Kožíškov fanklub

Jediná sekce fóra, kde můžete libovolně spammovat.
hokejka91
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hokejka91 »

visnicka81 píše:myslim ze by vas asi nezaujimalo rozoberanie antitalentu Lukáša Hvilu a velkeho krasavca Tomáša Oravca....a dalej sme este preberali nejakeho Hokejkineho oblubeneho herca, ale nepamatam uz na meno :oops: :mrgreen:
Kryštof Hádek alias Jarka Metelka v Rychlých šípech II: Sněhová mise. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
visnicka81
MVP
MVP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od visnicka81 »

hokejka91 píše:
visnicka81 píše:myslim ze by vas asi nezaujimalo rozoberanie antitalentu Lukáša Hvilu a velkeho krasavca Tomáša Oravca....a dalej sme este preberali nejakeho Hokejkineho oblubeneho herca, ale nepamatam uz na meno :oops: :mrgreen:
Kryštof Hádek alias Jarka Metelka v Rychlých šípech II: Sněhová mise. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No, naozaj sa ospravedlnujem ze som si to meno nezapamatala :oops:
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.K.Kožíšek »

hokejka91 píše:
J.K.Kožíšek píše:
A to Hokejka ještě netuší, že s ní u stolu seděl nastrčený figurant a já vše pozoroval od vedlejšího stolu :mrgreen:
A tvářil ses jako že fandíš Philadelphii, žes to byl ty! :mrgreen: To neznáš moje detektivní schopnosti, figuranta jsem prokoukla ve chvilce :wink: :mrgreen: :mrgreen:
Sakra, teď se provalilo i to, komu ve skutečnosti fandím... :mrgreen:
hokejka91
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hokejka91 »

J.K.Kožíšek píše:Sakra, teď se provalilo i to, komu ve skutečnosti fandím... :mrgreen:
Nevim, pro kolem toho tak mlžíš... Nejdřív se tváříš, že fandíš Rangers a jsi tu dokonce moderátor, pak na měsíc zmizíš a řekneš, že jsi dělal stránky pro Islanders či co, a nakonec se ukáže, že fandíš Phille... Hm, nejsi nějaká rozpolcená osobnost? :drunken: :mrgreen: :mrgreen:
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

hokejka91 píše: Nevim, pro kolem toho tak mlžíš... Nejdřív se tváříš, že fandíš Rangers a jsi tu dokonce moderátor, pak na měsíc zmizíš a řekneš, že jsi dělal stránky pro Islanders či co, a nakonec se ukáže, že fandíš Phille... Hm, nejsi nějaká rozpolcená osobnost? :drunken: :mrgreen: :mrgreen:
No, já vlastně fandím Flyers, Islanders a Devils - prostě třem největším rivalům Rangers! A sen píšu jen proto, abych pravidelně snižoval úroveň těchto stránek a uškodil tak Rangers :mrgreen:
visnicka81
MVP
MVP
Kontaktovat uživatele:

J.K.Kožíšek píše:
hokejka91 píše: Nevim, pro kolem toho tak mlžíš... Nejdřív se tváříš, že fandíš Rangers a jsi tu dokonce moderátor, pak na měsíc zmizíš a řekneš, že jsi dělal stránky pro Islanders či co, a nakonec se ukáže, že fandíš Phille... Hm, nejsi nějaká rozpolcená osobnost? :drunken: :mrgreen: :mrgreen:
No, já vlastně fandím Flyers, Islanders a Devils - prostě třem největším rivalům Rangers! A sen píšu jen proto, abych pravidelně snižoval úroveň těchto stránek a uškodil tak Rangers :mrgreen:
zabudol si este na Pittsburgh :wink: :mrgreen: to, len aby si to mal kompletne :wink: :mrgreen:
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

visnicka81 píše: zabudol si este na Pittsburgh :wink: :mrgreen: to, len aby si to mal kompletne :wink: :mrgreen:
Nemyslím si, že by mezi Pittsburghem a Rangers panovala nějaká extra rivalita, to že jsou týmy v jedné divizi ještě nic neznamená.
visnicka81
MVP
MVP
Kontaktovat uživatele:

