Po prohře s Krakeny jsme dopadli na tabulkové dno východní konference a v dalším zápase nás doma čekají podobně zoufalí Senátoři z Ottawy. Podle předsezonních predikcí se oba týmy měly v tabulce pohybovat kolem hrany postupu, ovšem v reálu jsou u dna.
Senators: z posledních deseti zápasů , prohráli sedm , dnes vyhráli doma 2:1 nad Vancouverem, který už prakticky sezónu odpískal a vyhlásil rebuild.
V týmu Senators je řada mladých talentů ,loni po sedmi letech nakoukli do play-off a letos se měli opět zlepšovat.
V poslední době vyplavala na povrch nechutná kauza.
V kuloárech se šíří informace, že Ullmark měl, podle již neexistujícího účtu FredNolanSens na síti X své manželce Moe sdělit, jací hráči podvádí své protějšky. A manželku švédského brankáře prý nenapadlo nic lepšího, než že celou věc řekla dotčeným přítelkyním a manželkám. Podle všeho jde však o bohapustou lež. Proč si však vzal Ullmark osobní volno, to nikdo neřekl. Generální manažer Senátorů Steve Staios jen uvedl, že má od klubu plnou podporu.
Ullmark tedy bude v bráně chybět , dnes chytal Merilainen. V pondělí podepsali v Ottavě veterána Jamese Reimera
Rangers: měli by jsme být odpočatější než hosté , ale my působíme unaveně po většinu sezóny ,takže jen malá výhoda. Dále nás trápí početná marodka ( Fox , Igor , Edström , Sheary , Rempe )
Uvidíme jestli přerušíme naši sérii čtyř porážek v řadě, bylo by na čase, protože v garden se už více než tradiční pokřik Let's Go Rangers! , ozývá skandování Fire Drury !
Game#48 New York Rangers-Ottawa Senators 15.1. (1:30)
Moderátor: DarkHelm
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Re: Game#48 New York Rangers-Ottawa Senators 15.1. (1:30)
Co mě ze sestřihu ze včerejšího zápasu nejvíc zaujalo byl pohled na tribuny, už během druhé třetiny bylo vidět hodně volných míst, ve třetí už pak byla MSG vyloženě poloprázdná a byly vidět i celé řady volných sedadel. Paměť nemusí být spolehlivá, nicméně si nevybavuji, že bych někdy v MSG při zápase Rangers viděl tak prázdnou halu a to ani třeba v přípravných zápasech nebo někdy ke konci sezony, kdy jsme již byly bez šance na postup...
Jsem zvědavý, jestli třeba aspoň tohle bude motivovat Dolana k nějakému kroku. Já nevím, třeba by mohl, víte co, dát Drurymu novou vyšší smlouvu a podepsat ho na dalších deset let dopředu.

Jsem zvědavý, jestli třeba aspoň tohle bude motivovat Dolana k nějakému kroku. Já nevím, třeba by mohl, víte co, dát Drurymu novou vyšší smlouvu a podepsat ho na dalších deset let dopředu.
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
Zrovna včera jsem se díval na vstupenky a na Ticketmaster jich zbývalo dost volných a to i na atraktivní místa.
V noci jsem zhlédl první třetinu (0:4) , pokud má někdo zálibu v masochismu tak doporučuji kouknout. Pokud jsme si mysleli , že výprask v Bostonu bylo dno , tak vás můžu ujistit , že z daleka ne.
Sullivan opět přeskupil útoky , Lafa dal do prvního k Zibovi a Panarinovi , pak se sestava asi v panice ,že dostaneme desítku i doma zase měnila , zaznamenal jsem Lafa s Panarinem a Trocheckem.
Co se ankety týče , tak Ziba (0+2)
V noci jsem zhlédl první třetinu (0:4) , pokud má někdo zálibu v masochismu tak doporučuji kouknout. Pokud jsme si mysleli , že výprask v Bostonu bylo dno , tak vás můžu ujistit , že z daleka ne.
Sullivan opět přeskupil útoky , Lafa dal do prvního k Zibovi a Panarinovi , pak se sestava asi v panice ,že dostaneme desítku i doma zase měnila , zaznamenal jsem Lafa s Panarinem a Trocheckem.
Co se ankety týče , tak Ziba (0+2)
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Z NY PostBut the “effort was there,” Zibanejad said Wednesday, after the Blueshirts lost, 8-4, to the Senators and hit another low in a 48-game stretch full of them.
“But I’m just saying I thought our game played better,” Zibanejad said. “We deserved better early on. … And that’s a tough pill to swallow, and we have to find a way to, I don’t know — it’s definitely a challenge. We’re right in it right now, and we have no other option than to just go right through.”
Asi ta nová kultura kabiny, co zavádí Drury.
Jinak nevím jak vám, mně osobně se moc ani nelíbí ten styl, kterým se snažíme hrát (velice jednoduchý a přímočarý) a podle mě je to i součást těch výprasků, které dostáváme, protože soupeři počítají, že budeme hrát takhle a jsou na to připraveni. Navíc ten tým do značné míry máme spíš na úplně jiný (víc kombinační) styl hokeje, nicméně po šesti letech, co to Drury vede, tak složení týmu jde už čistě za ním.
Každopádně mi přijde celkově hloupé hrát čistě jen na rozehrávání z vlastní obrany po mantinelech, rychlé protiútoky a v útočném pásmu dát puk na modrou a všichni útočníci clonit před bránu. Je to opačný extrém než když jsme si v útočném pásmu 50x přihrávali bez střely na bránu, jen tenhle extrém je snad ve výsledku ještě horší.
A sice hráči chodí před branku a hitují, ale všechno mi to přijde spíš takové z povinnosti, bez nějakého velkého zápalu a nasazení. Je to neporovnatelné s týmem pod Tortorellou, kde jsem hráčům jako Callahan, Dubinsky, Girardi, Staal atd. opravu věřil, že raději chytí puk do zubů než abychom dostali gól. Případně ty hity do statistik sbíráme ve velkým, ale nevybavím si, že bych od někoho z našich viděl za celou sezonu opravu velký hit jako třeba pravidelně rozdával Trouba. Zkrátka celé ty výkony jsou naprosto jalové, nejen ofenziva, ale i to bránění, hity, tvrdost... Jedině brankářský tandem fungoval dobře, než se zranil Igor a teď vidíme, jak na tom ten tým opravdu je herně, když se mu nedostane vydatné podpory od excelentního brankáře.
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
Plný souhlas, ještě bych použil známou hlášku s dotazem: "A Vám se ten hokej líbí pane Drury?"