A ještě třeba Garanda ztratíme na waiverech.Pogec píše: ↑01 črc 2026, 19:55A ještě za něj dáme 4. kolo.J.K.Kožíšek píše: ↑01 črc 2026, 19:06 Dalo se čekat, že přivedeme zkušenější brankářskou dvojku, ale docela mě zaráží, zda nebyla k dispozici lepší volba, než gólman, který poslední tři sezony měl úspěšnost zákroků pod 90 % a má cap hit 3M částečnou NTC na další dvě sezony.![]()
![]()
Holt s Drurym to je jeden krok vpřed a dva zpátky. Začíná mě polívat studenej pot při představě, co ještě dnes předvede.
Tým pro sezónu 2026-2027
Moderátor: DarkHelm
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Re: Tým pro sezónu 2026-2027
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
nebo ho Drury vymění za 5. kolo.J.K.Kožíšek píše: ↑01 črc 2026, 20:08A ještě třeba Garanda ztratíme na waiverech.Pogec píše: ↑01 črc 2026, 19:55A ještě za něj dáme 4. kolo.J.K.Kožíšek píše: ↑01 črc 2026, 19:06 Dalo se čekat, že přivedeme zkušenější brankářskou dvojku, ale docela mě zaráží, zda nebyla k dispozici lepší volba, než gólman, který poslední tři sezony měl úspěšnost zákroků pod 90 % a má cap hit 3M částečnou NTC na další dvě sezony.![]()
![]()
Holt s Drurym to je jeden krok vpřed a dva zpátky. Začíná mě polívat studenej pot při představě, co ještě dnes předvede.![]()
btw. prý se snažíme zbavit Borgena

Sergej Bobrovskij na 3 roky a 7 míču do ![Maple Leafs {[team_logos/toronto-mapleleafs.png]}](./images/smilies/team_logos/toronto-mapleleafs.png)
Už to začíná...Pogec píše: ↑01 črc 2026, 19:55A ještě za něj dáme 4. kolo.J.K.Kožíšek píše: ↑01 črc 2026, 19:06 Dalo se čekat, že přivedeme zkušenější brankářskou dvojku, ale docela mě zaráží, zda nebyla k dispozici lepší volba, než gólman, který poslední tři sezony měl úspěšnost zákroků pod 90 % a má cap hit 3M částečnou NTC na další dvě sezony.![]()
![]()
Holt s Drurym to je jeden krok vpřed a dva zpátky. Začíná mě polívat studenej pot při představě, co ještě dnes předvede.

Hroznej nesmyslJ.K.Kožíšek píše: ↑01 črc 2026, 19:06 Dalo se čekat, že přivedeme zkušenější brankářskou dvojku, ale docela mě zaráží, zda nebyla k dispozici lepší volba, než gólman, který poslední tři sezony měl úspěšnost zákroků pod 90 % a má cap hit 3M částečnou NTC na další dvě sezony.![]()
U nás bude hrát 2. nebo dokonce 1. Vsadím se, že Sullivanovi z něho už teď stojí péro.

Tvl tak ted se nam to trochu zvrhlo. Sem zvedavej na detaily. A bojim se 
Trocheck jde do ![Mammoth {[team_logos/utah-mammoth.png]}](./images/smilies/team_logos/utah-mammoth.png)
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Trejd Trochecka vypadá na první pohled solidně.
Cole Beaudoin je dvacetiletý centr, braný v prvním kole draftu a s pěknými čísly z OHL z minulé sezony (54z, 33+55 a pak ještě v play off 15z 10+19) , navíc měl slušná čísla i za Kanadu na MS Juniorů (7z, 3+4). Jeví se tak na první pohled jako hráč, který by se na kempu či během příštího roku mohl ucházet o post třetího centra, do budoucna má i top6 potenciál.
Sean Durzi je obránce v nejlepších letech, smlouvou ještě na dva roky a slušnými čísly do druhého páru.
Je tak jisté, že minimálně Schneider, ale dost možná i Borgen u nás končí. Vzhledem k tomu, že obrana byla v posledních sezonách naší největší slabinou, tak tady citelnější přestavbu Drurymu rozhodně nevyčítám. Snad si to sedne dobře.
Cole Beaudoin je dvacetiletý centr, braný v prvním kole draftu a s pěknými čísly z OHL z minulé sezony (54z, 33+55 a pak ještě v play off 15z 10+19) , navíc měl slušná čísla i za Kanadu na MS Juniorů (7z, 3+4). Jeví se tak na první pohled jako hráč, který by se na kempu či během příštího roku mohl ucházet o post třetího centra, do budoucna má i top6 potenciál.
Sean Durzi je obránce v nejlepších letech, smlouvou ještě na dva roky a slušnými čísly do druhého páru.
Je tak jisté, že minimálně Schneider, ale dost možná i Borgen u nás končí. Vzhledem k tomu, že obrana byla v posledních sezonách naší největší slabinou, tak tady citelnější přestavbu Drurymu rozhodně nevyčítám. Snad si to sedne dobře.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Z Bjorkstanda nijak radostí neskáču, ale zase asi proč ne. Zvětší konkurenci na křídlech pro druhou/třetí lajnu, pomůže předpokládám při oslabeních a není to velké jméno, přes které by se nemohl protlačit někdo z mladých (pokud si to zaslouží) a smlouva je jen na rok a bez plné NTC, takže i kdyby sezona nevyšla, tak bychom z něj měli mít aspoň tak třetí kolo při trade deadline.
Snad jej ale Sullivan nebude v sestavě tlačit příliš nahoru, to je asi největší nebezpečí.
Snad jej ale Sullivan nebude v sestavě tlačit příliš nahoru, to je asi největší nebezpečí.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Marcus Pettersson přichází z Vancouveru za náš první výběr draftu v roce 2030 (top 10 protected).
Asi se dá čekat, že bychom mohli nějaké drafty získat za Schneidera či Borgena (či oba). Vancouver je asi v plné přestavbě a tak preferoval draft než hráče.
Pettersson by mohl být také solidní bek do druhého páru, překopání naší obrany se mi celkem zamlouvá, mělo by to snad být lepší než vloni (což je pravda laťka nastavená hodně nízko, konkrétně několik cm pod zem):
Gavrikov-Fox
Pettersson-Durzi
Šmits/Robertson/Fortescue-Borgen/Schneider (či ještě někdo úplně jiný).
5,5M na rok u Petterssona jsou asi ok peníze, docela strašidelná tam je ta jeho NMC, ale snad víme, koho bereme. Sullivan ho prý již koučoval v Pittsburghu.
Asi se dá čekat, že bychom mohli nějaké drafty získat za Schneidera či Borgena (či oba). Vancouver je asi v plné přestavbě a tak preferoval draft než hráče.
Pettersson by mohl být také solidní bek do druhého páru, překopání naší obrany se mi celkem zamlouvá, mělo by to snad být lepší než vloni (což je pravda laťka nastavená hodně nízko, konkrétně několik cm pod zem):
Gavrikov-Fox
Pettersson-Durzi
Šmits/Robertson/Fortescue-Borgen/Schneider (či ještě někdo úplně jiný).
5,5M na rok u Petterssona jsou asi ok peníze, docela strašidelná tam je ta jeho NMC, ale snad víme, koho bereme. Sullivan ho prý již koučoval v Pittsburghu.