naše 1. volba
Moderátor: DarkHelm
naše 1. volba
Napadlo mě jestli když se nám tak daří začleňovat top drafty do prvního týmu nezvážit možnou výměnu našeho výběru v 1. kole.
Re: naše 1. volba
Vyměnit.
My prostě neumíme pracovat s tak mladými kluky.
Vyměnit za někoho kolem 24 kdo už je stálý člen 1-2 formace.
Třeba Berard
My prostě neumíme pracovat s tak mladými kluky.
Vyměnit za někoho kolem 24 kdo už je stálý člen 1-2 formace.
Třeba Berard
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě výměna za mladého hráče, který už v NHL zazářil by bylo skvělé, ale někdo takový nemusí být vůbec k dispozici. Tak maximálně by asi byla možnost získat za draft nějakého hráče, který má potenciál, ale zároveň problémy jej naplnit (např. Wright), ale v takovém případě by se nám ta neúspěšnost v práci s mladými mohla stejně vymstít.
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
Dobrá možnost - propadne draftem a nám opět nezbyde nic jiného, než ho draftovat... udělal by to každý.
https://www.sport.cz/clanek/hokej-nhl-p ... .seznam.cz
NYR need to play like they actually care. They need a culture change. This isn’t just from last games. This has shown throughout the last 3 or more seasons. I want people who bleed blue.
Hm, magor, ale třeba kdyby mohl pár let růst pod někým podobným jako Miller, tak by z toho mohl vyrůst hráč s dobrým Leadershipem (Lindros, Mess, Tkatchuci).. teda nekoukal jsem jestli má na to parametry, nebo jestli jde o křiklouna kolem 175cm.Lancer píše: ↑05 úno 2026, 11:10 Dobrá možnost - propadne draftem a nám opět nezbyde nic jiného, než ho draftovat... udělal by to každý.
Na Eliteprospects píšou 183 cm / 77 kg ... Tkachuci mají teď přes 90 kgDun píše: ↑05 úno 2026, 12:00Hm, magor, ale třeba kdyby mohl pár let růst pod někým podobným jako Miller, tak by z toho mohl vyrůst hráč s dobrým Leadershipem (Lindros, Mess, Tkatchuci).. teda nekoukal jsem jestli má na to parametry, nebo jestli jde o křiklouna kolem 175cm.Lancer píše: ↑05 úno 2026, 11:10 Dobrá možnost - propadne draftem a nám opět nezbyde nic jiného, než ho draftovat... udělal by to každý.
NYR need to play like they actually care. They need a culture change. This isn’t just from last games. This has shown throughout the last 3 or more seasons. I want people who bleed blue.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Draftujeme McKennu a pak ho zavřou na 20 let do vězení, to zní jako něco, co by se v Rangers mohlo stát.

- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Na hráče můžeme mít různé názory a je fakt, že všichni osobnost hráčů jen dodhadujeme z toho mála, co jako diváci/fanoušci vidíme. Ale jsou někde nějaké důkazy či náznaky Millerova leadershipu? Co z něj dělá toho dobrého vůdce v kabině? Protože já o Millerovi v tomhle ohledu spíš slyšel, že s ním byly často problémy (ať už údajné problémy s alkoholem nebo velké spory v kabině Vancouveru, kvůli nimž ho i rádi vyměnili k nám).
Je mi záhadou, proč zrovna z něj jsme udělali kapitána (Trocheck by se na tom dle mě hodil mnohonásobně lépe) a tak se neironicky ptám, jestli jsou nějaké argumenty pro Millerův leadership?
Alkohol už je za ním, ve Vancouveru dost ryl do Petterssona, že nehraje tak jak má. To mi nepřijde moc hrozný, když vidím letošek u nás a v klidu fňuknaJ.K.Kožíšek píše: ↑05 úno 2026, 14:10Na hráče můžeme mít různé názory a je fakt, že všichni osobnost hráčů jen dodhadujeme z toho mála, co jako diváci/fanoušci vidíme. Ale jsou někde nějaké důkazy či náznaky Millerova leadershipu? Co z něj dělá toho dobrého vůdce v kabině? Protože já o Millerovi v tomhle ohledu spíš slyšel, že s ním byly často problémy (ať už údajné problémy s alkoholem nebo velké spory v kabině Vancouveru, kvůli nimž ho i rádi vyměnili k nám).
Je mi záhadou, proč zrovna z něj jsme udělali kapitána (Trocheck by se na tom dle mě hodil mnohonásobně lépe) a tak se neironicky ptám, jestli jsou nějaké argumenty pro Millerův leadership?
