A to Hokejka ještě netuší, že s ní u stolu seděl nastrčený figurant a já vše pozoroval od vedlejšího stoluhokejka91 píše:Vždyť jsem psala, že jsem se o ni celou dobu v tom sportbaru pokoušelavisnicka81 píše:ja som ti predsa vysvetlila ako mi tu foto mas zohnat![]()
Děsně nenápadně a neúspěšně
Kožíškov fanklub
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
No, ty si si myslel ze ked som ti zalozila fanklub, tak ze ti nebudem verit?J.K.Kožíšek píše:No tak dobře. Já tě jen tak zkoušelvisnicka81 píše:100%J.K.Kožíšek píše:Jseš si jistá?![]()
A přiznej se, že jsi přes soukromé zprávy od Hokejky tahala o mě všechny možné informace?![]()
![]()
no, ako vies ze si s Hokejkou piseme sukromne spravy???
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Ty sis myslela, že mi tady něco unikne?visnicka81 píše: no, ako vies ze si s Hokejkou piseme sukromne spravy???
Když se snažím tak dokážu zjistit, že někdo soukromé zprávy posílá, ale abych vás uklidnil, tak už nemůžu zjistit, o čem si v nich píšete. A i kdybych mohl, tak nejsem taková svině, abych si je doopravdy přečet. Ale přijde mi trochu neférový, že já s Mišónem řešíme "chlapské záležitosti" veřejně v pokecu (viz téma alkohol) a vy holky nás drbete přes soukromé zprávy, z čehož nic nemáme.
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
no, tebe asi nic neunikneJ.K.Kožíšek píše:Ty sis myslela, že mi tady něco unikne?visnicka81 píše: no, ako vies ze si s Hokejkou piseme sukromne spravy???![]()
Když se snažím tak dokážu zjistit, že někdo soukromé zprávy posílá, ale abych vás uklidnil, tak už nemůžu zjistit, o čem si v nich píšete. A i kdybych mohl, tak nejsem taková svině, abych si je doopravdy přečet. Ale přijde mi trochu neférový, že já s Mišónem řešíme "chlapské záležitosti" veřejně v pokecu (viz téma alkohol) a vy holky nás drbete přes soukromé zprávy, z čehož nic nemáme.
mozem ta ukludnit, ze o vas sa vobec nebavime.....a myslim ze rozoberanie otazok, ako ktorý hokejista je pekny a ktory nie, patri do sukromnych sprav...my tam rozoberame vselijake veci, ktore sa ale netykaju vas......riesime normalne "babske reci"
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
No právě, téma "normální babské řeči" v pokecu pořád chybí!visnicka81 píše: no, tebe asi nic neunikne![]()
![]()
mozem ta ukludnit, ze o vas sa vobec nebavime.....a myslim ze rozoberanie otazok, ako ktorý hokejista je pekny a ktory nie, patri do sukromnych sprav...my tam rozoberame vselijake veci, ktore sa ale netykaju vas......riesime normalne "babske reci"
Viď ???J.K.Kožíšek píše:No právě, téma "normální babské řeči" v pokecu pořád chybí!visnicka81 píše: no, tebe asi nic neunikne![]()
![]()
My heart has blue color...true blue... 
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
myslim ze by vas asi nezaujimalo rozoberanie antitalentu Lukáša Hvilu a velkeho krasavca Tomáša Oravca....a dalej sme este preberali nejakeho Hokejkineho oblubeneho herca, ale nepamatam uz na menoJ.K.Kožíšek píše:No právě, téma "normální babské řeči" v pokecu pořád chybí!visnicka81 píše: no, tebe asi nic neunikne![]()
![]()
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
No, myslim, ze ty nemáš ani páru o tom, kto je to Lukáš Hvila a Tomáš Oravec...a uz vobec nehovorim o tom Hokejkinom hercovi...to totiz neviem ani jaJ.K.Kožíšek píše:Kde bereš tu jistotu, že víš, co nás zajímá a co ne?visnicka81 píše:myslim ze by vas asi nezaujimalo rozoberanie antitalentu Lukáša Hvilu a velkeho krasavca Tomáša Oravca....a dalej sme este preberali nejakeho Hokejkineho oblubeneho herca, ale nepamatam uz na meno![]()
![]()
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
myslim, ze aj keby si sa do nich dostal, tak tam nenajdes nieco, comu by si rozumelJ.K.Kožíšek píše:Nebudu kategoricky tvrdit, že se do nich dostat nedá. Vlastně mám i pár nápadů, jak by to mohlo jít. Ale nechám si je pro sebeMišón píše: Viď ???Ale někdo musí mít přístup do soukromejch správ ne ???
![]()
a opravdu do nich nepolezu.
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
-
hokejka91
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
A tvářil ses jako že fandíš Philadelphii, žes to byl ty!J.K.Kožíšek píše:A to Hokejka ještě netuší, že s ní u stolu seděl nastrčený figurant a já vše pozoroval od vedlejšího stoluhokejka91 píše:Vždyť jsem psala, že jsem se o ni celou dobu v tom sportbaru pokoušelavisnicka81 píše:ja som ti predsa vysvetlila ako mi tu foto mas zohnat![]()
Děsně nenápadně a neúspěšně