Tým pro sezónu 2026-2027
Moderátor: DarkHelm
Re: Tým pro sezónu 2026-2027
Společně se
jsme podali nabídku na Masona MacTavishe, trochu se toho bojím, při těch cenách, co letos jsou. V nabídce údajně není
ani
. U
Drury čeká na výměnu Larkina.
Podle posledních informací se GM
rozhoduje mezi nabídkami.
nabídly hráče (očekávám Schneidera) a
11. pick letošního draftu jako hlavní část protihodnoty.
Mason McTavish se mi vždy líbil.. Je mu 23, hraje C/LW, má 185 cm, 99 kg a smlouvu 6 let, cap hit 7M USD do 2030–31. V sezoně 2025–26 měl 75 zápasů, 17+24, 41 bodů. Rok předtím 22+30, 52 bodů. Není to hotový 1C, ale je to mladý silový centr s tím, že bychom ho měli pod smlouvou na jeho prime.
Kdyby v blízké době vylepšil produkci, byl by fajn two-way center a hlavně by značně omladil tu naši top trojici centrů (J.T. Miller, Mika Zibanejad a Vincent Trocheck). Problém pro mě je asi cena. Když to bude Schneider bez first round draft picků, s nějakým středním prospectem, tak asi OK. Kdyby byl elitní centr ve 23 letech, tak není problém, ale on snad může být, ale zatím bych řekl, že se také může stát, že půjde výkonově dolů..
Kdyby v blízké době vylepšil produkci, byl by fajn two-way center a hlavně by značně omladil tu naši top trojici centrů (J.T. Miller, Mika Zibanejad a Vincent Trocheck). Problém pro mě je asi cena. Když to bude Schneider bez first round draft picků, s nějakým středním prospectem, tak asi OK. Kdyby byl elitní centr ve 23 letech, tak není problém, ale on snad může být, ale zatím bych řekl, že se také může stát, že půjde výkonově dolů..
NYR need to play like they actually care. They need a culture change. This isn’t just from last games. This has shown throughout the last 3 or more seasons. I want people who bleed blue.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
MacTavish mi zní docela zajímavě, byť jsou obavy, jestli není příliš pomalý na moderní hokej, ale tak aspoň by k nám zapadal.
Schneider + 26. volba mi přijdou jako adekvátní protihodnota, ale pokud bychom dali 5. volbu, tak by mě to naštvalo.
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
To se právě bojím...J.K.Kožíšek píše: ↑26 čer 2026, 14:18 MacTavish mi zní docela zajímavě, byť jsou obavy, jestli není příliš pomalý na moderní hokej, ale tak aspoň by k nám zapadal.Schneider + 26. volba mi přijdou jako adekvátní protihodnota, ale pokud bychom dali 5. volbu, tak by mě to naštvalo.
Ani samotná 5. volba za McTavishe mi nepřijde jako dobrý trejd
NYR need to play like they actually care. They need a culture change. This isn’t just from last games. This has shown throughout the last 3 or more seasons. I want people who bleed blue.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
St. Louis nabízí za MacTavishe údajně celkově 11. volbu draftu, my Schneidera (a možná 26. volbu k tomu). Anaheim teď údajně sonduje, jestli by v rámci následné výměny získal od někoho za tu 11. volbu lepšího obránce než je Schneider.
Tak si říkám, nemohlo by si St. Louis za tu 11. volbu vzít Trochecka a všichni by mohli být šťastní?
Tak si říkám, nemohlo by si St. Louis za tu 11. volbu vzít Trochecka a všichni by mohli být šťastní?
je fakt nutnost se zbavovat právě Trocha, na kterým bylo na jednom z mála vidět, že chce vyhrávat a byl tvůrce hry?J.K.Kožíšek píše: ↑26 čer 2026, 16:42 St. Louis nabízí za MacTavishe údajně celkově 11. volbu draftu, my Schneidera (a možná 26. volbu k tomu). Anaheim teď údajně sonduje, jestli by v rámci následné výměny získal od někoho za tu 11. volbu lepšího obránce než je Schneider.
Tak si říkám, nemohlo by si St. Louis za tu 11. volbu vzít Trochecka a všichni by mohli být šťastní?![]()
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Potřebujeme omladit. Ziba má dlouhodobě největší herní přínost, J.T.Millera si nikdo nevezme a tak zbývá Trocheck, který po povedených sezonách vedle Panarina bude mít dobrou hodnotu (a kdo ví, zda by mu vydržela další sezonu, jestli bez Panarina nepůjde produktivitou prudce dolů).
Ale samozřejmě, když bych to měl brát dle leadershipu hráčů, tak mi osobně přijde, že Trocheck lepší než J.T.Miller, který k nám vůbec neměl přijít, natož být jmenován kapitánem...
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Máme první trejd.
ODCHOD: Brett Berard
PŘÍCHOD: William Trudeau
Dává to smysl, Berard u nás upadal a do botom six máme celou řadu zajímavých mladých alternativ. Místo něj získáváme mladého obránce, kde se naopak větší konkurence může hodit. Trudeau zatím hrál v AHL, čísla měl na první pohled docela solidní, tak snad se u nás dovede prosadit.
ODCHOD: Brett Berard
PŘÍCHOD: William Trudeau
Dává to smysl, Berard u nás upadal a do botom six máme celou řadu zajímavých mladých alternativ. Místo něj získáváme mladého obránce, kde se naopak větší konkurence může hodit. Trudeau zatím hrál v AHL, čísla měl na první pohled docela solidní, tak snad se u nás dovede prosadit.
