Kožíškov fanklub
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Doufám že se náš předseda nenaštve, protože by pak byl nejenom neaktivní, ale možná by sem přestal chodit úplněJ.K.Kožíšek píše:Já od předsedkyně svýho fanklubu taky čekal vyšší aktivituMišón píše:Rád bych se zeptal jak to vypadá s fanklubem...nevidim to nijak( máme totiž línýho předsedu
![]()
)
My heart has blue color...true blue... 
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
Tak já bych chtěl poděkovat Kožíškovi, že se tady o to jako moderátor dobře starávisnicka81 píše:Kožíškova spolupráca ma fakt tesi.....takze vsetci, ak budete nieco chciet a nebude to mozne, tak sa mu mozete podakovat....
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Nech toho, až tam skončíme (a bude tam alespoň takových 300 příspěvkům, tak ty co se nevážou k Shannymu šoupnu sem do ´POKECuhokejka91 píše:No podívej, jak se stará o téma "jak je na to Shany"Mišón píše:Tak já bych chtěl poděkovat Kožíškovi, že se tady o to jako moderátor dobře starávisnicka81 píše:Kožíškova spolupráca ma fakt tesi.....takze vsetci, ak budete nieco chciet a nebude to mozne, tak sa mu mozete podakovat....![]()
![]()
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
Promiňvisnicka81 píše:Dakujem vsetkym ze sa vyjadrujete smerom k fanklubu a nie smerom k Shannymu![]()
![]()
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
ze nestaram??? si davaj bacha aby si nemal pozastavene clenstvoMišón píše:Promiňvisnicka81 píše:Dakujem vsetkym ze sa vyjadrujete smerom k fanklubu a nie smerom k Shannymu![]()
![]()
Ale tak aby si neřekla : Pochválim i tebe že si spoluvymyslela ten fanklub, ikdyž se o něj vůbec nestaráš
Už mlčim paní předsedkyněvisnicka81 píše: ze nestaram??? si davaj bacha aby si nemal pozastavene clenstvo![]()
to Kožo nejak nespolupracuje
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Já nespolupracuji protože si nepamatuji, že by si mě kromě té jedné fotky o jakoukoliv spolupráci požádalavisnicka81 píše:ze nestaram??? si davaj bacha aby si nemal pozastavene clenstvoMišón píše:Promiňvisnicka81 píše:Dakujem vsetkym ze sa vyjadrujete smerom k fanklubu a nie smerom k Shannymu![]()
![]()
Ale tak aby si neřekla : Pochválim i tebe že si spoluvymyslela ten fanklub, ikdyž se o něj vůbec nestaráš
![]()
to Kožo nejak nespolupracuje
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
Dobře, ti pak pogratuluju a pokud budu mít zrovna cestu na Slovensko, tak ti přijedu na svatbuvisnicka81 píše: aj teba musim napomenut, ze este stale som slecna!!! ale ked budem pani tak ti dam vediet...![]()
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Ozvi se na ICQ a uděláme ho klidně hnedvisnicka81 píše:a ten rozhovor co som spominala??? ten si mam vymysliet???J.K.Kožíšek píše:Já nespolupracuji protože si nepamatuji, že by si mě kromě té jedné fotky o jakoukoliv spolupráci požádala![]()
A rovnou tě přesvědčí o svym pohlaví když nechce posílat fotku...pak mi dáš infoJ.K.Kožíšek píše:Ozvi se na ICQ a uděláme ho klidně hnedvisnicka81 píše:a ten rozhovor co som spominala??? ten si mam vymysliet???J.K.Kožíšek píše:Já nespolupracuji protože si nepamatuji, že by si mě kromě té jedné fotky o jakoukoliv spolupráci požádala![]()
. A nebo počkej pár dní, až si zprovozním Skype a můžeš z toho mít video-rozhovor
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
no, ja sa asi ozvem na ICQ...ale neviem kedy, lebo nemam ani potuchy co sa ta mam spytatJ.K.Kožíšek píše:Ozvi se na ICQ a uděláme ho klidně hnedvisnicka81 píše:a ten rozhovor co som spominala??? ten si mam vymysliet???J.K.Kožíšek píše:Já nespolupracuji protože si nepamatuji, že by si mě kromě té jedné fotky o jakoukoliv spolupráci požádala![]()
. A nebo počkej pár dní, až si zprovozním Skype a můžeš z toho mít video-rozhovor