Tým pro sezónu 2026-2027
Moderátor: DarkHelm
Re: Tým pro sezónu 2026-2027
Teď jsem si uvědomil není to 26st letos z výměny za Millera? Ten zisk Dorofejeva by pohledu na tu výměnu dával mnohem lepší pohled.
Jj, je to tak. Btw Carolina ho měla od Dallasu 
Ať si o Drurym myslím cokoliv, včerejšek se mu podařil. Trade i draft.
Ať si o Drurym myslím cokoliv, včerejšek se mu podařil. Trade i draft.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Dorofejev je zase mnohem víc kanonýr, což taky nutně potřebujeme. Vlastně takového hráče v kádru nemáme. Navíc poslední sezona se Peterkovi nepovedla, Dorofejev tak i z tohoto pohledu působí jako o něco jistější volba.
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
Peterka je defenzivně naprosto hroznej.J.K.Kožíšek píše: ↑27 čer 2026, 12:49Dorofejev je zase mnohem víc kanonýr, což taky nutně potřebujeme. Vlastně takového hráče v kádru nemáme. Navíc poslední sezona se Peterkovi nepovedla, Dorofejev tak i z tohoto pohledu působí jako o něco jistější volba.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
To bych ani nečekal, ale ty hráče nakoukané nemám. Každopádně mě potěšila informace, že Dorofejev je i solidní dozadu
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Jediné z čeho mám docela strach, že Dorofejev spoustu těch gólů dával při přesilovce. A samozřejmě dává smysl aby u nás hrál první přesilovku. Strach ale mám z toho, že jestli na ni Sullivan bude dál cpát i J.T.Millera a Trochecka (pokud to nezachrání ještě Drury výměnou), a pak Zibu s Foxem (kteří jsou na ni právem), tak to bude znamenat minimálně PP icetime pro Lafreniéra (o Parrenteauovi nemluvě). A to by podle mě byla zásadní chyba zvlášť Lafreniére potřebuje velkou roli, jinak bude chcíplý a nebude bodovat ani hrát dobře, to už máme vyzkoušený.
Vyměnit jednoho z dvojice J.T.Millera/Trocheck tak potřebujeme nejen kvůli omlazení, ale i kvůli místo pro Lafa na přesilovce. Nebo aspoň rozumnější přístup trenéra.
Vyměnit jednoho z dvojice J.T.Millera/Trocheck tak potřebujeme nejen kvůli omlazení, ale i kvůli místo pro Lafa na přesilovce. Nebo aspoň rozumnější přístup trenéra.
Parrenteauova ať tam necpou, ale Perreaulta by jsme viděli rádiJ.K.Kožíšek píše: ↑27 čer 2026, 17:15 Jediné z čeho mám docela strach, že Dorofejev spoustu těch gólů dával při přesilovce. A samozřejmě dává smysl aby u nás hrál první přesilovku. Strach ale mám z toho, že jestli na ni Sullivan bude dál cpát i J.T.Millera a Trochecka (pokud to nezachrání ještě Drury výměnou), a pak Zibu s Foxem (kteří jsou na ni právem), tak to bude znamenat minimálně PP icetime pro Lafreniéra (o Parrenteauovi nemluvě). A to by podle mě byla zásadní chyba zvlášť Lafreniére potřebuje velkou roli, jinak bude chcíplý a nebude bodovat ani hrát dobře, to už máme vyzkoušený.
Trocheck bude vyměněn
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Vyměnili jsme Adama Edstroma za 148 volbu.
První moji myšlenkou bylo, že jsme si ho spíš mohli nechat, ale teď koukám, že by musel přes waivery (kde bychom o něj zřejmě přišli zadarmo) a když by se prosadil do čtvrté formace, tak by to bylo místo Sýkory/Chmelaře. Takže nakonec asi dobrý tah, získat za něj aspoň volbu v draftu.
První moji myšlenkou bylo, že jsme si ho spíš mohli nechat, ale teď koukám, že by musel přes waivery (kde bychom o něj zřejmě přišli zadarmo) a když by se prosadil do čtvrté formace, tak by to bylo místo Sýkory/Chmelaře. Takže nakonec asi dobrý tah, získat za něj aspoň volbu v draftu.
-
Rezen10
- Opora týmu

Ještě jsme získali Massima Rizza, ten měl hodně slušný čísla na univerzitě, mohl by aspoň farmu táhnoutJ.K.Kožíšek píše: ↑27 čer 2026, 19:47 Vyměnili jsme Adama Edstroma za 148 volbu.
První moji myšlenkou bylo, že jsme si ho spíš mohli nechat, ale teď koukám, že by musel přes waivery (kde bychom o něj zřejmě přišli zadarmo) a když by se prosadil do čtvrté formace, tak by to bylo místo Sýkory/Chmelaře. Takže nakonec asi dobrý tah, získat za něj aspoň volbu v draftu.![]()
ZUUKEEE !!! 
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Na NY Post psali, že mu neplánujeme dát kvalifikační nabídku. Možná jen měl Nashville už moc hráčů v systému a potřeboval dát jednoho pryč (myslím, že je tam nějaké omezení, kolik max hráčů může mít tým celkem v systému).
Edstrom se i kvůli častým zraněním bohužel neprosadil tak aby zabíral místo mladším. Jako centra ho zkusili a neviděli to v něm.J.K.Kožíšek píše: ↑27 čer 2026, 19:47 Vyměnili jsme Adama Edstroma za 148 volbu.
První moji myšlenkou bylo, že jsme si ho spíš mohli nechat, ale teď koukám, že by musel přes waivery (kde bychom o něj zřejmě přišli zadarmo) a když by se prosadil do čtvrté formace, tak by to bylo místo Sýkory/Chmelaře. Takže nakonec asi dobrý tah, získat za něj aspoň volbu v draftu.![]()
Včera jsem se dočetl, že byl údajně najmut po nástupu Glasse na pozici šéfa rozvoje jako další člen Derrick Brassard.
Jinak dle blogařů z TSN Buffalo nepočítá s Jakem Quinnem asi plánovaná protihodnota za Trochecka.
Jinak dle blogařů z TSN Buffalo nepočítá s Jakem Quinnem asi plánovaná protihodnota za Trochecka.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Zatím s tím najímáním bývalých hráčů do realizáku máme obrovský úspěch.
NYR need to play like they actually care. They need a culture change. This isn’t just from last games. This has shown throughout the last 3 or more seasons. I want people who bleed blue.
zajtra začne podpisovanie volných hráčov,
nebudú nič velké riešiť,či može Drury prekvapiť ako s tým Rusákom z Vegas?
k mání bude i Mats Zuccarello, co na něho říkáte, brali by jste ho zpět? 
Nostalgie, je tam hodně mladších zajímavých útočníků Macelli, Brink, Marchment. Zkušeností máme dost v