Kožíškov fanklub

Jediná sekce fóra, kde můžete libovolně spammovat.
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.K.Kožíšek »

hokejka91 píše:
visnicka81 píše:ja som ti predsa vysvetlila ako mi tu foto mas zohnat :wink: :mrgreen:
Vždyť jsem psala, že jsem se o ni celou dobu v tom sportbaru pokoušela :mrgreen: Děsně nenápadně a neúspěšně :mrgreen:
A to Hokejka ještě netuší, že s ní u stolu seděl nastrčený figurant a já vše pozoroval od vedlejšího stolu :mrgreen:
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

visnicka81 píše:
J.K.Kožíšek píše:
Já ale doufám, že ty podmínky brzy nastanou!
no, tvoje ano, ale s mojimi to asi bude horsie :mrgreen:
Tak to je pěkně nespravedlivý :(
visnicka81
MVP
MVP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od visnicka81 »

J.K.Kožíšek píše:Tak to je pěkně nespravedlivý :(
No, myslim ze je to 50 na 50.... :wink: :mrgreen: lebo realne je aj jedno, aj druhe :wink:
visnicka81
MVP
MVP
Kontaktovat uživatele:

J.K.Kožíšek píše:A to Hokejka ještě netuší, že s ní u stolu seděl nastrčený figurant a já vše pozoroval od vedlejšího stolu :mrgreen:
To by si im neurobil :wink:
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

visnicka81 píše:
J.K.Kožíšek píše:A to Hokejka ještě netuší, že s ní u stolu seděl nastrčený figurant a já vše pozoroval od vedlejšího stolu :mrgreen:
To by si im neurobil :wink:
Jseš si jistá? :twisted:
visnicka81
MVP
MVP
Kontaktovat uživatele:

J.K.Kožíšek píše:Jseš si jistá? :twisted:
100% :wink:
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

visnicka81 píše:
No tak dobře. Já tě jen tak zkoušel :)

A přiznej se, že jsi přes soukromé zprávy od Hokejky tahala o mě všechny možné informace? :mrgreen: :twisted: :wink:
visnicka81
MVP
MVP
Kontaktovat uživatele:

J.K.Kožíšek píše:
visnicka81 píše:
No tak dobře. Já tě jen tak zkoušel :)

A přiznej se, že jsi přes soukromé zprávy od Hokejky tahala o mě všechny možné informace? :mrgreen: :twisted: :wink:
No, ty si si myslel ze ked som ti zalozila fanklub, tak ze ti nebudem verit? :shock: :cry: :mrgreen:
no, ako vies ze si s Hokejkou piseme sukromne spravy??? :shock:
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

visnicka81 píše: no, ako vies ze si s Hokejkou piseme sukromne spravy??? :shock:
Ty sis myslela, že mi tady něco unikne? :mrgreen:

Když se snažím tak dokážu zjistit, že někdo soukromé zprávy posílá, ale abych vás uklidnil, tak už nemůžu zjistit, o čem si v nich píšete. A i kdybych mohl, tak nejsem taková svině, abych si je doopravdy přečet. Ale přijde mi trochu neférový, že já s Mišónem řešíme "chlapské záležitosti" veřejně v pokecu (viz téma alkohol) a vy holky nás drbete přes soukromé zprávy, z čehož nic nemáme. :(
visnicka81
MVP
MVP
Kontaktovat uživatele:

J.K.Kožíšek píše:
visnicka81 píše: no, ako vies ze si s Hokejkou piseme sukromne spravy??? :shock:
Ty sis myslela, že mi tady něco unikne? :mrgreen:

Když se snažím tak dokážu zjistit, že někdo soukromé zprávy posílá, ale abych vás uklidnil, tak už nemůžu zjistit, o čem si v nich píšete. A i kdybych mohl, tak nejsem taková svině, abych si je doopravdy přečet. Ale přijde mi trochu neférový, že já s Mišónem řešíme "chlapské záležitosti" veřejně v pokecu (viz téma alkohol) a vy holky nás drbete přes soukromé zprávy, z čehož nic nemáme. :(
no, tebe asi nic neunikne :wink: :mrgreen:
mozem ta ukludnit, ze o vas sa vobec nebavime.....a myslim ze rozoberanie otazok, ako ktorý hokejista je pekny a ktory nie, patri do sukromnych sprav...my tam rozoberame vselijake veci, ktore sa ale netykaju vas......riesime normalne "babske reci" :wink:
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

visnicka81 píše: no, tebe asi nic neunikne :wink: :mrgreen:
mozem ta ukludnit, ze o vas sa vobec nebavime.....a myslim ze rozoberanie otazok, ako ktorý hokejista je pekny a ktory nie, patri do sukromnych sprav...my tam rozoberame vselijake veci, ktore sa ale netykaju vas......riesime normalne "babske reci" :wink:
No právě, téma "normální babské řeči" v pokecu pořád chybí! :mrgreen:
Mišón
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mišón »

