Kryštof Hádek alias Jarka Metelka v Rychlých šípech II: Sněhová mise.visnicka81 píše:myslim ze by vas asi nezaujimalo rozoberanie antitalentu Lukáša Hvilu a velkeho krasavca Tomáša Oravca....a dalej sme este preberali nejakeho Hokejkineho oblubeneho herca, ale nepamatam uz na meno![]()
Kožíškov fanklub
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
No, naozaj sa ospravedlnujem ze som si to meno nezapamatalahokejka91 píše:Kryštof Hádek alias Jarka Metelka v Rychlých šípech II: Sněhová mise.visnicka81 píše:myslim ze by vas asi nezaujimalo rozoberanie antitalentu Lukáša Hvilu a velkeho krasavca Tomáša Oravca....a dalej sme este preberali nejakeho Hokejkineho oblubeneho herca, ale nepamatam uz na meno![]()
![]()
![]()
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Sakra, teď se provalilo i to, komu ve skutečnosti fandím...hokejka91 píše:A tvářil ses jako že fandíš Philadelphii, žes to byl ty!J.K.Kožíšek píše:
A to Hokejka ještě netuší, že s ní u stolu seděl nastrčený figurant a já vše pozoroval od vedlejšího stoluTo neznáš moje detektivní schopnosti, figuranta jsem prokoukla ve chvilce
![]()
![]()
-
hokejka91
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Nevim, pro kolem toho tak mlžíš... Nejdřív se tváříš, že fandíš Rangers a jsi tu dokonce moderátor, pak na měsíc zmizíš a řekneš, že jsi dělal stránky pro Islanders či co, a nakonec se ukáže, že fandíš Phille... Hm, nejsi nějaká rozpolcená osobnost?J.K.Kožíšek píše:Sakra, teď se provalilo i to, komu ve skutečnosti fandím...
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
No, já vlastně fandím Flyers, Islanders a Devils - prostě třem největším rivalům Rangers! A sen píšu jen proto, abych pravidelně snižoval úroveň těchto stránek a uškodil tak Rangershokejka91 píše: Nevim, pro kolem toho tak mlžíš... Nejdřív se tváříš, že fandíš Rangers a jsi tu dokonce moderátor, pak na měsíc zmizíš a řekneš, že jsi dělal stránky pro Islanders či co, a nakonec se ukáže, že fandíš Phille... Hm, nejsi nějaká rozpolcená osobnost?![]()
![]()
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
zabudol si este na PittsburghJ.K.Kožíšek píše:No, já vlastně fandím Flyers, Islanders a Devils - prostě třem největším rivalům Rangers! A sen píšu jen proto, abych pravidelně snižoval úroveň těchto stránek a uškodil tak Rangershokejka91 píše: Nevim, pro kolem toho tak mlžíš... Nejdřív se tváříš, že fandíš Rangers a jsi tu dokonce moderátor, pak na měsíc zmizíš a řekneš, že jsi dělal stránky pro Islanders či co, a nakonec se ukáže, že fandíš Phille... Hm, nejsi nějaká rozpolcená osobnost?![]()
![]()
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
Dobře, jak chceš. V tom případě mám otázku na předsedu : Jak si pokročila ???visnicka81 píše:No, ja si myslim ze uz bolo toho dost.....prestanme tu riesit svadby, prevtelenia, prezlecenia, a neviem co este......odteraz sa prosim vyjadrovat uz len k teme......takze back to topic please!!!
My heart has blue color...true blue... 
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
Tak sem s nimi, už se nemůžem dočkatvisnicka81 píše:Takze.....vsetkym fanklubakom aj nefanklubakom oznamujem, ze uz mam tie otazky na na to interwiew s Kožíškom....a je ich dost....
My heart has blue color...true blue... 
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
-
Sexikočička
- Veterán

Re:
Urcite jo, vis co ses zacJ.K.Kožíšek píše:To "stádo volů" jsi jako přirovnání k mému fanklubu použila záměrně?visnicka81 píše:Tak tvoja charizma je v pohode, ale tie moje organizacne schopnosti asi bude problem...ja neviem organizovat ani len stado volov a nieto este fanklub, ale nejak sa pokusim...![]()
![]()
Let's go Rangers!
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
-
Sexikočička
- Veterán

Re: Kožíškov fanklub
tos už zapomněl?J.K.Kožíšek píše:Jéééé, já tu mám fanklub?
Let's go Rangers!
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Re: Kožíškov fanklub
A co ses dočetla pěkného?
Jinak na ten fanklub jsem fakt zapomněl, ale to je ok, jsem zapomněl na naprostou většinu věcí, co sem byly napsány.
Jinak na ten fanklub jsem fakt zapomněl, ale to je ok, jsem zapomněl na naprostou většinu věcí, co sem byly napsány.
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl