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od JIM »

V polovině zápasu odchází do kabin Miller po ukázkovém hitu Schneidera :co:
JIM
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od JIM »

Druhá třetina herní katastrofa.
Závěrečná třetina mi připadalo , jako by hráči nevěděli co hrát , žádná kombinace , přechod do útoku tragický. Krakenům jen stačilo čekat na naši chybu , na nějaké to přečíslení a to přišlo. V závěru jsme měli přesilovku , dost děsivou, kterou diváci odměnili bučením.
Jak se z téhle krize vyhrabem , to mi není jasné, takový zmar tady nebyl už řadu let.
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.K.Kožíšek »

JIM píše: 13 led 2026, 06:53 žádná kombinace
Tu snad máme zakázanou. :E Dopředu se snažíme dostat podél mantinelů, v útočném pásmu maximálně jedna dvě přihrávky, dát puk někomu u modrý a ten nahazuje na bránu, zatímco všichni útočníci se do ní bezhlavě tlačí.

Jako ono to občas může být výhodně a v minulosti jsme někdy (třeba v play off) trpěli na to, že jsme takhle neuměli zahrát a všechno jsme naopak překombinovali, ale přišlo mi, že ve snaze odstranit tento nedostatek jsme se rovnou přehoupli do úplně opačného extrému. A v posledních zápasech co jsem se díval mi přišlo, že soupeři už jsou na to připravení, že budeme takhle hrát a mají k tomu uzpůsobenou taktiku (takže zachytávají ty rozehrávky přes mantinel apod.).

Asi by bylo lepší, kdyby hráči uměli hrát různými styly a byly nepředvídatelní, ale to by bylo na Druryho moc složité. :E
JIM
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od JIM »

- Laf celý zápas odehrál ve třetí lajně , podle Sullivana nehraje dobře a byl tam přesunutý z výkonnostních důvodu. na jeho místě ve druhé linii nastoupil Perreault
- Sullivan rovněž kritizoval Cuylleho ( osmý zápas bez bodu)
-Rempe má pořád problémy s palcem (zranění po říjnové bitce Reavesem ). Po návratu opravdu nehraje dobře a pokud ho ten palec tak limituje ,nechápu proč nedostal prostor k řádnému doléčení.
Odpovědět