Zápasový thread do konce sezony

Diskuse o všem, co se týká Rangers. Zápasy, hráči, statistiky, spekulace o přestupech...

Moderátor: DarkHelm

J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Re: Zápasový thread do konce sezony

Příspěvek od J.K.Kožíšek »

JIM píše: 04 dub 2026, 18:41 Jako dvojka odváděl dobrou práci, ale letos už ho dohnal věk a ta výkonost šla dolů.
Přesně, za to působení u nás jsem si ho oblíbil, ale v letošní sezoně šly jeho výkony prudce dolů. Což nám možná nakonec dopomůže k tomu top 5 draftu.

Dneska Quick zatím dobrý.

Detroit mi přijde, že hraje celkem bídu na to, že bojují o postup do play off a potřebují nutně vyhrát.

Chmelař dobrý gól, líbí se mi mnohem víc než co třeba v letošní sezoně ukazoval Rempe.
JIM
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od JIM »

J.K.Kožíšek píše: 04 dub 2026, 19:20

Přesně, za to působení u nás jsem si ho oblíbil, ale v letošní sezoně šly jeho výkony prudce dolů. Což nám možná nakonec dopomůže k tomu top 5 draftu.

Dneska Quick zatím dobrý.

Detroit mi přijde, že hraje celkem bídu na to, že bojují o postup do play off a potřebují nutně vyhrát.

Q zatím chytá jak za mlada.
Být fanda Detroitu , tak bych asi nad tím dnešním výkonem hodně bědoval
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

JIM píše: 04 dub 2026, 20:23 Být fanda Detroitu , tak bych asi nad tím dnešním výkonem hodně bědoval
Jako fanda Rangers, přející si vysoký draft, nad výkonem Detroitu také hodně běduju. :E :D

Ale aspoň potěšil gól Perreaulta, doufám, že ten si pro příští sezonu udrží pozici v top6, byť mám dost obavy, co se v létě bude dít.
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Teď ať už to tedy Quick aspoň dochytá s nulou a Perreault by mohl završit hattrick. :drunken:
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

PERREAULT!

První hattrick v kariéře.

:cheers: :cheers: :cheers:

Docela mě tedy překvapilo, že jsme tu hru bez brankáře Detroitu schválně sehráli na Perreaulta, který tam byl na ledě mimo standardní sestavu a ještě mu J. T. Miller schválně přihrával (což se mu podařilo napodruhé). Od Millera dobré a od Sullivana vlastně taky, byť jsem překvapený, že tam Sullivan raději neposlal Shearyho. :E
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Ach jo, škoda toho zazděného čistého konta pro Quicka 32 vteřin před koncem... Naši hráči tam už stáli jako by bylo po zápase a Red Wings to potrestali. Těžko říct, jestli se Quick ještě někdy v naší bráně ukáže.
milos76
MVP
MVP

Příspěvek od milos76 »

Môžte mi niekto vysvetiť,čo to chalani z {[nhl/nyr.png]} predvadzajú momentalne?Ako na jednej strane človeka tešia výkony nováčikov ako Chmelár,náš Sýkora ,Perraulta,či toho nového golmana,na druhej je jasné,že to ide proti snahe vedenia získať možnú 1 -2 draftu a hrajú najlepší hokej v sezone.Ak nevyjde ten draft,Drury bude musieť riešit veci výmenami ,zisk volných hráčov atd a to asi nikto z kádra ani nás fanúšikov moc nechce na druhej strane bez draftu mu moc iných možností neostane a skoro nikto si nemôže byt istý miestom v kádri aj na novú sezonu.
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

J.K.Kožíšek píše: 04 dub 2026, 21:14 Ach jo, škoda toho zazděného čistého konta pro Quicka 32 vteřin před koncem... Naši hráči tam už stáli jako by bylo po zápase a Red Wings to potrestali. Těžko říct, jestli se Quick ještě někdy v naší bráně ukáže.
jo toho je škoda, mohlo to být super loučení s legendou.
{[rangers/rangers.png]}
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

