Kožíškov fanklub

Jediná sekce fóra, kde můžete libovolně spammovat.
Odpovědět
hokejka91
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hokejka91 »

visnicka81 píše:
J.K.Kožíšek píše:Klidně mě teda tu fotku poslat můžeš, klidně ji můžeš umístit i sem na stránky. A nebo mi ji poslat a já ji sem s radostí dám, ať se všichni mohou pokochat tvoji krásou :mrgreen:

A pokud jde o moji fotku, tak jsem slíbil, že ji uvidíš dřív, než Rangers nastoupí k dalšímu utkání v play off a tenhle slib (jako ostatně všechny :mrgreen: ) hodlám dodržet :wink:
tak chlape, takto to nefunguje....chces aby som vyplasila svojou fotkou vsetkych na stranke??? :shock: :evil: :mrgreen: a teraz dam ja jeden slub...ja ti ju poslem vtedy, ked Marcel Hossa da v sezone 15 golov :wink:
Třeba dá Hossa těch osm gólů, čímž dosáhne celkových patnácti, a pomůže jimi Rangers k postupu do PO. A budete muset posílat fotku oba :wink: :mrgreen:
visnicka81
MVP
MVP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od visnicka81 »

hokejka91 píše:Třeba dá Hossa těch osm gólů, čímž dosáhne celkových patnácti, a pomůže jimi Rangers k postupu do PO. A budete muset posílat fotku oba :wink: :mrgreen:
no, uvidime :wink: :mrgreen: ale stale si myslim, ze mam na fotku asi vacsie nadeje :mrgreen:
Naposledy upravil(a) visnicka81 dne 21 úno 2007, 19:41, celkem upraveno 1 x.
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.K.Kožíšek »

visnicka81 píše:ja ti ju poslem vtedy, ked Marcel Hossa da v sezone 15 golov :wink:
A nemohl by to být Marián Hossa? :mrgreen:
visnicka81
MVP
MVP
Kontaktovat uživatele:

J.K.Kožíšek píše:
visnicka81 píše:ja ti ju poslem vtedy, ked Marcel Hossa da v sezone 15 golov :wink:
nie....mariana neznasam :wink: :mrgreen: takze to bude Marcel :mrgreen:
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

visnicka81 píše:
J.K.Kožíšek píše:
To je pěkný. Víš že má Marcel problémy s krkem a zítra možná nebude hrát? (viz zprávička na hlavní straně)
visnicka81
MVP
MVP
Kontaktovat uživatele:

J.K.Kožíšek píše:
visnicka81 píše:
J.K.Kožíšek píše: A nemohl by to být Marián Hossa? :mrgreen:
To je pěkný. Víš že má Marcel problémy s krkem a zítra možná nebude hrát? (viz zprávička na hlavní straně)
to snad nemyslis vazne!? :cry: :cry: toto je naozaj hrozne...kaslem uz na vsetko....hadam to nebude nic vazne a nastupi
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

visnicka81 píše:kaslem uz na vsetko....
Na nic nekašli, hokej není všchno :) Navíc, Rangers pořád mají docela slušnou šanci :D . A ty Hossovi problémy by neměli být nijak vážné. :)
visnicka81
MVP
MVP
Kontaktovat uživatele:

J.K.Kožíšek píše:
visnicka81 píše:kaslem uz na vsetko....
Na nic nekašli, hokej není všchno :) Navíc, Rangers pořád mají docela slušnou šanci :D . A ty Hossovi problémy by neměli být nijak vážné. :)
no, tak ta teda posluchnem a nebudem na to kaslat :wink: aj ked neviem co si mam o tejto sezone mysliet.... :? tak, aspon si ma upokojil ze Marcel je aspon z casti v pohode..... :wink: dakujem :wink:
hokejka91
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hokejka91 »

Tak, fanklub má nejspíš pořád stejnej počet členů, ale nějak se to tady rozjelo - aspoň si Višnička už nemůže stěžovat na nezájem :wink:
Mišón
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mišón »

hokejka91 píše:Tak, fanklub má nejspíš pořád stejnej počet členů, ale nějak se to tady rozjelo - aspoň si Višnička už nemůže stěžovat na nezájem :wink:
Ale pořád to někde vázne...kde to asi bude...že by u předsedy ??? :mrgreen:
My heart has blue color...true blue... :nyr:

Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Mišón píše:
hokejka91 píše:Tak, fanklub má nejspíš pořád stejnej počet členů, ale nějak se to tady rozjelo - aspoň si Višnička už nemůže stěžovat na nezájem :wink:
Ale pořád to někde vázne...kde to asi bude...že by u předsedy ??? :mrgreen:
Předsedkyně teď určitě přijde s novými nápady, pořádně na nich zapracuje a do konce měsíce bude mít fanklub aspoň 15 členů. Že je to tak, Višničko? :wink:
visnicka81
MVP
MVP
Kontaktovat uživatele:

No, tak vsetci z fanklubu sa mozu tesit na rozhovor.....napadli ma dokonca uz dve otazky :wink: :mrgreen: :mrgreen:
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

visnicka81 píše:No, tak vsetci z fanklubu sa mozu tesit na rozhovor.....napadli ma dokonca uz dve otazky :wink: :mrgreen: :mrgreen:
Dvě otázky - tak to abych si na to vyhradil spoustu času :mrgreen:

Nevím, snaž se ten fanklub nějak zorganizovat. Musíš být hodně aktivní, jinak ničeho nedosáhneš :wink:
visnicka81
MVP
MVP
Kontaktovat uživatele:

J.K.Kožíšek píše:
visnicka81 píše:No, tak vsetci z fanklubu sa mozu tesit na rozhovor.....napadli ma dokonca uz dve otazky :wink: :mrgreen: :mrgreen:
Dvě otázky - tak to abych si na to vyhradil spoustu času :mrgreen:

Nevím, snaž se ten fanklub nějak zorganizovat. Musíš být hodně aktivní, jinak ničeho nedosáhneš :wink:
No, nie je to take lahke....mam ucenie a podobne....ale snad mi este nieco napadne.... :wink: :mrgreen:
hokejka91
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hokejka91 »

J.K.Kožíšek píše:Dvě otázky - tak to abych si na to vyhradil spoustu času :mrgreen:

Myslím, že Višnička po tobě velmi aktivně vyžaduje fotku, a stejně ničeho nedosahuje... :wink: Teda, kromě toho slibu, že jí ji pošleš, a to sis ještě stanovil podmínky tak, aby to vůbec nebylo jistý, že to nastane někdy brzy.
visnicka81
MVP
MVP
Kontaktovat uživatele:

hokejka91 píše:Myslím, že Višnička po tobě velmi aktivně vyžaduje fotku, a stejně ničeho nedosahuje... :wink: Teda, kromě toho slibu, že jí ji pošleš, a to sis ještě stanovil podmínky tak, aby to vůbec nebylo jistý, že to nastane někdy brzy.
ja som ti predsa vysvetlila ako mi tu foto mas zohnat :wink: :mrgreen:
hokejka91
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hokejka91 »

visnicka81 píše:ja som ti predsa vysvetlila ako mi tu foto mas zohnat :wink: :mrgreen:
Vždyť jsem psala, že jsem se o ni celou dobu v tom sportbaru pokoušela :mrgreen: Děsně nenápadně a neúspěšně :mrgreen:
visnicka81
MVP
MVP
Kontaktovat uživatele:

hokejka91 píše:
visnicka81 píše:ja som ti predsa vysvetlila ako mi tu foto mas zohnat :wink: :mrgreen:
Vždyť jsem psala, že jsem se o ni celou dobu v tom sportbaru pokoušela :mrgreen: Děsně nenápadně a neúspěšně :mrgreen:
No, tak by si si na to mala najat nejakych tych ludi, aby to spravili za teba :wink: :mrgreen:
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

hokejka91 píše:
J.K.Kožíšek píše:Dvě otázky - tak to abych si na to vyhradil spoustu času :mrgreen:

Myslím, že Višnička po tobě velmi aktivně vyžaduje fotku, a stejně ničeho nedosahuje... :wink: Teda, kromě toho slibu, že jí ji pošleš, a to sis ještě stanovil podmínky tak, aby to vůbec nebylo jistý, že to nastane někdy brzy.
Já ale doufám, že ty podmínky brzy nastanou!
visnicka81
MVP
MVP
Kontaktovat uživatele:

J.K.Kožíšek píše:
hokejka91 píše:

Já ale doufám, že ty podmínky brzy nastanou!
no, tvoje ano, ale s mojimi to asi bude horsie :mrgreen:
Odpovědět