No, ja si myslim ze uz bolo toho dost.....prestanme tu riesit svadby, prevtelenia, prezlecenia, a neviem co este......odteraz sa prosim vyjadrovat uz len k teme......takze back to topic please!!!
Mišón
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mišón »

visnicka81 píše:No, ja si myslim ze uz bolo toho dost.....prestanme tu riesit svadby, prevtelenia, prezlecenia, a neviem co este......odteraz sa prosim vyjadrovat uz len k teme......takze back to topic please!!!
Dobře, jak chceš. V tom případě mám otázku na předsedu : Jak si pokročila ??? :mrgreen: :tongue:
My heart has blue color...true blue... :nyr:

Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
visnicka81
MVP
MVP
Kontaktovat uživatele:

Mišón píše:Dobře, jak chceš. V tom případě mám otázku na předsedu : Jak si pokročila ??? :mrgreen: :tongue:
Kámo...davaj si bacha aby ti nebolo pozastavene clenstvo vo fanklube :wink: :evil: :mrgreen:
este nijak.....teraz este uzivam prazdniny a zajtra uz na tom budem makat...slubujem :wink:
visnicka81
MVP
MVP
Kontaktovat uživatele:

Takze.....vsetkym fanklubakom aj nefanklubakom oznamujem, ze uz mam tie otazky na na to interwiew s Kožíškom.... :wink: a je ich dost.... :mrgreen:
Mišón
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mišón »

visnicka81 píše:Takze.....vsetkym fanklubakom aj nefanklubakom oznamujem, ze uz mam tie otazky na na to interwiew s Kožíškom.... :wink: a je ich dost.... :mrgreen:
Tak sem s nimi, už se nemůžem dočkat ;) :mrgreen:
My heart has blue color...true blue... :nyr:

Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
visnicka81
MVP
MVP
Kontaktovat uživatele:

Mišón píše:
visnicka81 píše:Takze.....vsetkym fanklubakom aj nefanklubakom oznamujem, ze uz mam tie otazky na na to interwiew s Kožíškom.... :wink: a je ich dost.... :mrgreen:
Tak sem s nimi, už se nemůžem dočkat ;) :mrgreen:
No, este si chvilu pockas, chce to odborny pohlad......a dnes som ich zredukovala na 15....
visnicka81
MVP
MVP
Kontaktovat uživatele:

No, otazky som mala urobene, skontrolovane a chystala som sa na rozhovor, ale nijaky rozhovor nebude......kedze sa fanklub necini, a Kožo s nim neni spokojny, asi bude najlepsie ked sa zrusi.....vyjadrite sa k tomu vy....
visnicka81
MVP
MVP
Kontaktovat uživatele:

Halooooo.....ludia!!! mohli by ste sa konecne niekto vyjadrit??? :roll:
visnicka81
MVP
MVP
Kontaktovat uživatele:

Tu sa uz dlho nic nepisalo.....a ja mam otazku na KOŽÍŠKA: Mam uz pripravene tie otazky na rozhovor...takze uz sa treba len dohodnut, kedy ti ich polozim....vyjadri sa prosim k tomu..... :idea:
Sexikočička
Veterán
Veterán

Re:

Příspěvek od Sexikočička »

J.K.Kožíšek píše:
visnicka81 píše:Tak tvoja charizma je v pohode, ale tie moje organizacne schopnosti asi bude problem...ja neviem organizovat ani len stado volov a nieto este fanklub, ale nejak sa pokusim... :wink:
To "stádo volů" jsi jako přirovnání k mému fanklubu použila záměrně? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Urcite jo, vis co ses zac :D
Let's go Rangers!
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Re: Kožíškov fanklub

Jéééé, já tu mám fanklub? :mrgreen:
Sexikočička
Veterán
Veterán

Příspěvek od Sexikočička »

J.K.Kožíšek píše:Jéééé, já tu mám fanklub? :mrgreen:
tos už zapomněl? :D já neměla dělat, když ten někdo nepřišel a místo toho si doma uklízel, tak jsem si to tady projížděla a četla si :D
Let's go Rangers!
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

A co ses dočetla pěkného?

Jinak na ten fanklub jsem fakt zapomněl, ale to je ok, jsem zapomněl na naprostou většinu věcí, co sem byly napsány. :mrgreen:
Odpovědět