milos76 píše: 05 dub 2026, 07:31 Môžte mi niekto vysvetiť,čo to chalani z {[nhl/nyr.png]} predvadzajú momentalne?Ako na jednej strane človeka tešia výkony nováčikov ako Chmelár,náš Sýkora ,Perraulta,či toho nového golmana,na druhej je jasné,že to ide proti snahe vedenia získať možnú 1 -2 draftu a hrajú najlepší hokej v sezone.Ak nevyjde ten draft,Drury bude musieť riešit veci výmenami ,zisk volných hráčov atd a to asi nikto z kádra ani nás fanúšikov moc nechce na druhej strane bez draftu mu moc iných možností neostane a skoro nikto si nemôže byt istý miestom v kádri aj na novú sezonu.
Co se týče našich výkonů, tak bych ze svých pozorování vyzdvihl, že většina našich hráčů hraje s chutí a baví se hokejem. Na střídačce vidíš na hráčích i úsměvy či smích a to zvlášť u řady mladších hráčů a nejvíc u dvojice Chmelař-Sýkora, kteří jsou zřejmě opravdu velmi dobří kamarádi a dokážou šířit pohodu kolem sebe. Ta pohoda od mladých se přenesla i na některé služebně starší hráče, dost je to vidět třeba na Zibovi či Lafreniérovi. Naopak jsou i tací, kterých se to moc nedotklo, především J. T. Miller a řekl bych, že i Fox, což je trochu děsivé, vzhledem k tomu, že tu nedávno byly spekulace, že by Fox v létě mohl žádat výměnu pryč. Každopádně celkové psychické rozpoložení hráčů je podle mě nejlepší od chvíle, kdy se předloňské léto Drury neúspěšně pokusil vyměnit Troubu.

Ohledně léta se bojím, že ani případný úspěch v draft loterii toho příliš nezmění. Jsem přesvědčený, že Drury bude chtít tým okamžitě posílit, přitom opravdu dobrých hráčů bude k dispozici minimum. Bombou by bylo, pokud by se mu podařilo získat Jasona Robertsona (RFA, ale zatím bez smlouvy na příští rok), ale taky je otázkou, co bychom museli Dallasu poslat jako kompenzaci (jedině, že by Drury pro jednou byl ostrý i na někoho jiného než vlastní hráče a zkusil offer sheet, což bych podpořil). Z UFA je nejzajímavějším asi Alex Tuch z Buffala, který by posilou byl, ale nejsem si jist, zda je on ten hráč, kterému bych chtěl nabízet 7x10M. Jinak žádní velcí borci ale k dispozici nejsou, spíš pokročilí třicátníci, jejichž výkony už mají sestupnou tendenci. Bojím se, že některé z nich Drury podepíše, přičemž oni akorát zaberou místo lépe hrajícím mladým a bude to další smutná sezona.
Pogec
All-Star
All-Star

Příspěvek od Pogec »

J.K.Kožíšek píše: 05 dub 2026, 11:02
milos76 píše: 05 dub 2026, 07:31 Môžte mi niekto vysvetiť,čo to chalani z {[nhl/nyr.png]} predvadzajú momentalne?Ako na jednej strane človeka tešia výkony nováčikov ako Chmelár,náš Sýkora ,Perraulta,či toho nového golmana,na druhej je jasné,že to ide proti snahe vedenia získať možnú 1 -2 draftu a hrajú najlepší hokej v sezone.Ak nevyjde ten draft,Drury bude musieť riešit veci výmenami ,zisk volných hráčov atd a to asi nikto z kádra ani nás fanúšikov moc nechce na druhej strane bez draftu mu moc iných možností neostane a skoro nikto si nemôže byt istý miestom v kádri aj na novú sezonu.
Co se týče našich výkonů, tak bych ze svých pozorování vyzdvihl, že většina našich hráčů hraje s chutí a baví se hokejem. Na střídačce vidíš na hráčích i úsměvy či smích a to zvlášť u řady mladších hráčů a nejvíc u dvojice Chmelař-Sýkora, kteří jsou zřejmě opravdu velmi dobří kamarádi a dokážou šířit pohodu kolem sebe. Ta pohoda od mladých se přenesla i na některé služebně starší hráče, dost je to vidět třeba na Zibovi či Lafreniérovi. Naopak jsou i tací, kterých se to moc nedotklo, především J. T. Miller a řekl bych, že i Fox, což je trochu děsivé, vzhledem k tomu, že tu nedávno byly spekulace, že by Fox v létě mohl žádat výměnu pryč. Každopádně celkové psychické rozpoložení hráčů je podle mě nejlepší od chvíle, kdy se předloňské léto Drury neúspěšně pokusil vyměnit Troubu.