Trocheck prý asi zůstává
Za McTavisha bych víc jak Schneidera nedával, prostě bust za bust, klidně ať se s ním STL zadusí, stejně se do Sullivenova systému moc nehodí.
Za McTavisha bych víc jak Schneidera nedával, prostě bust za bust, klidně ať se s ním STL zadusí, stejně se do Sullivenova systému moc nehodí.

- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Ty trejdy se vůbec nějak zasekly, prý ani situace kolem MacTavishe se asi nevyřeší dnes.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
TRADE: Rangers acquire W Pavel Dorofeyev from Vegas for No. 26 pick, the No. 92 pick and a conditional 2028 first-round pick (top-10 protected)
(Zatím jsem to neviděl ze zcela důvěryhodného zdroje, ale je to na více místech)
Ale asi to dává smysl, protože Vegas na něj nemají peníze a pro nás je to mladý a šikovný hráč do útoku. Dvě sezony v řadě přes 35 gólů, to náhoda nebude. Otázkou je, jak brání.
(Zatím jsem to neviděl ze zcela důvěryhodného zdroje, ale je to na více místech)
Ale asi to dává smysl, protože Vegas na něj nemají peníze a pro nás je to mladý a šikovný hráč do útoku. Dvě sezony v řadě přes 35 gólů, to náhoda nebude. Otázkou je, jak brání.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Dorofejeva jsme hned podepsali, 7 let, 11M cap hit. Přijde mi to jako docela rozumná smlouva vzhledem k tomu, co v poslední době někteří hráči podepisovali.
J.K.Kožíšek píše: ↑27 čer 2026, 01:41 TRADE: Rangers acquire W Pavel Dorofeyev from Vegas for No. 26 pick, the No. 92 pick and a conditional 2028 first-round pick (top-10 protected)
Aspoň podle vysvědčení z minulé sezóny umí bránit výborně.

https://www.nhlportal.cz/?page=clanekdetail&id=12696
no klobouček dolú,toto asi čakal málkto,
ale pri našej smole sa v 2 dueli za
zraní a bude out minimálne do decembra 
no klobouček dolú,toto asi čakal málkto,
ale pri našej smole sa v 2 dueli za - J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Včerejšek se mi jeví velmi dobře. Zejména trejd Dorofejeva kdy Drury (konečně) využil slabší pozice jiného týmu a přivedl levně hráče, který navíc konečně není nějaký veterán za zenitem, ale borec, co by měl mít nejlepší léta před sebou a zároveň už má i velmi dobré sezony za sebou. Za mě tedy mnohem lepší Dorofejev než MacTavish, za kterého St. Louis nakonec Anaheimu poslalo taky dvě volby v prvním kole.
Šmits se mi taky poměrně zamlouvá, byť bych osobně bral Reida, ale věřím, že Šmits u nás nepropadne jako Kakko, kterého jsme za mě zkazili především tím, že jsme jej roky nenechali pořádně hrát a tím mu zlomili sebevědomí a udusili jeho ofenzivní talent. Šmits je naštěstí obránce a ty umíme rozvíjet lépe než útočníky. Možná z tohoto pohledu i dobře, že nás loterie odsunula ze třetího místa dozadu, protože pak bychom asi brali Malhotru a kdo ví, jak ten by u nás dopadl.
Šmits se mi taky poměrně zamlouvá, byť bych osobně bral Reida, ale věřím, že Šmits u nás nepropadne jako Kakko, kterého jsme za mě zkazili především tím, že jsme jej roky nenechali pořádně hrát a tím mu zlomili sebevědomí a udusili jeho ofenzivní talent. Šmits je naštěstí obránce a ty umíme rozvíjet lépe než útočníky. Možná z tohoto pohledu i dobře, že nás loterie odsunula ze třetího místa dozadu, protože pak bychom asi brali Malhotru a kdo ví, jak ten by u nás dopadl.
Naposledy upravil(a) J.K.Kožíšek dne 27 čer 2026, 09:47, celkem upraveno 1 x.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Gavrikov-Fox
Šmits-Borgen
Robertson-Fortescue/Morrow
(Vaakanainen, Trudeau...)
Myslím, že výměna Schneidera se teď jeví ještě realističtěji než před draftem. Sice bychom měli peníze na jeho kontrakt, ale místo v sestavě už moc ne.
Šmits-Borgen
Myslím, že výměna Schneidera se teď jeví ještě realističtěji než před draftem. Sice bychom měli peníze na jeho kontrakt, ale místo v sestavě už moc ne.
Dorofejev je super hráč a to píšu ač nesnáším rusáky. Cena je poměrně vysoká, ale pokud koukneme za co byl získán Byram, Peterka anebo MacTavish je velmi dobrá. Snad k nám přinese i trochu vítězného ducha od
Čekám ještě další tahy
je tak 50/50, ale
je za mě jistá. Týmu chybí 4. centr a minimálně jedno midlle six křídlo. Buffalo má obojí a drafty pro letošek už nečekám, takže může být pro rok 27 (skautské oddělení ho vidí jako lepší než letošní). Myslím, že se na ten trejd spěchat nebude a může dopadnout klidně za 14 dní. Výměna MacTavishe se prý řešila už 3 týdny.
Trudea přišel zvednout kvalitu defenzivy Hartfordu, což je také potřeba, pokud tam s novým výborným koučem máme někoho zlepšovat.J.K.Kožíšek píše: ↑27 čer 2026, 09:06 Gavrikov-Fox
Šmits-Borgen
Mnohem raději bych viděl v našem dresu Peterku , který může hrát centra i křídlo.