McKenna byl dva roky dopředu jako totální 1. draftu, letos stagnoval po přechodu na universitu, ale po MS do 2 let má 2 body na zápas. Na MS do 20 byl produktivní, ale nijak dominantní podobně jako
ve své době. Stenberg je produktivní v dospělé SHL (v podstatě bod na zápas) a to tak, že takovou produktivitu neměl nikdo před ním a to dost (pokud si dobře vybavuji srovnání co jsem viděl v nedávné minulosti). Na Ms do 20 let se mi hodně líbil, ale také úplně moc nevyčníval z velmi vyspěle hrajícího celého švédského týmu. Dost mi připomíná Raymonda.
Další jsou pak dva beci s pravým držením hole Verhoeff a Reid, Prvně jmenovaný trochu klesl z 2. pozice Reid zase vyletěl během letošní sezóny. Lawrence v USHL dominantní , ale po přechodu do NCAA nic moc 1 bod z 9 zápasů, ale je to těžký přechod o dva levely, možná potřebuje jen čas. To je top 5 podle současných hodnocení.
Další jsou pak dva beci s pravým držením hole Verhoeff a Reid, Prvně jmenovaný trochu klesl z 2. pozice Reid zase vyletěl během letošní sezóny. Lawrence v USHL dominantní , ale po přechodu do NCAA nic moc 1 bod z 9 zápasů, ale je to těžký přechod o dva levely, možná potřebuje jen čas. To je top 5 podle současných hodnocení.
Aby byla šance, musí se změnit náš přístup k mladým. Musí se jim dát šance vyniknout i za cenu trápení. Ne cesta Chicaga, ale ne to co jsme předveli v nedávné minulosti.mess píše: ↑05 úno 2026, 15:34 McKenna byl dva roky dopředu jako totální 1. draftu, letos stagnoval po přechodu na universitu, ale po MS do 2 let má 2 body na zápas. Na MS do 20 byl produktivní, ale nijak dominantní podobně jakove své době. Stenberg je produktivní v dospělé SHL (v podstatě bod na zápas) a to tak, že takovou produktivitu neměl nikdo před ním a to dost (pokud si dobře vybavuji srovnání co jsem viděl v nedávné minulosti). Na Ms do 20 let se mi hodně líbil, ale také úplně moc nevyčníval z velmi vyspěle hrajícího celého švédského týmu. Dost mi připomíná Raymonda.
Tak on když tady nebude Panarin, Trocheck tak máme do top 6 reálněLancer píše: ↑05 úno 2026, 16:13Aby byla šance, musí se změnit náš přístup k mladým. Musí se jim dát šance vyniknout i za cenu trápení. Ne cesta Chicaga, ale ne to co jsme předveli v nedávné minulosti.mess píše: ↑05 úno 2026, 15:34 McKenna byl dva roky dopředu jako totální 1. draftu, letos stagnoval po přechodu na universitu, ale po MS do 2 let má 2 body na zápas. Na MS do 20 byl produktivní, ale nijak dominantní podobně jakove své době. Stenberg je produktivní v dospělé SHL (v podstatě bod na zápas) a to tak, že takovou produktivitu neměl nikdo před ním a to dost (pokud si dobře vybavuji srovnání co jsem viděl v nedávné minulosti). Na Ms do 20 let se mi hodně líbil, ale také úplně moc nevyčníval z velmi vyspěle hrajícího celého švédského týmu. Dost mi připomíná Raymonda.
J.K.Kožíšek píše: ↑05 úno 2026, 14:06 Draftujeme McKennu a pak ho zavřou na 20 let do vězení, to zní jako něco, co by se v Rangers mohlo stát.![]()
![]()
McKenna udělal od MS do 20 let, kde nepůsopobil nijak skvěle, velké zlepšení v probíhající sezóně. Zatímco v úvodních 18 zápasech měl bilanci 4+15, po MS do 20 let za 10 zápasů 9+15, což je skoro 2,5 bodu na zápas. Solidní progres a návrat do boje o jedničku letošního draftu.
Offtopic. Sullivanuv rukopis na hre usa je zretelny 
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Ale s perfektním gólmanem v kombinaci s někdy až neuvěřitelným zahazováním šancí Kanaďanů to nakonec fungovalo.
Třeba by jen stačilo, aby mu Drury přivedl Tkachucky s Eichelem a něco by vyhrál i s Rangers.
Jaká je naše aktuální šance získat Davida McKennu:
32. (52bodů) Vancouver 25,5 % Pozice a šance jsou již potvrzeny
31.(70) Chicago 13,5 %
30.(73) Calgary 11,5 %
29.(75) Rangers 9,5 %
28.(75) Seattle 8,5 %
27.(78) Florida 7,5 % Volba je chráněná v Top 10
26.(78) Boston 6,5% Volba získaná od Toronto Maple Leafs
25.(78) St. Louis 6,0 %
24.(80) Winnipeg 5,0 %