Ohledně léta se bojím, že ani případný úspěch v draft loterii toho příliš nezmění. Jsem přesvědčený, že Drury bude chtít tým okamžitě posílit, přitom opravdu dobrých hráčů bude k dispozici minimum. Bombou by bylo, pokud by se mu podařilo získat Jasona Robertsona (RFA, ale zatím bez smlouvy na příští rok), ale taky je otázkou, co bychom museli Dallasu poslat jako kompenzaci (jedině, že by Drury pro jednou byl ostrý i na někoho jiného než vlastní hráče a zkusil offer sheet, což bych podpořil). Z UFA je nejzajímavějším asi Alex Tuch z Buffala, který by posilou byl, ale nejsem si jist, zda je on ten hráč, kterému bych chtěl nabízet 7x10M. Jinak žádní velcí borci ale k dispozici nejsou, spíš pokročilí třicátníci, jejichž výkony už mají sestupnou tendenci. Bojím se, že některé z nich Drury podepíše, přičemž oni akorát zaberou místo lépe hrajícím mladým a bude to další smutná sezona.
Offersheet na Robertsona nepřipadá v úvahu, protože bychom DAL museli dát jako kompenzaci naše příští 4 volby v 1. kole. :puke:
Obrázek
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Pogec píše: 05 dub 2026, 11:21 Offersheet na Robertsona nepřipadá v úvahu, protože bychom DAL museli dát jako kompenzaci naše příští 4 volby v 1. kole. :puke:
To by reálně byla možná nižší cena než trade. Tedy za předpokladu, že bychom s Robertsonem ty příští čtyři roky byli play off tým, což bychom snad byli.

EDIT: Pro srandu jsem k tématu Robertsona a ceny, kterou by nás teoreticky stál, založil nové vlákno i s hlasováním.
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

CUYLLE!

První hattrick v kariéře.

:cheers: :cheers: :cheers:

Docela sranda, jak ničíme ty týmy bojující o play off. :drunken:

Po tomhle výprasku by měli v Capitals odstoupit z ligy a všechny svoje body přepsat na nás.
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

Ten tým má chuť pracovat a výsledky se dostavují, tomu týmu ještě dost chybí, aby měl šanci na pohár, ale nemá smysl, dělat unáhlené kroky. Vyměnil bych Trochecka, pokud za něho někdo nabídne, mladého hráče s vyšším potenciálem do budoucna a něco k tomu, nebo pokud by to pomohlo posunu na draftu (když nevyhrajeme loterii naši volby nebo výraznější posun volby od Caroliny). Do bottom 6 máme realně (5 útočníků Chmelař, Laba, Sýkora, Kartye a Edstrom) Z trojice Brodzinsky, Sheary a Raddysh bych nechal jen jednoho možná dva pokus odejde Parssinen. Pokud počítáme se Sýkorou, není místo pro Berarda. Potřebujeme jedno dobré křídlo do top 6 a možná obránce pokud vyměníme Schneidera. pokud by byl na trhu 4. centr jako Carrick určitě vzít. Nic dalšího určitě nepotřebujeme, nemyslím, že je nutné přivádět nějakou hvězdu, stačí pracovitý útočník s ofenzivním potenciálem. Líbil by se mi Tuch, ale o tři roky mladší. Určitě nejít za každou cenu pro Robertssona, myslím, že muže být k dispozici někdo, koho se bude potřebovat někdo zbavit kvůli prostoru pod stropem, nebo na sezonu podepsat veterána (výběr moc není). Takhle snad radši zkusit někoho mladšího, kdo může trochu překvapit (získat výměnou Trochecka) nebo vyhrajem loterii a bude vyřešeno :mrgreen: Vůbec se další sezóny nebál, ten tým je má zdravého ducha a chuť hrát, klidně se může uhrát play off i bez výrazného posílení.
{[rangers/rangers.png]}
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

mess píše: 06 dub 2026, 12:53 Vůbec se další sezóny nebál, ten tým je má zdravého ducha a chuť hrát, klidně se může uhrát play off i bez výrazného posílení.
Taky si myslím, že tým v současném složení by příští rok hrál o play off, ale bojím se toho, že ho Drury v létě "posílí" spoustou třicátníků z UFA trhu, mladí co to teď táhnou nahoru (i z hlediska zápalu a nálady v kabině) potáhnou do AHL (Chmelař, Sýkora, Fortescue...) případně do výrazně menších roleí v prvním týmu (Perreault, Kartye...) a nakonec na tým zase padne deka, protože ti třicátníci nenaplní očekávání a mladí se zas budou trápit z nedostku prostoru a skončíme bez play off.
JIM
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od JIM »