J.K.Kožíšek píše:
Viď ??? :mrgreen: Ale někdo musí mít přístup do soukromejch správ ne ??? :twisted: :mrgreen: BTW : Kožo : Od teď si ,, chlapský záležitosti " budem psát soukromě OK ??? :mrgreen:
My heart has blue color...true blue... :nyr:

Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
visnicka81
MVP
MVP
Kontaktovat uživatele:

J.K.Kožíšek píše:
myslim ze by vas asi nezaujimalo rozoberanie antitalentu Lukáša Hvilu a velkeho krasavca Tomáša Oravca....a dalej sme este preberali nejakeho Hokejkineho oblubeneho herca, ale nepamatam uz na meno :oops: :mrgreen:
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

visnicka81 píše:myslim ze by vas asi nezaujimalo rozoberanie antitalentu Lukáša Hvilu a velkeho krasavca Tomáša Oravca....a dalej sme este preberali nejakeho Hokejkineho oblubeneho herca, ale nepamatam uz na meno :oops: :mrgreen:
Kde bereš tu jistotu, že víš, co nás zajímá a co ne? :twisted: :wink:
visnicka81
MVP
MVP
Kontaktovat uživatele:

J.K.Kožíšek píše:
visnicka81 píše:myslim ze by vas asi nezaujimalo rozoberanie antitalentu Lukáša Hvilu a velkeho krasavca Tomáša Oravca....a dalej sme este preberali nejakeho Hokejkineho oblubeneho herca, ale nepamatam uz na meno :oops: :mrgreen:
Kde bereš tu jistotu, že víš, co nás zajímá a co ne? :twisted: :wink:
No, myslim, ze ty nemáš ani páru o tom, kto je to Lukáš Hvila a Tomáš Oravec...a uz vobec nehovorim o tom Hokejkinom hercovi...to totiz neviem ani ja :mrgreen:
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Mišón píše: Viď ??? :mrgreen: Ale někdo musí mít přístup do soukromejch správ ne ??? :twisted: :mrgreen:
Nebudu kategoricky tvrdit, že se do nich dostat nedá. Vlastně mám i pár nápadů, jak by to mohlo jít. Ale nechám si je pro sebe :twisted: a opravdu do nich nepolezu.
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

visnicka81 píše: No, myslim, ze ty nemáš ani páru o tom, kto je to Lukáš Hvila a Tomáš Oravec...a uz vobec nehovorim o tom Hokejkinom hercovi...to totiz neviem ani ja :mrgreen:
To ještě neznamená, že mě to nezajímá :wink: :mrgreen: :P
visnicka81
MVP
MVP
Kontaktovat uživatele:

J.K.Kožíšek píše:
Mišón píše: Viď ??? :mrgreen: Ale někdo musí mít přístup do soukromejch správ ne ??? :twisted: :mrgreen:
Nebudu kategoricky tvrdit, že se do nich dostat nedá. Vlastně mám i pár nápadů, jak by to mohlo jít. Ale nechám si je pro sebe :twisted: a opravdu do nich nepolezu.
myslim, ze aj keby si sa do nich dostal, tak tam nenajdes nieco, comu by si rozumel :wink: :mrgreen:
visnicka81
MVP
MVP
Kontaktovat uživatele:

J.K.Kožíšek píše:
visnicka81 píše: No, myslim, ze ty nemáš ani páru o tom, kto je to Lukáš Hvila a Tomáš Oravec...a uz vobec nehovorim o tom Hokejkinom hercovi...to totiz neviem ani ja :mrgreen:
To ještě neznamená, že mě to nezajímá :wink: :mrgreen: :P
No, to znamena to, ze by si z toho moc nemal :wink: :mrgreen:
hokejka91
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hokejka91 »

J.K.Kožíšek píše:
hokejka91 píše:
visnicka81 píše:ja som ti predsa vysvetlila ako mi tu foto mas zohnat :wink: :mrgreen:
Vždyť jsem psala, že jsem se o ni celou dobu v tom sportbaru pokoušela :mrgreen: Děsně nenápadně a neúspěšně :mrgreen:
A to Hokejka ještě netuší, že s ní u stolu seděl nastrčený figurant a já vše pozoroval od vedlejšího stolu :mrgreen:
A tvářil ses jako že fandíš Philadelphii, žes to byl ty! :mrgreen: To neznáš moje detektivní schopnosti, figuranta jsem prokoukla ve chvilce :wink: :mrgreen: :mrgreen:
Odpovědět