Nějaké postřehy z videa od Mollie Walker , které pravidelně vytváří s Brianem Boylem.
- v kabině prý je atmosféra nejlepší za poslední dva roky a od toho se odvíjí ty dobré výsledky. Mladí přinesli do kabiny pozitivní energii, hlavně Chmelař se Sýkorou.
- odchod Foxe. Prý o tom mluvil ,když jsme byli na dně a po nějakém prohraném zápase v prodloužení , takže snad jen momentální frustrace. Přece jen pro to ,aby se stal Rangerem vyvinul hodně úsilí, takže to jen tak nezahodí. Podle mě ho taky nasířila neúčast na OH
- probrali i příchod Tortse do Vegas jako krizového managera. Brian vtipně poznamenal, že Torts je mistr na řešení krizí, které sám vytvoří :smile:

https://www.youtube.com/watch?v=8E0Jn5fC4x0
Lancer
MVP
MVP

Příspěvek od Lancer »

S vysokými drafty nemáme zrovna dobrou zkušenost. Skoro si myslím, že volit ze 3-5 místa může být lepší... teoreticky. V podstatě jsme byli přinuceni k volbě Lafa a Kakka a očekávání fandů (vč. mě) byla obrovská - a i když jsme je bezpochyby zkazili my, tak ta frustrace zůstává. Lepší výsledky než Kakko má třeba obránce Moritz Seider (#6, o 33 zápasů méně a o 36 bodů víc), Dylan Cozens (stejně zápasů a o 70 bodů víc), Matt Boldy, který má lehce pod bod na zápas, nebo i Cole Caufield, který má o 75 zápasů méně a o 106 bodů víc než Kakko... A o budoucí dominanci Lafa jsem fakt nepochyboval... jsem blb. Dokážeme z vysoké volby udělat konečně klenot?
NYR need to play like they actually care. They need a culture change. This isn’t just from last games. This has shown throughout the last 3 or more seasons. I want people who bleed blue.
Rezen10
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od Rezen10 »

Lancer píše: 08 dub 2026, 18:21
S vysokými drafty nemáme zrovna dobrou zkušenost. Skoro si myslím, že volit ze 3-5 místa může být lepší... teoreticky. V podstatě jsme byli přinuceni k volbě Lafa a Kakka a očekávání fandů (vč. mě) byla obrovská - a i když jsme je bezpochyby zkazili my, tak ta frustrace zůstává. Lepší výsledky než Kakko má třeba obránce Moritz Seider (#6, o 33 zápasů méně a o 36 bodů víc), Dylan Cozens (stejně zápasů a o 70 bodů víc), Matt Boldy, který má lehce pod bod na zápas, nebo i Cole Caufield, který má o 75 zápasů méně a o 106 bodů víc než Kakko... A o budoucí dominanci Lafa jsem fakt nepochyboval... jsem blb. Dokážeme z vysoké volby udělat konečně klenot?
No ne že by nám ostatní picky v top 10 vyšly :E kravtsov, Anderson... Jako zlaty laf a kakko i když očekávání byly jinde
ZUUKEEE !!! :)
Lancer
MVP
MVP

Příspěvek od Lancer »

Rezen10 píše: 08 dub 2026, 19:07
Lancer píše: 08 dub 2026, 18:21
No ne že by nám ostatní picky v top 10 vyšly :E kravtsov, Anderson... Jako zlaty laf a kakko i když očekávání byly jinde
Klidně napiš i Chytil, KA Miller a Lundkvist, Schneider, Othmann a zatím ani Perreault, ale ten se snad ještě zlepší... pořád mám v sobě špetku optimismu.
NYR need to play like they actually care. They need a culture change. This isn’t just from last games. This has shown throughout the last 3 or more seasons. I want people who bleed blue.
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Miller :boxing:
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Na to, že jsme hráli na ledě jednoho z nejlepších týmů ligy to bylo hodně vyrovnaný. Drury se bude muset činit, aby zvládl tento tým přes léto zase totálně rozbít. :E :drunken:
Odpovědět